Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem voltam de ez nem biztos....:D
Nálam jobb csajok vannak, csak Ők kísérők
De ha ilyen csajszik vannak kint akkor én nem fogok tudni figyelni a vezetésre :D
vagy míg le nem csukod mint öcsi. neki lassan felesleges teli tankkal elindulni..
ember, dög meleg van kinn..
De asszem már nyáron tudom mit fogok csinálni. Odamegyek reggel 6 ra és ameddig ki nem fogy a tankom 2X addig nyomom

Csúszik a gumma a jégen XD
mé nem tod most kipróbálni? lehet most is gyorsan menni, csak kicsit küzdelmesebb.
Erre gondoltál?
Én már nagyon szívesen kipróbálnám a vasam, csak már rossz az idő sajna. Pedig jó lenne végre megtanulni keményen bedöntögetni.

Foxgirl:
Hát ha megmutatod hogyan is kell ezt csinálni szívesen elmegyek veled :D
Nekem is 250-es van! Mehetek én is?
akko 5
inkább az érdekelne hogy ha gyengus az akksi, akkor az elektromos rendszernek nem lesz é baja.. ez kicsit feszít azé
5000 ezer/nap
ingyen még pofont sem adok... 6ezer egész nap, 3ezer 1-töl. sztem ez elég baráti így is. én szívesen mennék végre 250ek ellen, már unom hogy vagy 600asokat kerülgetek, vagy 10éves robogósok aláznak. súlycsoportomban akarok kiállni!
ez jó nagy tévhit... -10 fokban sem lesz semmi baja az akksinak, nyugodtan hagyd kint....
És ingyenes? Valamikor tavasszal egy 250 es találkozó?
Asszem most nem is teszem vissza bele az akksit, mert a hideg annyira nem tesz jót neki. Idén már úgy se megyek vele.
Hát tolni nem próbáltam. Én nagyobb bajra gondoltam. Meg ilyen hidegbe betolni. Amúgy is macerás elindítani. Unokatesóm mondta, hogy próbáljam meg töltsem meg kicsit az akksiját. Neki 250-es Yamahája volt és ha már kicsit is merült az akksi nem indult el neki. Nekem se kellett bele sokat tölteni. 2 órát töltöttem a legkisebb fokozaton.
jaa. tolni nem is próbáltad? apáám.. nekem se bírjaa hideget az akksi, én is van hogy reggel meg köll tolni..
Feltöltöttem az akksit és beindult. Pedig nem volt annyira lemerülve, de úgylátszik annyira igen, hogy már nem indította el.
http://www.utvonalterv.hu kakucs amúgy bp-től kb 30km. dabas után nem sokkal van. 5ös úton asszem az inárcsi leágazás.
előbb írtam!
no? mi volt a baj, hogy indult be végülis?
Végre! Sikerült életet lehelnem a Kawába! Beindult!