ennyiért nagyon jó lenne tényleg...a probléma hogy jelenleg tartozok ide oda összesen vagy 200rugóval:( ha lesz zsém szólok mindenképpen hátha még meglenne a gép.
Ha rendbe jövök anyagilag érdekelne,de csak úgy ha szerelővel átnézethetem az egészet, mert pénteken tört ki a mocimból a blokk,mert a váz el volt repedve:S
egy szétbontot blokk kéne amit precizen meglehet méricskélni állapota miatt :) Nem komplett motor drágán hibás blokkal :)))))
Azért köszi,ha látsz még valamit lécci szoljááááál,elég ritka már a 250es,föleg az AE.
És annak a blokkjába se lesz durva olajszürő?meg abba is házi vezérműláncfeszitő lesz?
Arra mellesleg kiváncsi lennék mitől szakadt le a szelep,nemtartom kizártnak,hogy egy vezérmülánc szakadás már lett volna a gépen és a kuka szeleppel adták el.A sziloplaszthegyekről már nem is irok.
Keresek komplet zxr250 blokkot( AE motorszámmal ) lehetőleg papiros legyen,iiletve bármi alkatrész és blokk karter is érdekel.
Egyik márkatársam gépén kifigyelt a hajtókar,mert leszakadt egy szelep,mindent lerendezett elég szépen.
Hali! szelepeket csinálják meg gyürűzik! meg ha marad pénzem akkor le is akarom fujatni! de inkább vegyetek fel msn-en ha valami kérdésetek van mert nem naon tudom nézegetni a forumot! :(
Cimem: pokolfajzat16@hotmail.com
figyelj megmondom őszintén van rá két komolyabbnak tűnő érdeklődőm, ugyhogy nem nagyon izgulok, meg ebből az évjáratból nem sok van a piacon és ez sokat dob a gép értékén
Fú bakker tegnap elött a jó idöbe kihoztam, kezdem megszokni, tapasztalgatom egyelöre, nagyon tuti masina, hamar leálltam vele mert első kanyar után a jardokba akadtam, rendszám meg vizsga meg még a kanyarba van.
Hello!
Nekem is 250es zxr-em van de jelenleg szerelőnél, és ha kész lessz elszeretném adni. szeretnék egy nagyobb kawát :) ed amugy én is teljesen megvagyok elégedve a 250essel csak nekem már kicsit kicsi :)
ha esetleg valaki akarna venni 250es zxr-t az irjon! UI: jöhetne már a tavasz!
Üdv:Márk