Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit spemelek? Háá mivel motorozzak ha nincs?
fullos benzincsap kéne:)ha esetleg lenne akkor kb mennyibe?köszi
ti is inkább spameltek, mint motoroztok...
Itt a tavasz dagad a fasz.
Taaaavaaaaasssssssssz
fullos benzincsap, vagy csak a tömítések?
Üdv!valaki tudna segíteni kawasaki zxr 250-hez kellene benzincsap? köszönöm szépen
banyek!
érdekelne a gumi,de legfőképp az h mennyit kérsz a kettőért ?
Van egy eladó Dainese Ducati wave 42es protektorom ha érdekel valakit. Sosem használt, bolti ára 20-30 körül van, 15ért elvihető, csomagolása, papírjai minden megvan. Egyszer sem volt használva, méret xl, de összehasonlítottam egy s-essel és ugyan akkora csak az átfogója hosszabb. ha valakit érdekel írjon
Havernak az aprilia AF1-et romániába vitték el
de ugy hogy Passat kombival jöttek érte,csomagtartó fel,idomokat leszedték és be a motort hátra vizszintesen
El bírom képzelni milyen állapotba lehet azóta...
Jaja kajak szerbiába. Én is csak pillogtam mikor írta.
Hááát igen. Nekem is szaporodtak az érdeklődők. De sokan Részletre akarják megvenni vagy túl sokat akarnak alkudni, és sokan 125-ösre akarnak cserélni :/
Aztamindenit, szerbiába? Nah de legalább jól járt, megvan a benzin pénz az idényre :D Igen enyém még mindig a zxr, legalábbis még egy ideig! Remélem egyben van még, nem voltam lassan egy hónapja megnézni!
Nem tudom látogatja-e még ezt a topicot B.Tibor, ha nem akkor írok helyette, az övét vasárnap vették meg. Méghozzá Szerbiába vitték a kis zöldet.
jól láttam, hogy a Yakomoto-ban van a géped?
vagy már nem a Tiéd a zxr?
Hahó srácok! Na mivan azokkal akik árulják, árulták a gépeket? Van jelentkező így tavasszal? Nekem most nagyon megszaporodtak, kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami
http://www.facebook.com/photo....!/photo.php?fbid=199148196780617&set=a
.199147860113984.54146.151723934856377&pid=673482&id=151723934856377
Üdv. Nekem van 1 megbontott blokkom. Ha érdekelj írj, 1 emailt vagy msn.
Üdv.

Nekem van gyári gumim, én meg pont azért vettem le, mert utcára kicsi volt nekem.
ROAD WINNER 140/70 r 18 középen 60-70 %-os a oldalakon meg 95 % a gumi, csak utcán használtam, azért nincsennek az oldalak kopva.
Elsőt is lecseréltem az is gyári ugyan ez... szetbe vettem anno .(80% os)
Most csak porosodik.
hali

cimborámnak van egy 250es zxrje, csak a blokk kuka (nem szeretett olaj nélkül küzdeni az elemekkel...) így keresnék egybe blokkot, a szerelő azt mondta nem érdemes vacakolni a régivel..
a másik ami érdekel, hogy szeretném a csutka kormányt túrára cserélni, ha valakinek ehhez van tanácsa vagy esetleg alkatrész is azt megköszönöm.
konkrétum esetén lszi dobjatok egy mail, relatíve ritkán járok erre..
széles utat
üdv minden zxr-esnek :)
lenne egy kis problémám mégpedig az hogy hátra nem igen találok gumit. ha jól tudom akkor az újabbik(nem az új ketéhengeres ninja) zxr 250-re az első gumi 110/70 r17 ,a hátsó pedig 140/70 r18.
első gumik szarásig vannak,de hátra nem igazán
nekem per pillanat hátul 160/60 r18 van bent,de főleg pályán van használva,és amiatt hogy nem ez a mérete,nem tudom teljesen ledönteni...szóval mindenképpen a gyári gumiméretet szeretnék vásárolni
gondoltam hogy itt a fórumban találok egy kis segítséget,aki tud legyen szíves segíteni,és leírni hogy tudok beszerezni egy gyári méretű hátsó gumit
előre is köszönöm minden segítőnek :)
Persze bárki mondhat bármit, az nem jelenti azt hogy úgy is van.
Már ideje lenne ha eljönne a jó idő....
Nekem számít a megtett kilóméter, ha igaz ha nem, de ha ebből indulunk ki, hogy lehet trükközni vele akkor bármire lehet mondani, hogy cserélve volt csak már nincs meg a számla.
Egy szónak is száz a vége, menni kell vele.... aztán ha minden ok elhozni és élvezni...
Óra szerint enyémben sem volt, csak 37E. De tudod órát lehet visszapörgetni, illetve ki is lehet cserélni másikra amibe kevesebb km van. Aztán ha megy egy vevő aki a megtett km-re helyezi a hangsúlyt, már viszi is örömmel haza a gépet, hogy de jó talált egy alig használt "vitrin" motort. Aztán közben meg lehet futott már a gép 70-80E-et.