Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah-jah , mert ha nem szarsz veszel akkoris vinni fogja a pénzed rendesen :D mi már csak tudjuk Viktorral:D meg a többiekkel :D
ha van kép a motorról vagy fenn van valahol a hirdetés akkor linkeld be hátha ismeri valaki és tud a múltjárol vmit
Első idomokat 35 ezerbe vitték el a fejidommal és lámpával együtt, már csak hátsóm van.
..meg a kormány :D azt elfelejtettem
Oké. Egyenlőre csak érdeklődő stádiumban vagyok. kb első idom mennyibe fájna?
Kormányba és hátsó idomba tudok segíteni, olcsón bizniszelhetünk, a telóimat 40 ezerbe adtam el, azok már nincsennek, de ennél lehet jóval drágább is.
sziasztok!
Lenne néhány kérdésem. Lehetséges hogy hozzá tudok jutni egy 91'évj 250es zxr-hez, bár van néhány hibája. Legfőképp árakra lennék kíváncsi.
kormány-első teló és a hozzá való idomok
Valaki tudna mondani egy köbö árat ezekre?

köszi
ja ahan
azt hitem már nem is tanultál továb
De-de jó lett volna, csak közbe felvettek másik suliba is, ami meg sokkal jobban tetszik.
mért csak anyit jártál?
neked sem izlet a tanulás vagy már ki is ruktak?
heló
én is menék oda csak az a baj velem hogy az elmélet nem érdekel
Én jártam a szegedi suliba :D kemény2 napot. Megvan az összes tankönyv meg minden, 1-szer sem használtam. Ha majd odamész ne vedd meg ott fele árba odaadom neked.
Szegeden mennyi a tandíj?
Jaja én is hallottam, de ami mégis oda vonzott Szegedre, az az hogy ugyan azon papír mellé, még lehet ilyen ESTM vizsgát tenni, és mivel 80% az esély hogy én Németországban fogok melózni ezért több hasznát veszem ilyesminek! Ejj pedig lehettünk volna oszttársak:D
Majdnem osztálytársak lettünk! Csakhát anyagilag kicsit sok lett volna.
Pedig nagyon nagyon érdekelne a dolog.
A szegediről is hallottam már de ahogy utánajártam a dolgoknak a MAMI tekintélyesebb.
De, de mivel engem nem igazán vonz Pest ezért a szegedi motorszerelő suliba megyek!
Ok!
egyébként nem te akartál a MAMIba járni?
Köszönöm! Végülis nem kell túl erősnek lennie, mert van oldal index, de most az ilyen idomba süllyesztett dolog, és szemből nem igazán látszik!
indexes visszapillantó a könyörgő suzukinak!

Egyébként 2 pici LED van benne (elég gyenge ,de én kicseréltem rendes 21W-os izzóra) ja a mérete nem túl nagy!
Honnét van az indexes visszapill? linket de azonnal!
A suzi már könyörög érte:D
Jólvan akkor én nyertem, 280ért vettem és egy kicsivel több mint a kétszeresét költöttem rá, erre van új motorom
ezzel én is így vagyok... :D de ez van... :P és most kb úgy néz ki (remélem még mindig), ahogy szeretném... :) szerelőt tényleg fel kéne már hívnom... :D
Én 380-ér vettem 2006-ba és kb ugyanennyit már rá is költöttem. :S
AP racing fékbetét kimaradt
Ennyi.