Hy!
Nincsennek valakinek elfekvőbe első indexek, és tükrök?
Am ez az etanol éredekes dolog. Hallottam már olyat aki nagyon dícsérte, de olyan is aki nagyon lehordta.. Szóval nemtom. 1X talán kipróbálom majd én is
Nagyjából körbejártam én is ezt az etanol témát!
Elméletileg 20%-ot szabad beletenni és 80% benzint mellé. Van aki 50-50be tolja de ne tudom hogy mennyire fasza hosszútávon.
Az fix hogy injektoros autóknál és motoroknál használják elsősorba mert ott könnyebb áthangolni az elektronikát.
Viszont ha full etanollal toljuk akkor 20-30% fogyasztásnövekedés van persze a teljesítmény is nő 1 picit.
Karbisnál cserés is lehet a fúvóka sor.
Ami biztos hogy a motornaknak nem árt viszont az üzemagyagrendszer károsodhat, mert az alkoholnak szarabb a kenése mint a benzinnek.
Én tavaly 1/3 arányba végig etanolt raktam a mociba, és nagyon jól ment, nem evett többet sem és picit spóroltam is. Sőt még tisztította a dolgokat , karbit is. Elvittem átnézetni és minden rendbe volt vele.
Addigra remélem rá fognak jönni a motor gyártók hogy ne csak benzinnel hanem etanollal is mennyen a motor :) igaz most is megy gond nélkül csak át kell állítani a motort
Vállaljuk pályaidom vagy tartalék idomszett gyártását üvegszálból, gyári idom javítását és ezek teljeskörű fényezését több színben vagy akár replika és airbush is megoldható.
Fúúúú de régen jártam erre...
De majd most a januárba bepótolom ezt a hiányosságot!
Mindenkinek Boldog és sikerekben, benzin-ben gazdag boldog újévet kívánok! Reméljük a 2011-es motoros szezon jobb lesz mint a 10-es volt :P
Nos, akkor soha többet meg ne lássunk erre többet!
De még mielőtt valaki komolyan merné venni, BÚÉK Neked/Nektek is!
És jövőre több szerencsét mindenkinek a motor-projektekkel! (még azoknak is, akiknek amúgy nem volt vele gond... )
Úgy legyen, neked is BUÉK!
Szurkoljatok a globális felmelegedésnek! jó lenne 12ből legalább 10et motorozni
Vagy ki kell költözni spanyolba vagy olaszba
Úgy tudom hogy nincsen hirdetésben. Viszont az egyik baja az, hogy bikával indul be :D Több probléma lehetséges Várom már hogy meglegyen a mocc. Csak hát addig a jelenlegit el kell adni
Nincsennek valakinek elfekvőbe első indexek, és tükrök?
Am ez az etanol éredekes dolog. Hallottam már olyat aki nagyon dícsérte, de olyan is aki nagyon lehordta.. Szóval nemtom. 1X talán kipróbálom majd én is
Elméletileg 20%-ot szabad beletenni és 80% benzint mellé. Van aki 50-50be tolja de ne tudom hogy mennyire fasza hosszútávon.
Az fix hogy injektoros autóknál és motoroknál használják elsősorba mert ott könnyebb áthangolni az elektronikát.
Viszont ha full etanollal toljuk akkor 20-30% fogyasztásnövekedés van persze a teljesítmény is nő 1 picit.
Karbisnál cserés is lehet a fúvóka sor.
Ami biztos hogy a motornaknak nem árt viszont az üzemagyagrendszer károsodhat, mert az alkoholnak szarabb a kenése mint a benzinnek.
Én maradok a benzinnél az fix
Vállaljuk pályaidom vagy tartalék idomszett gyártását üvegszálból, gyári idom javítását és ezek teljeskörű fényezését több színben vagy akár replika és airbush is megoldható.
MSN: jamal@freemail.hu
Email: jamaltizenegy@gmail.com
De majd most a januárba bepótolom ezt a hiányosságot!
Mindenkinek Boldog és sikerekben, benzin-ben gazdag boldog újévet kívánok! Reméljük a 2011-es motoros szezon jobb lesz mint a 10-es volt :P
De még mielőtt valaki komolyan merné venni, BÚÉK Neked/Nektek is!
És jövőre több szerencsét mindenkinek a motor-projektekkel! (még azoknak is, akiknek amúgy nem volt vele gond... )
Szurkoljatok a globális felmelegedésnek! jó lenne 12ből legalább 10et motorozni
Vagy ki kell költözni spanyolba vagy olaszba