Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello
visszajön az email erről a címről :norbi1228@hotmail.com
Más emailed nincs?
Hello!
Na akkor érdekelne!irj az email-emre ott megbeszéljük!köszi
hello. ha valvoline olaj van benne akkor mért motul matrica van rajta?
hello
van rendszám is.nem olyan régi a festés. jó hangja van meg elég jól megy ahhoz képest h 250es.
Sor 4,másik kettő sor 2
Hello
zxr 250 sor 2 vagy sor 4-es ?(henger)
Melyik a sor 2-es zzr250, gpz250?

Soros kéthengeres 250-es kawánál hogyan kell beállítani a vezérlést. A főtengelynél hol van a jelölés?
NAgyon szép a gép legalábbis így képröl, most lett ujra festve vagy újak az idomok? Amúgy a hangja is ilyen szép mint a külseje, meg jól is megy? Tényleg olyan mintha vadi új lenne. Rendszám nincs ?
Norbi172!
eladó a gép! :)
KAWASAKI ZXR 250 1994 eladó ,39ekm-rel
Friss műszaki (2009.07.25 ig), "A" korlátozottal vezethető (25kw) , a valóságban 55LE (0-100 4,5 sec) e-h tárcsafék (elöl dupla),új AVON hátsó gumi, új fékbetét elöl-hátul,friss VALVOLINE olaj +HIFLOFILTRO szűrő, garanciális akkumulátor,új lánckerék elöl-hátul, új lánc.
irányár : 450e Ft
tel. 30 5853227
Szolnok megye
nem cserélni
hanem állitani
Szelepeket meg lehet csiszolni. Ha újakat akarsz venni az kicsit drága! Darabja kb 8 ezer ft. (16 szelepes!)
Hát ez jó kérdés , vid el egy szerelöhöz vagy kawa szervízbe és ott megmondják hogy esedékes-e vagy nem. De ha az cserére szorul akkor azt ugyis szervízbe csináltatod.
és a szelepcsere mennyinként köll?
Igazábol ugy írja hogy minden 6. hónapban,de minden 6 ezredik kilóméter után.
Hello. Szervízkönyvbe 6ezer km-enként írja de szerintem ajálott 4-5 ezer kilométerenként lecserélni, vagy még az is írja hogy fél évente
szasztok

hány kilométerenként kell olajat cserélni és szelepet állitani a kawában?
De az gyújtásmegszakítós
Ok ok, csak sokan ezt nem tudják. No problem
hello mat. Én nagyon jól tudom hogy a csuszokuplung mire való én csak azért hoztam fel a csuszo kuplungot hogy a mostani utcai gépekbe is bele teszik nem csak a motogp-s gépekbe tudom nagyon jol hogy semmi köze sincs a kuplung nélküli váltáshoz. A visszáb olvasol meglátod mért lett felhozva a csuszókuplung
Ja, csak a csúszókuplung NEM azért van, hogy kuplung nélkül tudjál felfelé váltani, hanem AZÉRT, hogy ha tempót mész és váltasz lefelé kibaszhatod a kuplungot anélkül hogy blokkolna a kerék. Felejtsük már el ezt, még a simsonon is lehet felfelé váltani kuplung nélkül.
lefele váltásnál persze hogy kell használni mert akkkor tuti hogy elrecsen. Ezt olvassátok el itt van leírva az egész kuplung nélküli váltás
http://www.motorland.hu/Robot/...
Hát,én régimódi vagyok e téren.A kuplungot mindíg használom,az tuti nem árthat.
Viszont ha elreccsen egy fogaskerék a kuplunghasználat elhagyása miatt...