Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá! A korl. jogsival vezethetek 250-es TZR-t v. ZXR-t v. FZR-t v. RS-t ?
Helló!Lenne egy kérdésem!A korl. jogsival vezethetem ezt a 250-es Kawát?
Válaszotokat várom!
és jött egy kamion, későn vette észre, és át kellett ugratnia
:D ez mekkora oltás :D
az én haverom apja meg 400-al ment és háttal....
Nekem olyan haverom is van, akinek ilyennel 230 az utazója... ne vicceljünk már. Egy 250-es blokktól senki ne akarjon 2XX-es sebességet. Különben is mire jó 18k-ezres fordulaton tartani a gépet, 180-nál? Csak üvölt meg köszködik... kicsavarod a szemét is szerencsétlennek.

150 kilós összesúllyal meg úgysem a "kétszáz fölé" a jelszó...
Sziasztok! Mivel félig-meddig én bontottam fel ezt a végsebesség témát, úgy érzem, muszály leírnom, hogy bőven mehetnek a 250-es zxr-ek 190-et, én pusztán arra voltam kíváncsi, hogy általában mi a tapasztalat. Van egy ismerősöm, akinek szintén van egy ilyen típusú motorja, ő 200 felett ment vele, bár abban a blokkban körülbelül 0 a gyári alkatrészek száma - full tuning az egész. De egyáltalán nem kizárt, hogy a gyári gépek is megközelíthetik a 200-as álomhatárt, beállítás kérdése az egész. De mind1, ne vitatkozzunk ezen, köszi a visszajelzéseket, egyre inkább azon vagyok, hogy jövő ilyenkor már talán egy ilyennel repesztek. Üdv
Jal, de a1-el semmiképpen:) max A korl.
csak úgy, hogy amikor Mo-n először forgalomba helyezik 25 Kw-ot írnak a forgalmiba.
Különben meg átíratásnál kellene kenegetni az eredetvizsgásokat, de az cinkes, ha már Mo-forgalomba volt helyezve a moci.
Hello Balko! Hogy lehet elintézni, hogy Kawa ZXR 250est A1el nyomjam?? Kérlek adj pontos választ! Köszi! svensr...
királyság. kaptam most egy tel számot mindjárt felhívom
persze h van olyan csak úgy kell levizsgázni haverom a1el vezeti a 250es banditját másik haver a honda cbr 900rr-t vezeti ak val.
voltam az egyik barátomnál akinek ktm dukeja van és beszéltük hogy majd ha meg lesz az 125ös vagy is az a1es jogsim majd veszek mocit, és ő azt mondta hogy vannak olyanok pl:zr-x250 hogy a1-es jogsival vezethető???
bazz benéztem, a 4es úton ment 190-t.... nem négyesben:) de mind1 az is sok sztem de felőlem
bocsánat, azt írta 190-et:)
nem mondtam, hogy 4 sebességes, badboy írta, hogy 4.-ben ment vele 160-at, tudom, hogy 6 gangos
badboy szerintem a 4-es főútra gondolt...
Most kezdek kétkedni biztos zxr 250 r-el mentél tamáska???? mert az nem 4 sebességes
szóval 4,ben 190-et? mentem zxr-el, de 2 évig 250-es banditom volt, sor 4 16 szelep, japán belpiac, nagyon kihegyezve, 44 Le, de 6-osban, 16.500-nál ment 180-at., igaz, hogy naked, de hasaltam a tankon, és kipörögte.
de most tényleg, mindenki büszke rá, hogy milyen jól megy a motorja, de nem kell túlzásba esni. Pl: Badboy
Szerintem ti itt nem arról a gépről beszéltek ami a topic címe. 4-esben 190? ugyanmár!!!!!
Köszi Badboy:)
én 85kg vagyok és az enyém simán gyorsul még 180-után.én mentem vele a 4-esen 190-et kb
Azt nem tudom, hogy át van e alakitva igy vettem... de én 50 kg vagyok :) de kérdezd meg.....
OK,értem,köszi!