alkatrész akár drága is lehet, de midnenhez drága, kivéve MZ, ahhoz 1690 egy dugó a zichy-ben.
öcsémnek zxr 250 van, és nagyon bejött. már összetörte, de a motor csodásan megy, órát simán kiakasztja, brutálerős, 150-el jöttem haza autópályán a kawáwal, és simán bírta, onnan előzgettem, két személlyel is simán eléjártma vele néha aszsonyt felpőakotlam a kisKra, és ment szépen. halkan jegyezm meg hogy a yamahám EXUP szeleépt a felsőbb tartományoikban megjelenő erő nem tudja pótolni. alacsony sebességről 6.-ban esélytelen a kawa, meg 2 emberrel. sztem jó motor. de ez szerencséás eset. sok csóró fiatal nyúzza, és ne mápolja. jólnézdmeg. nekünk bejött. NEKEM KÉNE.
Tanacsot szeretenek kerni. A közeljövöben szeretnem megvenni elsö motorom es hat nem igaz tok dönteni. azt halottam a 250r-röl hogy csak japánban gyartjak es hat nemigazan tom hogy menyire nehez hozza(és föleg mijen arban) lehet alkatreszt szerezni hozza.
aki tud tanacsot adni az segitsen please!
Én nem értek hozzá annyira de a szerelö megtudja csinálni az tuti!ugy tom a fordulatszmméröbe van valami meg a kipszibe is! de a szerelönek 100%osan tudnia kéne!
Ha visszalapoztok a 90-es oldalra ott írja valakihogy a 92 utániakra felmegy a 160-as és az övén is az van. Hát nem tudom egyébként szerintem se nagyon megy fel. Esetleg úgy menne fel ha egy kicsit hátrébb lenne húzva a kerék. Csak a lánc nem enged annyit.
Figyu.Enyém 93-as és 140-es gumi van rajta.Még éppen felmenne a 150-es,de a 160-asnak az oldala már dörzsölné a hátsóvilla belsőfalát.Úgyhogy azt nézd meg hogy a mostani gumi széle és a villafala közt mekkora hely van.Akkor már szerintem látni fogod,hogy a 160-as befér-e.
a 160 a szélesség miliméterben. /-utáén egy arányszm hogy myilen magas a gumi, minnél nagyobb annál magasabb, a kötőjel után a 16-17-18 hüvelyk(coll)ban a kerék kerülete. kb
Hát nekem van egy 160/60-as 18"-os. Mitgondolsz? Én nem nagyon értem ezeket a számozásokat. Csak most ingyen kaptam ezt a teljesen jó Pirelli hátsógumit. És mondom ha felmenne rá feltenném.
nekem 160/50 METZELER MEZ4 (term. 18as) van fent és elfér a gyári sárvédő alatt!
de néhány nem sportgumi nem fér el ami kicsit magasabb (pl 130/80 épphogy)
Nagyon imádom én is.
öcsémnek zxr 250 van, és nagyon bejött. már összetörte, de a motor csodásan megy, órát simán kiakasztja, brutálerős, 150-el jöttem haza autópályán a kawáwal, és simán bírta, onnan előzgettem, két személlyel is simán eléjártma vele néha aszsonyt felpőakotlam a kisKra, és ment szépen. halkan jegyezm meg hogy a yamahám EXUP szeleépt a felsőbb tartományoikban megjelenő erő nem tudja pótolni. alacsony sebességről 6.-ban esélytelen a kawa, meg 2 emberrel. sztem jó motor. de ez szerencséás eset. sok csóró fiatal nyúzza, és ne mápolja. jólnézdmeg. nekünk bejött. NEKEM KÉNE.
Tanacsot szeretenek kerni. A közeljövöben szeretnem megvenni elsö motorom es hat nem igaz tok dönteni. azt halottam a 250r-röl hogy csak japánban gyartjak es hat nemigazan tom hogy menyire nehez hozza(és föleg mijen arban) lehet alkatreszt szerezni hozza.
aki tud tanacsot adni az segitsen please!
de néhány nem sportgumi nem fér el ami kicsit magasabb (pl 130/80 épphogy)