Szerintem érdemes végigjárni a létrát... De én is azt tanácsolom, hogy 400ast vegyél, jó gépek ezek a 250esek de ha ekkorára nőttél, nem biztos h tudnád annyira élvezni
Nekem volt 250-s meg 400-as is a kettő között annyi a különbség, hogy a 400-as szélesebb és erősebb, fürgébb(értelemszerű) és kevesebbet forog. Ülésmagasságilag nem igazán van köztük különbség.
Valami nagyobb termetű gépet keress mert ilyen paraméterekkel megőrülsz bármelyiken. 250-es és 400-as is pöttöm japánok méretére lett készítve. pl zzr 400 és a xanthus 400 egy hangyafasznyival nagyobbak, nem sokkal de talán kényelmesebb lenne egy magad fajta góliátnak.
sziasztok. motorvásárlás előtt állok. eddig csak 125ös robogom meg 70es tuning aeroxom volt. 21 éves vagyok olyan 180 centi és 90 kiló. nekem elég lenne egy 250es? vagy inkább vegyek 400asat? két személlyel is szeretnék ,,túrázgatni" vele. testre sokkal kisebb a 250? fogyasztásba lehet 5 alá menni ha nagyon óvatosan jár vele az ember(melóba járás)?
nagyon baba... kéne... kérdés, hogy ez 1, vagy a 2 db-ra vonatkozik? mert ebből viszont pár kéne... aki rendel magának az nem akarna nekem is? (persze csak a válasz után... :)
de túl sok különbség nincs
Ez a "C"-s hez való
a részleteket megbeszéljük majd!
ha jól tudom nem egyezik meg az "A"-s és a "C"-s féktárcsa mert a felni is más