Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Flexibilis fecskendővel amit a Top Shopban lehet venni:D igen arra nem gondoltam hogy a gyertyakivétel is egy napos munka
Hát azt én megnézném hogyan fecskendezel te be a gyertyanyíálson benyát . Mert az fix még a blokkot ki nem billented a gyertyákhoz hozzá nem fogsz férni
Igaz nekem robogóm van, de ha sokáig áll akkor mindig lesz valami légbuborék a karbiban, ami nem megy ki simán belőle.Ilyenkor ha egy kis fecskendővel nyomok benyát a gyertyanyíláson keresztül e hengerbe akkor mindig beindul.Nem tom ilyen probléma lehet-e a zxr-el mert azért kicsit más tészta
Hát ja vagy a gyertyák. Vagy lehet hogy a szelepekkel van a gond! (gyilkolod? Kezdhetsz rá költeni!)
vegyél yamahát, és add el öcsémnek az idomaidat erről.
Most vagy a gyertyákkal van valami, vagy el nem tudom képzelni mi lehet a gond.
Sajnos nem azért nem indul.
Szerintem ezt ő is tudja.
azért nem indul,mert most vetted ki az akksit
Nem tudom mi van a mocival ,de nem indul be.
Sikerült! Köszi! Minden stimmel amit mondtál. Én is szenvedtem vele egy kicsit. És ért egy kellemes meglepetés is. Találtam egy elsősegély csomagot. Nem tudtam hogy ott van benn.
faridom
kiszedtem
Köcsögöl a billentyűm.
Srégen fölfele a fogantyút.Kimaradt
Hali.Pénteken én is kioperáltam az aksit és hát kurva nehéz.Először is leveszed az utasülést és meghúzod srégen fölfele,közben a vezetőülés hátulját emeled és húzod.Van az ülés alján egy műanyag fülecske és az akad egy fém nútba bele.Ha ez megvan kicsavarod a tank mindkét csavarját plusz ami az aksi fölött van fémlapocska(előzőleg ebbe akad az ülés műanyagfoga)
Majd a benyócsap miatt a fridom első csavarját is kikell csavarni különben nem tudod megemelni a tankot.Mire kiszedem a japókat emlegettem egy párszor. Amugy ne lepődj meg de még így is nagyon neccesen fog kijönni az akku.Elég oldalasan jön ki,full egyenesbe csak úgy lehetne,hogy benzincsövek+tank le.
Ha még valami nem sikerül írj.
Nekem jelenleg 1etlen csavar sem fogja az ülésem Pontosabban már tavasztól...
Oké megpróbálom. Kösz!
a hátsó ülés alatt van egy iylne foganytúszerű baszás, az iylne rúgósan fogja az első ülést, vagyis az akaszta be hátulról. asszem öcsinél is ezzel izzadtunk. azt húzd meg a motor hátulja felé. (remélem ez az.)
Megpróbáltam kivenni az akksit, de egyszerűen nem tudom levenni az ülést. Hogy lehet azt leszedni? A 400-as fórumba kérdeztem, azt mondták az ülés elején van egy csavar azt kell kihajtani. De nem is az fogja az ülést. Légyszi segítsetek.
Ja nekem nincs problémám vele,csak kiváncsi voltam rá,ha valamikor ilyen problémám lesz tudjam.
en a helyedbe megcsinalnam mert ha egy szemet atugrik szetveri a dugatyud a szelepeid szetveri a vezerlanc sleugrik es beutheti a blokot szoval en mar lattam ilyet es csunya latvany
olyan csapkodos hangja van mikoz vissza engeded a gazt vagy alapgazon
gondolom hangos...
Honnan lehet észrevenni ha egy motorban nagyon laza a vezérműlánc?Mik a tünetei?
Hali, köszi :)
150-160 között megy alattam.
Meg olyan átlag 6 körül kajál... 28as karbi.
Helló! Nem tud valaki egy tippet adni, hogy hol nézzek ZXR400-hoz hengerfejtömítést? Mert nem találok, vagy 3-4 hét! Előre is köszi!