Egyiket se vedd meg! Mindegyik szét van gyilkolva! Amúgy nemtom mi bajotok a bandittal mert a 4 közül még talán az a legmegbízhatóbb és újabb is a másik 3 nál. Ha túrázni akarsz akkor a zeal vagy a bandit.
hát jah azse mind 1 igen hogy megeszik x km en 1 liter 4500 ftos olajat:( arra meg azért hát nem mindig lenne cash szóval akkor rgv 250 kilőve:) bandit meg zxr?:D nekem tetszenek a banditok sztem kényelmesebbek mint a zxr ek.. azse utcsó szempont azért... de a zxr eknek meg nagyon szép hangjuk van olyan "nagyobb" hangjuk van mintha kicsit nagyobb köbcenti dübörögne bennük..
Szerintem menj el nézd meg és próbáld ki mindkettőt! Én egyszer elmentem megnézni egy 250es kétütemű fordított vblokkos Tzr-t(elől volt a légszűrő+a karbi) az is SP kategória volt 74le, mondtam a fószernak hogy 125 ösöm van aztán mindenáron próbálta megakadályozni, hogy ráüljek. Azt mondta csak egy valami 800as sportmotoros csávónak engedte meg, az is ámélkodva jött vissza. Ugyhogy ha sikerül menned vele oszd meg velem az élményt
Hát ha van pénzed a kicsit nagyobb fogyasztásra meg a drága motorolajra akkor rgv. Ja és ha nem zavar hogy sokan lekávédarálózzák a hangjukat ezeknek a kétüteműeknek. De a menetteljesítménye kárpótolni fog az biztos...
Ez pontosan igy van!Gyorsuláson is a 400as katban indulhat ja és volt rá példa hogy megnyerte madarason a 400as katban a versenyt!Szoval az RGV az egy igazi vadállat az állatkertből!
Hát nekem yamahám meg banditom nem volt, Suzuki rg van meg kawa 250es is. A kawa nem rossz sztem, kivéve az enyém:) Egy biztos a suzuki rgv egy vadállat lehet. Nem nagyon tartozik a másik 3 közé mivel kétütemű poweres 70LE tehát megfelel egy 400ccm-es teljesítménynek és csak 125kiló. Majd én is szeretnék egyet...
hy minden ninjasnak... tanácsot kérnék tőletek nem tudom hogy milyen moccot vegyek mert mind a 4 nagyon tetszik de nem tom melyik legyen légyszi irjátok le mik a tipus hibái illetve jó és rossz tulajdonságai meg ha van kedvetek megirhatjátok a 4 tipus közül melyiket vennétek..köszi...
Én autópályán mentem vele hazafelé még 180at, úgy hogy nem pörgettem ki a fokozatokat teljesen(állítólag az előző gazdája gyűrűket cserélt), de nagy csalódásomra Balcsira lefelé menet 2 személlyel viszont csak 160at ment. Hallottam olyat is, hogy 4hengeres 250esnek simán 200fölé kéne mennie. Ez igaz? (Mondjuk felelőtlenség volt úgy tépni neki hogy nem tudom mi van a blokkban.)
Annó volt 1 a haveromnak,mögötte ültem és 2 személlyel pillanatok alatt álló helyzetből kivágta a 160-at óra szerint és bőven volt még hátra,gyorsabban,mint én 25össel a 130-140-et,ez persze elég szubjektív,de azért nagyon kellemes az a 45 lóerő...
Bár van aki szerint hamar ki lehet nőni 25ös után,passz
Én nem ugy gondoltam,hogy annyira hamar mint egy 125-ös fűkasza. Azé annyira nem.Meg aztán ki kell fogni belőlük a jókat.Mert azért akad még 1-2 gyöngyszem köztük.
azé annyira neem mint egy 25-ös.. öcsinek ketyeg szépen, semmi baja nincs, pedig ad neki. figy ha van olaj egy iylen motorban, és nem zörög rendellenesen(!) akkor nem hullik szét úgy mint egy 2t egyik pillanatról a másikra..
azaz?hamar szétmegy mert nekem rs 125 van és azthittem csak az megy szét naponta 3 szor Akkor ezis?mert pont azért gondoltam erre a 4 t gépre h mégse 2 t meg csak jó de mégse azthittem nem anyira szervízigényes
Nos az tény,hogy ez a motor nem a megbizhatóságáról hires mert baromi sokat pörög.De megy mint az állat,szerintem a kinézete se maradi elég sportos,és elég sokan megnézik és kérdezik "ez tényleg csak 250-es" rendszerint 400 vagy 600-asnak itélik meg a hangja alapján.Én még nem bántam meg hogy megvettem.
yamaha zeal
suzuki rgv
suzuki bandit
kawasaki ninja
Bár van aki szerint hamar ki lehet nőni 25ös után,passz