sziasztok!
Lenne néhány kérdésem. Lehetséges hogy hozzá tudok jutni egy 91'évj 250es zxr-hez, bár van néhány hibája. Legfőképp árakra lennék kíváncsi.
kormány-első teló és a hozzá való idomok
Valaki tudna mondani egy köbö árat ezekre?
Én jártam a szegedi suliba :D kemény2 napot. Megvan az összes tankönyv meg minden, 1-szer sem használtam. Ha majd odamész ne vedd meg ott fele árba odaadom neked.
Jaja én is hallottam, de ami mégis oda vonzott Szegedre, az az hogy ugyan azon papír mellé, még lehet ilyen ESTM vizsgát tenni, és mivel 80% az esély hogy én Németországban fogok melózni ezért több hasznát veszem ilyesminek! Ejj pedig lehettünk volna oszttársak:D
Majdnem osztálytársak lettünk! Csakhát anyagilag kicsit sok lett volna.
Pedig nagyon nagyon érdekelne a dolog.
A szegediről is hallottam már de ahogy utánajártam a dolgoknak a MAMI tekintélyesebb.
ezzel én is így vagyok... :D de ez van... :P és most kb úgy néz ki (remélem még mindig), ahogy szeretném... :) szerelőt tényleg fel kéne már hívnom... :D
Lenne néhány kérdésem. Lehetséges hogy hozzá tudok jutni egy 91'évj 250es zxr-hez, bár van néhány hibája. Legfőképp árakra lennék kíváncsi.
kormány-első teló és a hozzá való idomok
Valaki tudna mondani egy köbö árat ezekre?
köszi
azt hitem már nem is tanultál továb
neked sem izlet a tanulás vagy már ki is ruktak?
én is menék oda csak az a baj velem hogy az elmélet nem érdekel
Pedig nagyon nagyon érdekelne a dolog.
A szegediről is hallottam már de ahogy utánajártam a dolgoknak a MAMI tekintélyesebb.
egyébként nem te akartál a MAMIba járni?
Egyébként 2 pici LED van benne (elég gyenge ,de én kicseréltem rendes 21W-os izzóra) ja a mérete nem túl nagy!
A suzi már könyörög érte:D