Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Nem tudnátok hol kaphatnék kawasakis kabátot meg kesztyüt olyasmiket szeretnék ami a kawasaki.com oldalon is van de onnan sajnos nem lehet rendelni kár érte pedig olyan jol néznek ki igaz áruk se olcso, szerintetek ha bemegyek egy kawasakis üzletbe magyarországon kapok hasonlókat?
Néztem magyar kawás oldalakon de nincs sok választék. Köszönöm elöre is a segítségeket.
nincs mit
hát felhívtam a raktárt, egy sráccal beszéltem..azt mondta,hogy jelenleg már nincs de jövőhéten hoznak zxr-t és akkor majd felhív. Amúgy köszi az oldalt, rengeteg hasznos cucc van
na találtál?
hát ez tényleg jó hétvége volt
ez az én hétvégém volt TALMA? ÉS ROSSI
az lesz mert a listán nem találtam,de rengeteg minden van .....back to motoGp ...Talma első lett SHÚÚÚÚ ...Barbera meg jól elb*szta ....na lássuk mi lesz a 800asban..
hívd fel őket és ugy kérdezd meg sztem lesz náluk
köszi szépen.....megnézem
sziasztok!

1996os 250es ZXR-re nem tudna nekem valaki első lánckerékvédőt szerezni?
már elkelt a gép ugyhogy ne keressetek
Ha esetleg valakinek lenne mostanság aktualis eladó ZXR 250 / 400 as motorja , az felvehetne msn-en , mert szeretnék beujitani valami szépvasat mostanság :P (lattam mit irt kacsorjanika , keresem a legjobbat :) mindenre vevő vagyok ötletek terén ezert szeretném a legtöbbet megnezni)
+ pont ha a motor óceán kék

msn: mateem@freemail.hu
Előre is köszi.
TEgyél bele digit km órát, nekemis azvan.
Sziasztok!

Valaki tud ZXR 400-ba 240-ig skálázott kilométerórát, mint az a képen is látható?
eladó!

ha érdekel hívj a 06-30/393-6425 számon
Nincs,a gép ugy van , mint a képen(ugy vettük,h már nemvolt rajta)..
Megkérdeztem:400 körül adja a csaj.
30 645 0106 a telszám.
a cumók megvannak hozzá? mármint oldalidom, meg fejidom?
Megkérdem holnapra,amugy a volt nőmnek vettük-csak végül maradt az autonál.... kerestem
elö képet,ime!
Sügér - mennyibe lenne az a vas?
ja télleg mennyit visz csumagázon és mennyit pörög? mennyit eszik?
mert nem megy 260at minimum
Hi!
Egy ismerösömnek van egy elado gépe,ha érdekel vkit! Spoiler nélküli,de szépen megvan csinálva!
Úgy csináltuk átirásnál,h A1es jogsival is hivatalos legyen...
de miért csak tanulómotor?
szerintem jó döntés a KAWASAKI
a zxr meg ideális tanulómotor, könnyen kezelhető és könnyen motorozható