Lassan eladásra szánom a kawasaki zxr 250r ninja-mat nagyobb vásárlása miatt!ha majd valakit érdekel irjon!email:norbi172@citromail.hu vagy msn:norbi1228@hotmail.com
fzr fasza. legfelül kicsit gyengébb, alul az EXUP miatt féényévekkel erősebb. öcsinek zxr nekem fzr van. (ki gondolná.. ) sima villás (bár ha megnézed a 600, 900as sportgépek még 2000 után i készültek így.. ja, meg érzésre: a kawa kicsit laposabbnak, szélesebbnek érződik, az fzr magasabbnak, "benne ülősebbnek". nézd meg csoki(geci) meg enyém képked vidiket.
Volt egy haveromnak vfr400-a. Az is megállt 190-nél, mert volt benne egy optikai jeladó az órában és küldött egy jelet a cdi-nek, és nem ment tovább. Kerestünk rá hekkelést, egy 3.3Kohm-os ellenállást kellett a tápkábelébe forrasztani, ami ment a jeladóból a cdi-be. Utána 220-ig kiment.
Huh.
Látta tegnap este valaki a Napló műsorát a tv-ben?
Nyilatkozott a motoros srác amelyik a nyáron frontálisan ütközött egy másik motorossal.
Szerintem kajak megrázó volt a műsor!
Vigyzzon magára minden motoros!És persze másokra is!
nekem 1es kb 80 2esbe kb: 120 3.ba:140 4.be160 5.be:180 és a 6.at nemtom mert 190nél megáll 17e pörög am nekem 20500 környékén szabályozz!de pontosan nemtom mert nem szabad bántani
Nekem 1-be,2-be és 3-ba is 18 000-nél tilt.A többi fokozatban nem csutkáztam.Eddig 185km/h volt a legtöbb 16 800 környéketájékán,de még egy keveset ment volna.
Na halljátok ma volt az hogy végre kihuzattam a gépet elsőnek a végéig. Nálatok meddig pörög el? Mert nekem 3 asban 21000-21500 nál tiltott. Ez most több a kelleténél vagy ennél hamarabb kéne tiltania? Mert ugye még mindig fent áll a problémám hogy 6 osban 12 000 fölé nem tudom vinni a gépet, de közben alacsonabb fokozatban meg ilyenekre is képes. Nálatok is ennyi a tiltás?
ha már itt tartunk én legalább gyorsan estem el.
nem tudom ki az aki 20 ment neki egy oszlopnak
és nem tudom ki zuzta le többször a motort. peches ember
szerintem befér de felesleges,szar lesz vele a motor,magasabb és szélesebb a gumi,nagyon bután fog vele fordulni.140/60 fölé semmi értelme menni,hacsak nem a dizájnra mész..
copjá le. én már lábbalhajtos kiskmotorom nyúztam mikor te még gyba szartál kisköcsög! hagykérdezzemmármeg kinek megy kettönk közül a motorja? baszod esküszöm megvan a frankó! kapsz egy kamikaze-matricát!
http://www.hasznaltauto.hu/ker...