de van csak ha elkezdett volna menni a ventillátor akkor meg az aksit szívta volna le + világítás nem a legerősebb akku van benne így inkább visszamentem
Meg voltak hülyülve akkor éjszaka a zsaruk na meg a kinti gyülekezet betette a kaput, elcsesztük hogy a haverok is megáltak a qvaddal, nekik meg kellett volna várni hogy kiszálljanak aztán gázt adni és szevasz.
Nagyon lassú volt a felvonulás még ilyen nem volt nameg szerencsére sokann is lettek.
Nincs ventilátor a hűtőn?
Tali az nem volt rosz! el voltam mint a befőtt szeritem vennem kell új hátsó gumit is
hazafelé gondolkozott a rendőr nagoyn h megbüntessen vagy ne mert 1 éve van jogsim és 2 személlyel mentem nah mondom se nem vagyok részeg és mg sisak is van rajtam csaktán nem fog megbüntetni hát végül elengedett....
felvonuláson fel forrósodott a vizem nem kockáztattam inkább vissza mentem a "táborba" mókust megse akartam nézni mert kunmadarason mindíg látom jövőre is megyek a talira szerintem
felőllem ütközhetünk majd valamikor valamerre
Nekem a ZZr azért teccik jobban az összes többinél egy mert sporttúra(mondjuk talán egy kisicsit az FZR is)másik mert V2 es,és anank van egy jellegzetes kicsit csopperes hangja,nem az a visító.
Jah jogsi nemkell hozzá ez tény de amiko belémdurrannak akkor lehet nemnagyon firtatják ki a hibás rávágják lettvolna jogsia megtanulta volna a motor manőverezését:D
Meg azé nemmerek me akko még el is tiltanak azt egy évig megin nem rakhatom le
Cső komi!
Na milyen volt a tali?
Láttam mikor szöktetek az éjszaka, kajás sátorban ültem!
Vmikor majd ütközünk még aztán majd dumálunk.
Mókust láttátok ti?
Sztem jó nagy sz.. volt főleg h 3 órát késett, de hát nem kellene 3 bemutatót vállalni 1 napra jó ki lehetett merülve, alig ült a hondán egy rövid időt
Hy Én nemmertem 160km/h-val menni a ZXR 250R-emmel.Szerintem én vagyok az egyetlen itt aki 14-évesen 250-es motort vezetek.A motoromat nagyon rosz állapotban vettem Többe került a javitása mint a motor maga.
Szia
ZZR sport tura motor a zxr sport motor. Szerintem de ne üssetek agyon ha tévednék
És igen én 190-et mentem 250-es zxr-emmel... de az a vége. Lehet, lehetne tovább hajtani de nem látom már értelmét, csak visit és nem hinném, hogy jót tennék azzal a drágámnak:) ja de ezt a sebességet tartósan lehet tartani vele
Tzr250-böl van 3alap tipus :50le-sor2:- 63le sor2 forditott hengeres(rc): 70le v2-a ezekböl legigénytelenebb/tartosabb az 50le.. ...ami közös bennük mind ritka tipus és ami szép állapotu az drága(kinek mi )
Nos, én külföldi oldalakon láttam talán 2 hirdetést, illetve egy aukciót az e-bayen, 200-tól egészen 800 ezerig, itt Magyarországon nem is találtam oldalt ahol a kifejezést megtalálta a Google, csak valami teleszkópokkal foglalkozó oldalon volt ez a típus feltüntetve, sehol máshol... Kicsit elszomorít, végülis vennék 4-üteműt is, mert nem rossz az sem, de általában az ilyen ritkaságokról nehezen mondok le. Bár ez lenne az első utcai motorom, eddig egy 125-ös és egy 200-as enduro volt a csúcs amivel közlekedtem komolyabban, de ha lesz jogsim, mindenképp valami különlegeset akarok. Viszont hallottam már olyant is, hogy széria ZXR-ek egész jól mehetnek, nem tudom, ment itt már valaki 200-hoz közel egy gyári géppel? Gondolkoztam Tzr meg Fzr-en is, hallottam róluk mindenféle véleményt, jót, rosszat - bár nem igazán tudom, hogy a két gép közt mi a különbség... Az ami a ZXR meg a ZZR között?
biztos hogy van ..de ritka tipus(szerintem a jó állapotuak fanatikusoknál pihiznek-ha eladja nem olcson)én 1röl halottam kis hazánkban(azt nemtom hogy az kr1 vagy a kr1s volt-e )
Helló! Bocs, ha nem jó helyre írom, de nem találtam a problémámnak ennél megfelelőbb topikot! Szóval kersek egy (szerintem) ritka motortípust, a Kawasaki KR1-S - t. Ez egy 250 köbcentis 2-ütemű sportmotor - bár a fanatikusok biztosan ismerik - 1992-ből. Bár csak pár napja ismertem meg a gépet, azonnal beleszerettem, és nagyjából jövő ilyenkor, ha lehet, szeretnék szerezni is egyet. Magyarországon szerintetek érdemes keresgélnem, vagy inkább felejtsem el, és zxr-t vegyek. Vagy esetleg ha valakinek van tapasztalata mind2 gépről, egy rövid technikai és szubjektív összehasonlítást szívesen elolvasnék. Előre is köszi a válaszokat. Üdv - Zoltán
Eddigi tapasztalat szerint kb 5 körültől szokott szaporodni a nép mindenki munka után megy.
Pénteken bemész a dokihoz aztán kiiratod magad és már szabad is a hétvége.
Most is fika az idő pedig vmerre menni kellene.
vas szerelőnél gyertya csere , pénteken melo után 3 körül érek haza és már indulok is ... remélem a főnök elenged szombatra mert ha ne mszétverjük haverommal alig várom
Reméljük az idöjárás lehetövé teszi, hogy lehessen motorral menni, tavaj a pénteki napra nagyon be baszott. . Programot gondolom már vágod? Szombat 5 kor felvonulás aztán Mókus.
Szevasztok ide is ideirom a vágyamat
Most má kezd kicsilenni a 125 ös yamaha tdr em.Szeretnék beújítani egy 250 es zzrt vagy zxrt.
Jó választás lenne?Csak még kéne az A-korl jogsi ahoz még kell 6 hónap mert 17.5 től lehet.
Láttam egy képet műászerfalról 20 ezret pörög?jézusss
Nagyon lassú volt a felvonulás még ilyen nem volt nameg szerencsére sokann is lettek.
Nincs ventilátor a hűtőn?
hazafelé gondolkozott a rendőr nagoyn h megbüntessen vagy ne mert 1 éve van jogsim és 2 személlyel mentem nah mondom se nem vagyok részeg és mg sisak is van rajtam csaktán nem fog megbüntetni hát végül elengedett....
felvonuláson fel forrósodott a vizem nem kockáztattam inkább vissza mentem a "táborba" mókust megse akartam nézni mert kunmadarason mindíg látom jövőre is megyek a talira szerintem
felőllem ütközhetünk majd valamikor valamerre
Jah jogsi nemkell hozzá ez tény de amiko belémdurrannak akkor lehet nemnagyon firtatják ki a hibás rávágják lettvolna jogsia megtanulta volna a motor manőverezését:D
Meg azé nemmerek me akko még el is tiltanak azt egy évig megin nem rakhatom le
Na milyen volt a tali?
Láttam mikor szöktetek az éjszaka, kajás sátorban ültem!
Vmikor majd ütközünk még aztán majd dumálunk.
Mókust láttátok ti?
Sztem jó nagy sz.. volt főleg h 3 órát késett, de hát nem kellene 3 bemutatót vállalni 1 napra jó ki lehetett merülve, alig ült a hondán egy rövid időt
ZZR sport tura motor a zxr sport motor. Szerintem de ne üssetek agyon ha tévednék
És igen én 190-et mentem 250-es zxr-emmel... de az a vége. Lehet, lehetne tovább hajtani de nem látom már értelmét, csak visit és nem hinném, hogy jót tennék azzal a drágámnak:) ja de ezt a sebességet tartósan lehet tartani vele
Pénteken bemész a dokihoz aztán kiiratod magad és már szabad is a hétvége.
Most is fika az idő pedig vmerre menni kellene.
Most má kezd kicsilenni a 125 ös yamaha tdr em.Szeretnék beújítani egy 250 es zzrt vagy zxrt.
Jó választás lenne?Csak még kéne az A-korl jogsi ahoz még kell 6 hónap mert 17.5 től lehet.
Láttam egy képet műászerfalról 20 ezret pörög?jézusss
Ezt a pangást ami itt van.... ennyit nem lehet motorozni... vagy ti benzinkutat üzemeltettek, vagy raboljátok:)