Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hm... ha tudsz valami biztosat irj: nitrokacsa@citromail.hu :)
hát azt még pontosan nemtom de kb 360eFt IRÁNYÁR!
és milyen árban gondolkodsz? :) lehet érdekel :]
Lassan eladásra szánom a kawasaki zxr 250r ninja-mat nagyobb vásárlása miatt!ha majd valakit érdekel irjon!email:norbi172@citromail.hu vagy msn:norbi1228@hotmail.com
fzr fasza. legfelül kicsit gyengébb, alul az EXUP miatt féényévekkel erősebb. öcsinek zxr nekem fzr van. (ki gondolná.. ) sima villás (bár ha megnézed a 600, 900as sportgépek még 2000 után i készültek így.. ja, meg érzésre: a kawa kicsit laposabbnak, szélesebbnek érződik, az fzr magasabbnak, "benne ülősebbnek". nézd meg csoki(geci) meg enyém képked vidiket.
Volt egy haveromnak vfr400-a. Az is megállt 190-nél, mert volt benne egy optikai jeladó az órában és küldött egy jelet a cdi-nek, és nem ment tovább. Kerestünk rá hekkelést, egy 3.3Kohm-os ellenállást kellett a tápkábelébe forrasztani, ami ment a jeladóból a cdi-be. Utána 220-ig kiment.
HY!
Most szeretném megvenni elsö motorom de nem tok dönteni.Haverom beszelt a Kawarol,de szeretnek mas
veleményt is hallani!
Elore is köszi!
Huh.
Látta tegnap este valaki a Napló műsorát a tv-ben?
Nyilatkozott a motoros srác amelyik a nyáron frontálisan ütközött egy másik motorossal.
Szerintem kajak megrázó volt a műsor!
Vigyzzon magára minden motoros!És persze másokra is!
nekem 1es kb 80 2esbe kb: 120 3.ba:140 4.be160 5.be:180 és a 6.at nemtom mert 190nél megáll 17e pörög am nekem 20500 környékén szabályozz!de pontosan nemtom mert nem szabad bántani
Nekem 1-be,2-be és 3-ba is 18 000-nél tilt.A többi fokozatban nem csutkáztam.Eddig 185km/h volt a legtöbb 16 800 környéketájékán,de még egy keveset ment volna.
Hát én még csak egyszer huzattam meg igazán 1-esbe 2 személlyel akkor 20500-at pörgött és 85 km/h.
Na halljátok ma volt az hogy végre kihuzattam a gépet elsőnek a végéig. Nálatok meddig pörög el? Mert nekem 3 asban 21000-21500 nál tiltott. Ez most több a kelleténél vagy ennél hamarabb kéne tiltania? Mert ugye még mindig fent áll a problémám hogy 6 osban 12 000 fölé nem tudom vinni a gépet, de közben alacsonabb fokozatban meg ilyenekre is képes. Nálatok is ennyi a tiltás?
na nekem nem röviditett!kdx hez semmit nem tok!
én nem rövidített az áttételen a 250esen!
van aki rövidített az áttételen a 250esen vagy 400ason?
hali
valaki tud kawasaki kdx hez(250ccm) kilóméterórát
pechem volt. pereckiráály.
de akkor belefér?mert azt hittem h ez is csunya lesz benne de tök jol néz ki!
ha már itt tartunk én legalább gyorsan estem el.
nem tudom ki az aki 20 ment neki egy oszlopnak
és nem tudom ki zuzta le többször a motort. peches ember
szerintem befér de felesleges,szar lesz vele a motor,magasabb és szélesebb a gumi,nagyon bután fog vele fordulni.140/60 fölé semmi értelme menni,hacsak nem a dizájnra mész..
Hátra befér a 160/60 18 as gumi?mert nekem most 150/60as van rajta és még van 1kis hely!szoval aki tudja irjon kösz...
befér előre,3colos felnire az az egyik legjobb Gumiválasztás.
copjá le. én már lábbalhajtos kiskmotorom nyúztam mikor te még gyba szartál kisköcsög! hagykérdezzemmármeg kinek megy kettönk közül a motorja? baszod esküszöm megvan a frankó! kapsz egy kamikaze-matricát!