Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ajánlanám neked azt a csávót aki ott volt gumis.
tényleg elírtam. és mindezt gyári átételle, meg lánckerékkel?
mert hát ha tudna ennyit a moci lehet tovább lenne orázva, nem? Van még valakinek tapasztalata 250 zxr-el?
én alattam 70 kg, 175 nél többet nem ment, és már nem volt hová pörgetni
jah most látom. txr-t irtál.... az zxr... biztos csak elütötted...
Nem csal... nem egyedül mértem... azt már az én órám nem mutatja... a párom a honda xx klubban cowboy névem ő mérte a motorjával...
a zzr, nem v2, hanem sor 2 és egy kalap szar:)
csajszi, szerintem azért neked csal valamennyit az órád, egy 250-es txr-t akármeddig forgatsz, nem fog 190-et menni alattad.
értelmetlen mondataimért a másnaposságom okolandó
nekem ez az 1. motorom és elég jól boldogulétam eddig , motorozni még nem is nagyon tudok de közlekedni már igen jól tok
tudom már nézegettem :) nagyon jóóó buli volt jövőre is ellátogatunk valahonnan venni kéne hátsó gumit is
Sziasztok!
Mit gondoltok,kezdő mocinak milyen lenne a ZXR250?
Csajszi, köszi a választ, sokat segítettél. Bár még nálam is csak jövőre esedékes a dolog, de kezdek nagyon ráállni a témára... Azért számít nekem nagyon a sebesség, mert többnyire nem túrázni használnám, aztán nem az előzés közepén akarok megijedni, hogy vége van a gépnek.
De még mindig marad tervben az etalon KR1-S. Ha jövőre tudnék szerezni egy ilyent, áhh brutális dolgokat művelnék. Nah, de nem itt álmodozom, jó motorozást mindenkiek, lassan vége a nyárnak, úgyhogy tessék kihasználni a maradék (jó)időt. Üdv
Helló csávó!
Nézz be ide: www.jszamt.fw.hu
rajta vagy egy képen a felvonuláskor.
Egy fia darab T-betű sincs se a "Kawasakiban" Se a ZXR-ben...
Van benne viszont 4db H-betű (mint henger) 45db L-betű, mint lóerő...
Ja meg sok SZ-betű (mint szelep) na akkor 2T vagy 4T?
kisbozó, szerintem neked nem kéne motort venned, ha ennyire foglalkoztata adolog, de gondolom te is csak a "jövőre lesz egy 1000-es gixxerem" tipusú volumen vagy.
Hűűha...
4T, sor 4
sziasztok.én ha minden igaz akko jövőre veszek 1 zxr-t és azt szeretném tudni h 2t vagy 4t? köszi előre
juhhhúúúú....
a legjobb motor a képen az a husky ott hátul:)
olyan szépen kérted hogy nem tudtam ellenállni
98 ban még biztos, de, hogy hozzánk került e belőle???????
nem tudja valaki h meddig gyártottak zxr-400ast?
Roliko, talán jobb lenne, ha 14 évesen nem ezt híresztelnéd... pls, egy picit felelősségérzet szoruljon beléd (is)...
Csajszi, képet plz!! A mociról is ...
a ZZR és a ZXR is sor4, illetve a kis ZiZi az sor2, itt nincs V....
Értem, de járó motornál csak birnia kell tölt az rengeteget.