Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan 49 körül vannak
hát szerintem egy 10-12 éves motor 250ccmes lehetne akár 2t is és hány loeros?
Ez elég hülye kérdés, de sebaj!!!!
4t
Az enyém 190-200 között megy.
bocsi a hulye kérdésért de a 250 zxr 2t vayg 4t? hány loerosek és mennyit mennek végre???
2003 óta van magyarországon, tavaly nyár óta van nálam előtte meg uncsitesómnál volt ugyhogy ismertek amikor megvettem.
Eddig 10.000 km tettem bele de tényleg semmi baj nem volt, a lényeg h mindent meg kell neki adni főleg az olajjal nem lehet sporolni, meg néha nem ért neki valami adalékot adni csak a fordulat miatt.
Az enyém most épp eladó lesz, ha érdekel beszélhetünk, a tavasszal Z750 veszek és sajnos muszáj lesz megválnom tőle.
hát nem konkrétan most, előbb jogsit kéne, csinálni, meg kéne szabadulni az 50es fenevadamtól :D, és utána meg épp vége van a motoros szezonnak, szóval leginkább jövőre szerintem. Ha valaki tudna még hasonló szépeket, jókat, illetve csúnyákat, rosszakat mondani, azt szívesen veszem! Amúgy a te géped mennyit futott? Mondjuk így mióta megvan milyen kehéi voltak?
Csá leendő márkatárs!!!!
Én csak szépet és jót tudok róla neked mondani, annyi a titka ez egész motornak h nem kell állandóan magas fordulaton pörgetni és akkor 100év 1 napot kibír!!
Most akarsz venni?
csá mindenki! Lenne egy kérdésem hozzátok! Most nézegetek 250es Ninjákat, és nem nagyon tudom, hogy mit várhatok tőlük. Amiket eddig láttam, gyakorlatilag egytől egyig 10 év körüliek, 20-30ezer kilométerrel. Nem gáz egy ilyen motort megvenni? Hallottam, h nem egyszerű hozzá alkatrészt szerezni, ha kiderül, hogy valami rohadó motort vettem, azzal elég rosszul fogok járni... Szóval hogy tartja magát így 10 év után? És amúgy meritek ajánlani? Kösz!
18 500
Anniyra azért nem küszködik, mert 16 000-nél megy óra szerint 190-200-at, de itt le is tiltja. Szóval menne az többet is. Egyébként a 250-esek között ez a legjobb. Még kormánygátlónak is van helye a vázon. Kár, hogy 1 hónap, mire alkatrészt szerez hozzá a zember, és még jól le is húzzák azok a kereskedések, akik megrendelik.
Gut gut gut gut csak enyit tudok mondani rola!
És mennyire megbízhatóak?
Az enyém 19000 pörög
Ha jol rémlik az enyém 19000-körül pörgöt!
halo valaki megtudná mondani most akkor végülis mennyit pörög a zxr 250 ( 18 500, 19 500, 20 000)
Lehet hogy ilyen a kövi motorom ettöl függ.
válaszotokat eröre is koszi
I.á: 670.000 Ft
96" 12.havi, 07" 10 hóig műszakival, törzskönyvel
bocsi, alkuvással
Mikori?
nemsok az a péz 1 picit? még aluvással 1ütt is... de ha ennyiért eladod akkor jól jársz
A lényeg lemaradt
I.á.: 699.000 Ft
Alkudni kötelező
Kitűnő állapotban lévő zxr-250r motorkerékpár, klasszikus zöld-fehér-kék színben, yoshimura dobbal (gyárit is adom vele), keveset futott, Ak jogosítvánnyal vezethető, szezonra felkészítve (olaj, lánc, fékbetét, kuplung, gumi) eladó, + ajándék hátsó motoremelő álvány.
Felszereltség: 12 V rendszer, fordulatszámmérő, információs kijelző, kipufogó tuning, sport kipufogó, sport légszűrő, tárcsafék, garázsban tartott, keveset futott, rendszeresen karbantartott, törzskönyv.
Érd: kacsorjanika@freemail.hu
Tel: 06-30/393-6425
Ok-ok... úgy lesz, hisz Te sem és én sem dolgozunk... vagy elfelejtetted ??????
szia
nem éjfélkor lesz?
Csajszi úgy csináld ám!!!!
Remélem azért, hogy szeptember 09-én Ti is ott lesztek 19:00 órakor a Dózsa György úton Pesten!!
Mutassuk meg magunkat, és tiszteljük meg azokat az embereket akik ezt az ügyet a vállukra vették helyettünk is!