Ha belegondolsz ennél a tulajnál akár lehetett hétvégi motor is hiszen biztos hogy nem ő az első és egyetlen tulaja. Ha pedig a motor korát nézed és a benne lévő km-t, akkor havi szinten (havi!) 305km-t eredményez. Na most ez egy évre kivetítve ugye 3660km ami nem gyengén karcsú. De ezek csak számok, biztosan sokkal többet futott mint 55E km. Félre ne érts nem kötekedni akarok csak próbállak rávezetni arra amit az ésszerűség diktál.
Ha most lett volna felújítva, akkor biztos, hogy ki lenne írva minden ami cserés lett... De ne értsetek félre én egy egyszerű véleményt írtam, hogy ennyi kilóméterrel ez bizony nem hétvégi motor volt...
Igen, az ára egy kicsi sok, de ha elmennék érte, természetes, hogy alkudnék.
Kilómétert én már nem is nézek, mivel majd' minden 2. motornak "csavargatva" van az órája
Majdcsak 15 éves motor, miért lenne sok a km? Valójában kitudja mennyi van benne, lehet sokkal több. De végül is motort nem kifejezetten km alapján kell venni.
Szeretnék venni egy 250es Zxr-t, már kiis néztem egy "áldozatot".
Elolvasta már vagy 20 tesztet, abba 2-3nál az volt írva, hogy 180cm
felett, szinte lehetetlen a plexi mögé bujni. Ez tényleg így van?
Én 187cm vagyok, így akkor gyakorlatilag ki van zárva a motor...
Személyes tapasztalat -e téren valakinek?
Csak egy ötlet, ha fém gyapotot tekersz a percsőre, a sima gyapot helyett, tartósabb, és öblösebb hangot tudsz kicsalni! Lidl-ben szoktam venni! Persze csak ötlet
hitel megoldva:d rokon ad zsét. kamatmentesen visszaadom neki:) úgyhogy sv 650 le. sztem nem olyan nagy lépés elsőre. 400as zxr se sokkal gyengébb. sv csak 70 ló
Kilómétert én már nem is nézek, mivel majd' minden 2. motornak "csavargatva" van az órája
Amugy, őt néztem ki.
http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
szerintem az is segít
Szeretnék venni egy 250es Zxr-t, már kiis néztem egy "áldozatot".
Elolvasta már vagy 20 tesztet, abba 2-3nál az volt írva, hogy 180cm
felett, szinte lehetetlen a plexi mögé bujni. Ez tényleg így van?
Én 187cm vagyok, így akkor gyakorlatilag ki van zárva a motor...
Személyes tapasztalat -e téren valakinek?
Megjött ma az irridium plexi a bukómra, ahhh nagyon zsír. Ha valakinek esetleg nitro bukója van, elég olcsón tudok hozzájutni plexikhez.
csapassad felfele a videót a hangjáról
ZX400 alkatrészek eladóak.
vagy lesz bele perforált cuccos?