Pont a Te hirdetéseddel szemezek többet közt bevallom én is. Közel is vagy megnézni ami nem hátrány... 2 hete 15 ezer benzint buktam mert jól átb@sztak...
Köszi szépen. Igen logikusnak tűnik amit mondasz, csak már annyi mindent beszélnek többen, hogy így találja ki az ember... pláne ha nem ért hozzá mint én
Mindenből lehet jót is, rosszat is venni... persze, egy pörgősebb motort könnyebb túlpörgetni, de ezért kell a kiszemelt példányhoz szakival menni, aki meg tudja állapítani, hogy milyen hibái lehetnek... ha egy jó gépet kifogsz, akkor nagyon hálás tud lenni, pláne, ha te is jól tartod... ez igaz 125-től kezdve az 1000-es gépekig...
Szerintem, ha erre futja, és (még) ilyenben gondolkozol, akkor jó választás lehet... Persze kérdés, hogy mire akarod használni, mennyit szánsz rá, és az egyéb szubejktív kérdések, hogy mikor növöd ki, és gondolod úgy, hogy váltasz a nagyobbra...
Fogyasztás tekintetében mindenképpen jobb választás, mint a nagyobb ccm-es tesók, a jogsid miatt meg pláne...
Szevasztok
Az érdekelne mi a véleményetek a 90-es években gyártott zxr250-ekről, ugyanis ezek a motorok már min. 15 évesek, tekintve a hatalmas fordulatszámot amin működnek sokszor hallani hogy nem éri meg már ilyen régit venni, meg soros 4es sz@rrá megy...
Emellett az a ciki hogy AK jogsim van és eddig 250-ek között nézelődtem, a kawasaki 250ek nagyon megtetszettek, de már kezdek elállni egyáltalán az összes 250től... persze feljebb 25KWos papírral meg még nehezebb a helyzet, pláne hogy anyagi lehetőségeim is korlátozottak.
Lol! van motor, csak nem nálam, és még téli álmot alszik... de a héten szerelőtől (elvileg) elhozhatom...
Benzincsapom nincsen, csak ha valakinek lenne, akkor így biztosabban meg tudja határozni, hogy van-e?! (amúgy meg ahhoz tömítés az valszeg olcsóbb, mint egy egész csap... már, ha új kell...)
A skype nevem: peti432