Gyerekek, én csak annyit mondok, hogy a 250 zxr egy nagyon tuti gép!Két évig hajtottam de le a kalappal elötte!Ahhoz képest, hogy 250-es nagyon jol megy!
Cső!
Sokat ott vagyok, odavalósi a bnőm, meg van ott egy csomó motoros haver, hétvégén szinte minden este ha jó idő van motorral. hétvégén Erken lesz tali a tavalyi nagyon punnyadt vmi volt, a lakosság meg be van tojva a motorosaktól, de ha nem lesz jobb dolgom lehet lenézek azért
szeritne erre az 1 motoros talira megyek el esetleg még a hevesvezekényire de már nagyon várom a JsztA-i talit az a frankó 5 perc alatt ott vagyok neked sincs messze
Hélló!
Naná hogy ott elszünk megyünk mindahányan vagyunk!
valószínű hogy nem egy nagy "falkában" de szerintem midnen hevesi ott elsz aki motorozik
ciao
Aki tehetei guruljon el!
Sajnos nekem a melo közbeszól
Sokat ott vagyok, odavalósi a bnőm, meg van ott egy csomó motoros haver, hétvégén szinte minden este ha jó idő van motorral. hétvégén Erken lesz tali a tavalyi nagyon punnyadt vmi volt, a lakosság meg be van tojva a motorosaktól, de ha nem lesz jobb dolgom lehet lenézek azért
Jó buli volt a tavaji meg az azelőtti is nagyon
Naná hogy ott elszünk megyünk mindahányan vagyunk!
valószínű hogy nem egy nagy "falkában" de szerintem midnen hevesi ott elsz aki motorozik
ciao
Remélem augusztus 4-5-6 ott leszel Jszentandráson
jó kis motor szép
km?