Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem érdemes végigjárni a létrát... De én is azt tanácsolom, hogy 400ast vegyél, jó gépek ezek a 250esek de ha ekkorára nőttél, nem biztos h tudnád annyira élvezni
sokan azt tanácsolták inkább nyúljak kis hitelhez és egy 650es sv-t vegyek. csak hát nem tudom nem nagy az egy kicsit?
Nekem volt 250-s meg 400-as is a kettő között annyi a különbség, hogy a 400-as szélesebb és erősebb, fürgébb(értelemszerű) és kevesebbet forog. Ülésmagasságilag nem igazán van köztük különbség.
Valami nagyobb termetű gépet keress mert ilyen paraméterekkel megőrülsz bármelyiken. 250-es és 400-as is pöttöm japánok méretére lett készítve. pl zzr 400 és a xanthus 400 egy hangyafasznyival nagyobbak, nem sokkal de talán kényelmesebb lenne egy magad fajta góliátnak.
okot tudsz nekem mondani hogy miért? mert sajnos nem volt iylesmi motorom és nem tudom miért vásároljak egyből 400asat.
Te meg , ha felvennéd a kúrva telefonod :D
te is jól járnál ha lennél msnen
Minden téren jobban jársz egy 400-sal :)
sziasztok. motorvásárlás előtt állok. eddig csak 125ös robogom meg 70es tuning aeroxom volt. 21 éves vagyok olyan 180 centi és 90 kiló. nekem elég lenne egy 250es? vagy inkább vegyek 400asat? két személlyel is szeretnék ,,túrázgatni" vele. testre sokkal kisebb a 250? fogyasztásba lehet 5 alá menni ha nagyon óvatosan jár vele az ember(melóba járás)?
szerintem A-s hoz nincs is senkinek....meg neten se
de túl sok különbség nincs
Ugyan az mind a 2. Nekem van szétszedve és egyformák.
Végülis leszedtem a C-shez valót, gondolom ugyanaz a kuplung van benne. ha esetleg valakinek meglenne az A-hoz való azért jelezze
Valaki tudna adni linket a szervízkönyv letöltéséhez?
Ja,natürlich
Ez a "C"-s hez való
Illetve esetleg ez is?
akkor ez lenne az enyémhez való?
érdekel akkor?
nos, igen ez ilyen is tud lenni... de várom már...
mindig beszopom...
Facebookon megbeszéljük, ha esetleg valakinek kellene még és duplakörlámpása van, írjon.
Vagyis párja nem darbja
Tudom! Így hogy darabja ennyi engem biztosan érdekel
a részleteket megbeszéljük majd!
Ezt észre sem vettem, de igaz... az tuti, hogy ez a duplakerek lámpásra való. És párja ennyi
Várjáááál!
ha jól tudom nem egyezik meg az "A"-s és a "C"-s féktárcsa mert a felni is más
nagyon baba... kéne... kérdés, hogy ez 1, vagy a 2 db-ra vonatkozik? mert ebből viszont pár kéne... aki rendel magának az nem akarna nekem is? (persze csak a válasz után... :)