Szia
hol láttad??
Valóban van egy 636-osom is :))
Nagyon komoly..... az az igazság még csak magázódunk-ismerkedünk de már most látom hogy jó döntés volt...
szerintem vegyél!!! Igazából egy dolog van ami nem van amit cserélni kell, az nem más mint a gumi!!
Kb egyenlő a 0-val. de a bejáratásra megteszi...
Ja és egy kormánystabilizátor na az kell rá.(sajna az öhlins még nem csinált hozzá :(( )
Csajszi, minden évben hasonló programok vannak és mégis több ezren jönnek ki megnézni....mondjuk nem az a tipikus csopperes találkozó, ezért szeretjük...
Sziasztok:)
Hétvégén voltam Polgárdiban a motorostalin hááááát oda többet nem megyek! Ilyen pocsék talin még sosem voltam. Program csak este amugy meg ennyi állitólag "a motort szerető" de szerintem inkább kinyiró embert....
Hi
Nagyon szivesen írok róla bármit ami érdekel de szerintem ez nem fórum téma...
Az e-mail címem : zxrobi@freemail.hu, küldj egy mailt h mi érdekel vagy csak hogy tudjam
a címedet és én majd írok.
Ths
Sziasztok!
Szerintem minden jófajta gumi kapható ebben a méretben, bár szerintem a D207-208 sportmax a Dunloptól a legjobb rá. Erről jut eszembe van egy 250-es zxr-em ha valakit érdekel.... eladnám.
2-éve szinte alig használom :( pedig nem erre készült..
Ki milyen gumit használ a motorján? Mivel a 18-as felni méret elég ritka ezért nehéz találni rá gumit... :( Én télen vettem egy zsír új Pirelli Sport Daemon-t rá, és 1500 km után megadta magát. Szétrepedezett és körömnyi darabok estek ki belőle. Természetesen a számla már nincs meg úgyhogy garanciának annyi... Használ valaki metzeler me z1-et hátsó guminak?
hol láttad??
Valóban van egy 636-osom is :))
Nagyon komoly..... az az igazság még csak magázódunk-ismerkedünk de már most látom hogy jó döntés volt...
szerintem vegyél!!! Igazából egy dolog van ami nem van amit cserélni kell, az nem más mint a gumi!!
Kb egyenlő a 0-val. de a bejáratásra megteszi...
Ja és egy kormánystabilizátor na az kell rá.(sajna az öhlins még nem csinált hozzá :(( )
jöhettél volna kisújszállásra,baromi jó volt!egész nap programok,strand,koncertek,stb.
Hétvégén voltam Polgárdiban a motorostalin hááááát oda többet nem megyek! Ilyen pocsék talin még sosem voltam. Program csak este amugy meg ennyi állitólag "a motort szerető" de szerintem inkább kinyiró embert....
Köcce az infót
mi a véleményed a ZX 636R-ről?láttam h neked is van.én most gondolkozok rajta.
Nagyon szivesen írok róla bármit ami érdekel de szerintem ez nem fórum téma...
Az e-mail címem : zxrobi@freemail.hu, küldj egy mailt h mi érdekel vagy csak hogy tudjam
a címedet és én majd írok.
Ths
heidenau mérettáblázat
forgalmazo honlapja, választék - itt megtalálod a viszonteladókat is.
Tegnap este megtörtük már városotok csendjét egy cseppet.
Szerintem minden jófajta gumi kapható ebben a méretben, bár szerintem a D207-208 sportmax a Dunloptól a legjobb rá. Erről jut eszembe van egy 250-es zxr-em ha valakit érdekel.... eladnám.
2-éve szinte alig használom :( pedig nem erre készült..