Hát ha már nagyobbra kell váltani és a jogsi is korlátoz akkor max 250 ccm és ha már jot akarsz venni és ujat akkor meg kell fizesd a minőséget meg a technikát szal kawasaki
sziasztok, én venni szeretnék egy zxr 250-et A1-el nagyon húzós? mert havernak fzr 400 a nagyon megy de egy olyat A1-el nem szeretnék bevállalni a zsaruk miatt, szal ha már 250 ccm akkor inkább kawasaki, és szeretném tudni hogy m ia véleményetek róla
helló!
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek mennyire megbízható a 250es ZXR, és hogy árban melyik kategória a jó
a választ előre is nagyon köszi
üdv:
Dénes
csütörtökön beszélek apávan, és akkor felhívlak a fejlemények ügyében,addig nem akarok és nem is tudok biztosat mondani, de jövőhét szombaton megnézem ez 90%
Nagyon remélem hogy meg tudunk egyezni, most 120am van,remélem a papírjai meglesznek, ha megvenném csinálhatjuk úgy hogy először szétszedetem vmi szerelővel átnézetjük és ha komolyabb gond van akkor újragondoljuk az árat?
Egyáltalán nincs széthajtva, nagyon frankó a motorja és a futóműve is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bármikor pöc-röf. Én nem találtam megoldást a rendszámra, bár nem is nagyon kerestem, de a Német papírjai nincsenek nálam (most kerestetem az előző gazdájánál, aki behozta az országba). Amiért eladom: egy SV650s-t veszek...... Budapesten a Camponánál lehet megnézni.
Üdv
Megválnék egy rendszám nélküli zxr 250-től.
Hungaroringen volt használva, minden felesleges dolog el van róla távolítva.....
A külseje nem szép, de nagyobb sérülést nem szenvedett....
1990-es évjárat.
ÁRA: 150e
Ha valakit érdekel küldjön e-mailt a horvathjozseff@t-online.hu -ra.
épp ma volt egy érdeklődő megnézni
jó húz 10ezer fölött kezd igazán menni, sztem jó választás ha venni akarsz
megbízhatók akkor ha nem pörgeted folyton akkor nagyon strapabírók, ideális tanulómotor
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek mennyire megbízható a 250es ZXR, és hogy árban melyik kategória a jó
a választ előre is nagyon köszi
üdv:
Dénes
Üdv:Márk
0620-2537293
Üdv
Megválnék egy rendszám nélküli zxr 250-től.
Hungaroringen volt használva, minden felesleges dolog el van róla távolítva.....
A külseje nem szép, de nagyobb sérülést nem szenvedett....
1990-es évjárat.
ÁRA: 150e
Ha valakit érdekel küldjön e-mailt a horvathjozseff@t-online.hu -ra.