Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem amugy is csak kp érekel
amugy sokat voltam a géppel Debiben, mivel ott tanulok és néha azzal mentem vissza
Amúgy tényleg részletre megveszem úgy, hogy adok neked 300at és még egy évig fizetek havi 10000et, szóval 420ért max

akit érdeklek szóljon
Debreceni vagyok...tudsz eladó mocit?
szted igy van, de sztem meg nem igy
ugyhogy téma lezárva
jah és a 10-12 ezerről csak annyit h 2 perc alatt csinálok belőle 10-12ezret
560ezerért tényleg 10-12ezer km-es zxr-t lehet venni....uh ez az 560ezer ez a nevetséges....nézz csak meg pár hirdetést a neten.... sztem a motorodat 400ezer körüli árral eltudod adni, többér még jövőre is ott fog pihizni melletted szóval fontold meg :)
az időpont belefér de az ÁR az nevetséges
hali zxferi
hogy muzsikál a gixer?
Hali!

No, meglestem a Vasat és elég teccetős :) pont ilyent szeretnék venni :))
Meg van még ugye? Én olyan kora tavaszra tervezem a motorvásárlást. Remélem neked belefér addig várni. A kora tavasz olyan március, esetleg április. Ha érdemes érdeklődnőm akkor felveszlek MSNen. csak szólj h belefér az időpont vagy sem
Nézd meg az adatlapját ott van kép
Hali!

KacsorJani tudsz képet mutatni a gépről? Bár így elsőre az infók alapján az 560ezer az sok sztem. Reális árnak olyan 380-420ezer tekinthető. :) Akkor légyszi majd képet a mociról ha tudsz :)
Mármint én hova valósi vagyok? szolnok megye Örményes
hali.
miért te mennyit gondoltál az enyémért?
egy pár infó, hátha segít: 96" 12. havi, 31000km, uj kuplung, új gumik, nagyon jó állapotban
Igen nyomom a gépnek!A zxr már nincs meg elcseréltem egy cr 125-re!Te különben hova valosi vagy!
Amúgy te nem akarsz a moci árából lejjebb adni? mert akkor érdekelne a tied is,de azért 560ért nem venném meg...
szépnek szép, de azért egy képnél többet is mondhatsz mi lett cserélve...km,teló,váltó,gumik,fékbetétek...stb blablabla

Köszi az infot előre is
Jó jó persze abban igazatok van hogy 1évben 500Km az lófasz mikor robogóval megyek 10000et, de azért az 1év gari az jól jön...utána meg úgyis lecseréli az ember egy 400asra vagy nagyobbra aki be meri vállalni. vagy egy ezresre
hali pista
látom kombájnozol is!?
micsoda hasonlóság nekem is zxrem van (igaz nemsokáig) , meg én is olyan nagy csúnya zöldet hajtok nyaranta
Ehez mit szolsz?
sokan kínálják 91"-93" évjáratig 10-12 ezerrel, szted ez korához megfelelő km
csak azért mondom mert aki ismeri a zxr-eket az tudja h 15000km-rel már nem lehet találni (csak ugy ha visszatekerik, sok ember meg ezt be is veszi )
Hát figyelj, régebbi hirdetések között találtam 560000ért 8000kmes motort 1 év garanciával...94es évjáratút...akkor 400ért miért ne találnék egy 15000km-est?
Ez mind szép és jó amit leírtál, csak szinte lehetetlen
Lehet 3-4eft-ért venni de azok olyanok is,sok km, széthajtott motor. stb.
Sziasztok!
szeretnék egy jó kis Zxr 250est venni 300-maximum 400E forintig, jó lenne 20KM alatti, ami jó állapotban van és 92es vagy fiatalabb, de szóba jöhet persze öregebb is...kérlek írjon akinek eladó lenne a mocija mert én komolyan gondolom!
zxr forever
Üdv:Márk
Széles utat és sok gumifalat minden motoros társamnak!!!BUÉK
Hi rám nem mondhatjátok hogy nem motorzok 0 fok-ban lementem Egerbe egy yamaha dt 125-el