amugy meg a leujabb kawákon is van csak azoknak alul elvan vezetve az idomon belül , de ott nem tudom hová van vezetve itt csak a tank alá ha jól láttam
Amugy tényleg nem sok jelentősége van a csőnek mert ha leveszed akkor se megy rosszaban, de azért nem hiába tették azt oda, biztos hogy volt vaalami céljuk a kawasakinál azzal a két csövel, fölöslegesen nem tedték volna rá. Szerintem meg csak nagy sebességnél van neki igazán szerepe több levegőhöz jutattja a motrot.
Sziasztok. Segítség kellene nincs biztosíték és izzókészletem a kawához, nem tudjátok hol tudok venni azt mondják hogy nekem kell összeválogatni, segítsetek pls milyenek kellenek. köszi elöre is
jaa. látom.. Szal, az a blokk forgattyúsházának oldalfedője. ott forog a főtengely, szal az igencsak forró kell hogy legyen. Teljesen üzemszerű, mikor bemelegedett a motor igazán, akkor oylan meleg, h hozzá sem tudsz érni. ez normális. ne fogdosd.. :)
mire is gondolsz pontosan? melyik alkatrész? sok minden van egy motoron.. a hőt, nem csak a hűtő vezeti el, a kipuff, a váz, minden ami melegsztik segít hűteni a motort.. szal?
Üdv mindenkinek.Valaki megtudná mondani,hogy milye ez a mocinak,és szabad-e felforrósodnia?Már 10 perc laza motorozás után is olyan meleg hogy a kezem vagy 5másodpercig bírja.Sok mocizás után pedig megfogni sem lehet?Ha ez nem természetes akkor mi lehet esetleg a baja.Válaszotokat előre is köszönöm.
Mert pl. a Pannónia-Ringen körbe mindenhol vannak sportbírók ( én is az vagyok ), és ott ha bukás van egyből összeszednek. De gondolom az amúgy is gyorsabb pálya meg pénzesebb is.
hááát, mentőt monnyuk nem nagyon láttam. de elég lassú pálya.. a célegyenesekben (me kettő is van) épp száz fölé lehet nézni.. szal.. nem hiszem h szükség lenne dokira, vagy ha valaki még így is összetöri magát.. meg nem is a halál faszán van a pálya... szal itt súlyos baleset elég nehéz, a könnyebbhez meg elsősegély gondolom van..
Hello. Azt így nem lehet megmondani mikkor elmész vásárolnni ruhát akkor fel kell próbálnod mert nem jo ha egy kicsit bő. Inkább egy kicsit szorosabbnak kell lennie mint bővebnek ha ugyérzed hogy pont jó akkor próbálj föl egyel kisebbet mert ha esel akkkor a protektorok elcsúszhatnak és akkor nem ér az egész semmit se, meg a szél is könnyeben befújhat. Inkább legyen egy kicsit szűkebb, lehet hogy tagulni is fog. Sok szerencsét, amugy ruhánál nem érdemes spórolni
Nézd meg a cső végeit,és hogy pontosan hová vezetnek.
186cm +79 kg vagyok
mekkora bőrruha kell nekem?
mer akarok venni és fene se tudja