Sziasztok. Nem tudnátok hol kaphatnék kawasakis kabátot meg kesztyüt olyasmiket szeretnék ami a kawasaki.com oldalon is van de onnan sajnos nem lehet rendelni kár érte pedig olyan jol néznek ki igaz áruk se olcso, szerintetek ha bemegyek egy kawasakis üzletbe magyarországon kapok hasonlókat?
Néztem magyar kawás oldalakon de nincs sok választék. Köszönöm elöre is a segítségeket.
hát felhívtam a raktárt, egy sráccal beszéltem..azt mondta,hogy jelenleg már nincs de jövőhéten hoznak zxr-t és akkor majd felhív. Amúgy köszi az oldalt, rengeteg hasznos cucc van
az lesz mert a listán nem találtam,de rengeteg minden van .....back to motoGp ...Talma első lett SHÚÚÚÚ ...Barbera meg jól elb*szta ....na lássuk mi lesz a 800asban..
Ha esetleg valakinek lenne mostanság aktualis eladó ZXR 250 / 400 as motorja , az felvehetne msn-en , mert szeretnék beujitani valami szépvasat mostanság :P (lattam mit irt kacsorjanika , keresem a legjobbat :) mindenre vevő vagyok ötletek terén ezert szeretném a legtöbbet megnezni)
+ pont ha a motor óceán kék
Hi!
Egy ismerösömnek van egy elado gépe,ha érdekel vkit! Spoiler nélküli,de szépen megvan csinálva!
Úgy csináltuk átirásnál,h A1es jogsival is hivatalos legyen...
Néztem magyar kawás oldalakon de nincs sok választék. Köszönöm elöre is a segítségeket.