nm, vannak akik jobban is értenek hozzá itt a forumon, nekem se tul régota van meg de nekem is hasonlo hibáim voltak mint például a kuplung meg az elsö telo (csak a jobb oldali). De ezek a hibák fordulhatnak elö leginkább, esetleg még az elektronikával is lehet hiba, ( fesz szab.) persze lehet elöfurdulhat még más hiba ezért érdemes elmenni szerelövel. sok szerencsét!
ja és olajbol meg faszát kell bele tenni, érdemes 10w60-at vagy legalább egy 50-eset ez miatt hogy sokat pörög, meg tényleg a legjobb minöséget nekem 6ezer /literes olaj került bele castrolnak valamelyik verseny olaja 10w -60-as de állítolag 20 ezer kilométerig bírja ez volt a dobozára irva én se hittem el de mikkor a szerelö megmutatta a dobozát elhittem. szoval összesn 18 ezer valamennyi volt az olaj. 3l kb
Ez nem 2T-hogy minden nyáron dugó meg gyürü csere , amire vigyázni kell az az hogy ne legyen fötengelyes, kuplungot mert a lamellák hamar kopnak , meg az elsö teleszkopokat mert hajlamosak idönként olaj eresztésre de nem olyan nagy mértékben csak kis mértékben, föleg ha stoppi -ra is voltak használva. Amugy meg épp hogy nagyon megbizhato nem kell tiltásig forgatni föleg nem terhelés nélkül és nem lesz semmi baja sem!
Még jobb is?Én olvasom itt a fórumot és az jön le minden kawasaki tukajtól hogy nem megbízható a gép!Az fzr megbízhatóbb mert tom hogy a suzuki se valami ász(tapasztalat):).Meg hogy nagyon drága az alkatrész hozzá!Tom hogy erőss moci de azért lehessen is vele motorozni!Nem akarom hogy minden nyáron dugó gyűrű cserés legyen!Remélem nem olyan mint a gas gas meg a ktm,stb!A kawárol is fél füllel elég sok rosszat halottam de azt tom hogy mennek mint a veszedelem de remélem bírja is:)!
értem!Unokatesómnak volt egy suzuki gsxr250 r jeés az ment 200 at de nem volt megbízható a gép!Sokat volt szerelőnél!Vagy 2 évig használta és mindig volt valami baja!nagyon sokat költött rá és mire teljesen jó lett addigra meg megunta és eladta.Arra amocira azt mondta a szerelő hogy túl sokat pörög azért nem megbízható.17500 at pörgött.Nem tom hogy a zxr mennyire megbízható moci?Van e olyan jó mint a suzuki vagy a yamaha
hello!Azt szeretném megkérdezni hogy egy 250 es zxr mit tud?Lehet hogy olyat akarok venni csak nem vagyok tisztában az adatokkal hogy mire képes a szerkezet!Ez a masina 90 es évjáratú amit néztem!Ezek hány lovasok és mit tudnak végre?Mármint a 90 es modellek!KÖSZI
Dehogy adom el! Eszembe sincs. Az még az előző tulaj hirdetése csak még gondolom nem vettel le. (Amúgy az ár ne tévesszen meg senkit! Jóval olcsóbban vettem. )
250 es zxr kawat szeretnek venni ha valaki tud az vegyen fel msn re
köszönöm
glaubpeti@freemail.hu