Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nyitott kidörrentőt raksz fel ahhoz több levegő is kell(sportlégszűrő),és a karbit hozzájuk kell állítani.
Sztem állíttani kell a karbikon...
Ja és ha kész lesz a dob,csak simán fölteszem és kész?Vagy álítani kell a karbikon?
Szeretnék a mocimra csináltatni egy teljesen nyitott dobot.Lenne is aki megcsinálja,de mekkora térfogatúnak kell lennie?Tudna valaki segíteni?
hát szerintem ez se drága se olcsok közé nem sorolhatom olyan középkategoriás!
Bizony-bizony.
Nagyon imádom én is.
alkatrész akár drága is lehet, de midnenhez drága, kivéve MZ, ahhoz 1690 egy dugó a zichy-ben.
öcsémnek zxr 250 van, és nagyon bejött. már összetörte, de a motor csodásan megy, órát simán kiakasztja, brutálerős, 150-el jöttem haza autópályán a kawáwal, és simán bírta, onnan előzgettem, két személlyel is simán eléjártma vele néha aszsonyt felpőakotlam a kisKra, és ment szépen. halkan jegyezm meg hogy a yamahám EXUP szeleépt a felsőbb tartományoikban megjelenő erő nem tudja pótolni. alacsony sebességről 6.-ban esélytelen a kawa, meg 2 emberrel. sztem jó motor. de ez szerencséás eset. sok csóró fiatal nyúzza, és ne mápolja. jólnézdmeg. nekünk bejött. NEKEM KÉNE.
Szóval akkor 60 rugó lenne egy garnitúra. De ez a drágább vagy az olcsóbb fajta?
Hy!

Tanacsot szeretenek kerni. A közeljövöben szeretnem megvenni elsö motorom es hat nem igaz tok dönteni. azt halottam a 250r-röl hogy csak japánban gyartjak es hat nemigazan tom hogy menyire nehez hozza(és föleg mijen arban) lehet alkatreszt szerezni hozza.
aki tud tanacsot adni az segitsen please!
talán 15eFt 1 dugora!
Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyibe kerül egy gyűrűgarnitúra?
Én nem értek hozzá annyira de a szerelö megtudja csinálni az tuti!ugy tom a fordulatszmméröbe van valami meg a kipszibe is! de a szerelönek 100%osan tudnia kéne!
Én úgy tom,hogy a 160-as 96,97,98-as évjáratúakra megy már föl.
Ha visszalapoztok a 90-es oldalra ott írja valakihogy a 92 utániakra felmegy a 160-as és az övén is az van. Hát nem tudom egyébként szerintem se nagyon megy fel. Esetleg úgy menne fel ha egy kicsit hátrébb lenne húzva a kerék. Csak a lánc nem enged annyit.
tényleg, van itt oylan aki variált a szekunder áttétellel?
Hátul 2 foggal nagyobb lánckerék mennyitt venne le a vésebiből?Sacc/kb. Mostan megy 190-et
Figyu.Enyém 93-as és 140-es gumi van rajta.Még éppen felmenne a 150-es,de a 160-asnak az oldala már dörzsölné a hátsóvilla belsőfalát.Úgyhogy azt nézd meg hogy a mostani gumi széle és a villafala közt mekkora hely van.Akkor már szerintem látni fogod,hogy a 160-as befér-e.
a 160 a szélesség miliméterben. /-utáén egy arányszm hogy myilen magas a gumi, minnél nagyobb annál magasabb, a kötőjel után a 16-17-18 hüvelyk(coll)ban a kerék kerülete. kb
94-es a ZXR-em.
Hát nekem van egy 160/60-as 18"-os. Mitgondolsz? Én nem nagyon értem ezeket a számozásokat. Csak most ingyen kaptam ezt a teljesen jó Pirelli hátsógumit. És mondom ha felmenne rá feltenném.
De gondolom a tied újabb,fiatalabb vas.Nem?
nekem 160/50 METZELER MEZ4 (term. 18as) van fent és elfér a gyári sárvédő alatt!
de néhány nem sportgumi nem fér el ami kicsit magasabb (pl 130/80 épphogy)
Mert én úgy emlékszem valaki még előbbre írta, hogy őneki felment a 160-as gumi hátra.
Huh!Megtankoltam a verdát 98-as naftával és úgy megy mint az állat
Szerintem az már túl széles.Max 150-es