Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem mindegy igazából ( ), az enyémben nincs 50e. és régebbi... ebből indultam ki...
Ha belegondolsz ennél a tulajnál akár lehetett hétvégi motor is hiszen biztos hogy nem ő az első és egyetlen tulaja. Ha pedig a motor korát nézed és a benne lévő km-t, akkor havi szinten (havi!) 305km-t eredményez. Na most ez egy évre kivetítve ugye 3660km ami nem gyengén karcsú. De ezek csak számok, biztosan sokkal többet futott mint 55E km. Félre ne érts nem kötekedni akarok csak próbállak rávezetni arra amit az ésszerűség diktál.
Ha most lett volna felújítva, akkor biztos, hogy ki lenne írva minden ami cserés lett... De ne értsetek félre én egy egyszerű véleményt írtam, hogy ennyi kilóméterrel ez bizony nem hétvégi motor volt...
Szkráccsnak igaza van, lehet hogy most volt felújítva! Elkell menni meg kell nézetni, máshogy nem lehet dönteni! Az enyém is eladó akárkinek bagóért
Igen, az ára egy kicsi sok, de ha elmennék érte, természetes, hogy alkudnék.
Kilómétert én már nem is nézek, mivel majd' minden 2. motornak "csavargatva" van az órája
Majdcsak 15 éves motor, miért lenne sok a km? Valójában kitudja mennyi van benne, lehet sokkal több. De végül is motort nem kifejezetten km alapján kell venni.
Keveset használt hétvégi motor... 55ezer kilóméterrel. picit sok, viszont szépen egyben van. Az árát én kicsit sokallom még.
Akkor nincs lehetetlen...
Amugy, őt néztem ki.

http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
Lehet rá venni magasított racing plexit!
szerintem az is segít
Én 190 vagyok, a térdem kicsit magasan volt, de teljesen vállalható....
Hello!

Szeretnék venni egy 250es Zxr-t, már kiis néztem egy "áldozatot".
Elolvasta már vagy 20 tesztet, abba 2-3nál az volt írva, hogy 180cm
felett, szinte lehetetlen a plexi mögé bujni. Ez tényleg így van?
Én 187cm vagyok, így akkor gyakorlatilag ki van zárva a motor...
Személyes tapasztalat -e téren valakinek?
Nekem is egy barátom apukája mutatta be a fémgyapotot, jó barát tud lenni
Köszike, bár eddig azt sem tudtam, hogy létezik olyan, hogy fémgyapot ha legközelebb leszedésre kerül kipróbálom.

Megjött ma az irridium plexi a bukómra, ahhh nagyon zsír. Ha valakinek esetleg nitro bukója van, elég olcsón tudok hozzájutni plexikhez.
Csak egy ötlet, ha fém gyapotot tekersz a percsőre, a sima gyapot helyett, tartósabb, és öblösebb hangot tudsz kicsalni! Lidl-ben szoktam venni! Persze csak ötlet
Nincs mit báttya
csapassad felfele a videót a hangjáról
Kész a dob.. Tényleg nagyon zsír ötlet kb, olcsó és szép hangja lesz... Victor köszi mindent
azért is lesz jó ,,tanulónak". sokan mondják hogy az idősebb zxr-ek szét vannak hajtva általában. meg nekem kicsi a teste:S nagyra nőttem sajna:D
Perforál lemezből a cső megvan, délután tömök bele üveggyapotot, aztán hagy szóljon...
Hidd el ,hogy az SV-t gyengébbnek fogod érezni. Sokkal gyengébbnek....

ZX400 alkatrészek eladóak.
úgyhagytad üresen?
vagy lesz bele perforált cuccos?
üres a dobom...
Ó hát az úgy remek. Kezdetekben mi is családon belül oldottuk meg az indító hitelt. Sok sikert akkor a leendő SV-hez.
hitel megoldva:d rokon ad zsét. kamatmentesen visszaadom neki:) úgyhogy sv 650 le. sztem nem olyan nagy lépés elsőre. 400as zxr se sokkal gyengébb. sv csak 70 ló
Hitelt szard le, ne gazdagítsd a zsidókat. Gyűjts tovább és vegyél inkább később. Hát én nem tudom ezt így hogy nagy lenne-e. Én pl belevágnék.
Első kerékcsapágy méretet esetleg valaki?