Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A másik oldala is ilyen állapotba van? Mert csak az egyik oldala van lefényképezve.
köszi.
licitáljatok rá,nekem nem kell!
115.
(de csak 150ig megyek el!)
111500
Még legyek? najó.
Mz csere érdekel?
111
adok érte 110et
Kizárt. Rákapnak még légy a légypapírra...
énmegelcserélem fzr-re
a kereslet határozza meg az árat...!
ha nem tudod eladni 100-ért viszem!
Hello
Tudna nekem segíteni vki? Hamarosan el akarom adni az alábbi képen látható 94es zxr 250-t 39ekm rel, friss műszaki, új lánc , lánckerekek, új AVON hátsógumi, friss motorolaj+szűrő csere (Valvoline +Hiflofiltro), új első és hátsó fékbetét, levegőszűrő tisztítva +olajozva
Mennyit kaphatok érte kb?
Nem tud valaki segíteni nekem biztosíték és izzókészletben ? hol tudnék venni hozzá vagy milyeneket vegyek?
Jaja,az a megoldás,nem a kókányolás
Mondjuk nekem így is tetszik a hangja. De lehet majd egyszer veszek rá valami fasza dobot.
Több lamella van egy gyári rendszerben ami kamrákra osztja a kipufogót. A blokk felől jövő cső a dob hátuljáig megy bent,ott nyitott és aztán a gáz előrefele mozog a dobban úgy,hogy ezeknek a lemezeknek a furatain megy keresztül. Azóta már eltemetett ismerősöm "szakszerűen" csinált egy kb 40 centi hosszú fúrófejet és átfurkálta ezeket a lemezeket. A kérdésre válaszolva: igen jobb lett,de a legdurvább dob nélkül volt
És jobb lett?
Az gyári! 2 ilyet láttam szétfurkálni a jobb hang miatt
Mondjuk a felfogatása az tuti nem gyári, de szerintem a többi ZXR-en is ilyen kipufogó van.
Hát jelenleg ez a legközelebbi kép róla
Lehet hogy valami házi gyártmány enyém is az állítolag a hegesztésből és a szegecselésből meglehet mondani.
Hát... ha egy közelebbi képet feltennél rola talán jobban meglehetne mondani de nekem túl vastagnak és nagynak tűnik egy gyárihoz képest, fene tudja.
Nem rég vettem ezt a motort úgyhogy még nem nagyon értek hozzá. De ez gyári kipufogó. Vagy nem?
94-es évjárat. Amúgy ez gyári kipufogó nem?