Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyiért nagyon jó lenne tényleg...a probléma hogy jelenleg tartozok ide oda összesen vagy 200rugóval:( ha lesz zsém szólok mindenképpen hátha még meglenne a gép.

Üdv:Márk
Zsákbamacskát én sem szeretek venni
http://www.hasznaltauto.hu/ker...

nagyon sürgős 500 000 ért eladó (ac-rossz nem nagy összeg)
Nagyon nagyon sürgős azért ennyi

írj sms-t vissza hívlak

0630/373 60 59
Ha rendbe jövök anyagilag érdekelne,de csak úgy ha szerelővel átnézethetem az egészet, mert pénteken tört ki a mocimból a blokk,mert a váz el volt repedve:S

Üdv:Márk
Kawaskai ZXR250 fekete eladó 90" 20000km 2008ig műszaki, állapot normál.
390.000Ft
kravitz@citromail.hu
kb. 2 hónapja még tudtam de már eladta srác
ha tudok vmit rögtön szólok
egy szétbontot blokk kéne amit precizen meglehet méricskélni állapota miatt :) Nem komplett motor drágán hibás blokkal :)))))
Azért köszi,ha látsz még valamit lécci szoljááááál,elég ritka már a 250es,föleg az AE.
És annak a blokkjába se lesz durva olajszürő?meg abba is házi vezérműláncfeszitő lesz?
Arra mellesleg kiváncsi lennék mitől szakadt le a szelep,nemtartom kizártnak,hogy egy vezérmülánc szakadás már lett volna a gépen és a kuka szeleppel adták el.A sziloplaszthegyekről már nem is irok.
hali
a www.hasznaltauto.hu van egy zxr 250ért rossz kérdezd meg hátha
Keresek komplet zxr250 blokkot( AE motorszámmal ) lehetőleg papiros legyen,iiletve bármi alkatrész és blokk karter is érdekel.
Egyik márkatársam gépén kifigyelt a hajtókar,mert leszakadt egy szelep,mindent lerendezett elég szépen.
neharagudjatok de a saját msn cimem elbasztam nem hotmail hanem msn.com bocsi
felvettelek de nem vagy fent
Szia!felvettelek msnre majd akkor megbeszéljük ott...
Hali! szelepeket csinálják meg gyürűzik! meg ha marad pénzem akkor le is akarom fujatni! de inkább vegyetek fel msn-en ha valami kérdésetek van mert nem naon tudom nézegetni a forumot! :(
Cimem: pokolfajzat16@hotmail.com
Hali! Engem is érdekelne a motor. Képet és infót had kérjek. Meg h mi a baja a mocinak. Miért van szerelőnél?
Ja valahol én is ezen az úton járok
tuti jó gép
nekem az álmom és az álmom valszeg teljesül is az elkövetkezendő hónapokban (vagyis remélem)
figyelj megmondom őszintén van rá két komolyabbnak tűnő érdeklődőm, ugyhogy nem nagyon izgulok, meg ebből az évjáratból nem sok van a piacon és ez sokat dob a gép értékén
Jó kis vas egyik haveromnak 2004 es van, meg van vele elégedve meg minden de mégis el akarja adni most, de minek
majd kialakul
tavasszal már én is nagyon vassal szelem a km-eket, előfizetek egy Z750re, csak még nem tudom milyenre az idei vagy a 2006osra
és mennyi a minimum amennyiért eladod?
annyi sztem tényleg sok érte...
Fú bakker tegnap elött a jó idöbe kihoztam, kezdem megszokni, tapasztalgatom egyelöre, nagyon tuti masina, hamar leálltam vele mert első kanyar után a jardokba akadtam, rendszám meg vizsga meg még a kanyarba van.
engem érdekel, mi baja van?

egyéb info?
hali Lacca
mi a baja
Hello!
Nekem is 250es zxr-em van de jelenleg szerelőnél, és ha kész lessz elszeretném adni. szeretnék egy nagyobb kawát :) ed amugy én is teljesen megvagyok elégedve a 250essel csak nekem már kicsit kicsi :)
ha esetleg valaki akarna venni 250es zxr-t az irjon! UI: jöhetne már a tavasz!