Nálam 172569.- HUF
plusz a 15000 a szervízanyagokra meg volt még vizsgáztatva egyszer+biztosítás+átírás
400ezer felett járok már
.....de nem bánom mert ez a hobbim
Angel eyes-8000
hátsó gumi-10000
szelepszárszimering+hengerfej és hengertalp tömítés-31.480
szervízköltség(olaj,szelepcsiszolás,szinkron,sze
lephézag,fagyálló)-42.620
indexes visszapillantó-6495
kormánysúly-1985
D.I.D X-gyűrűs lánc-18060
JT hátsó lánckerék-5990
Sunstar első lánckerék-3400
NGK CR9eix gyertya-10000
első lámpa (bontott)-5000
vezérműláncfeszítő-8840
vezérműlánc vezető ív(bontott)-2000
3M felnicsík-3400
Központi rugóstag-ingyen(csere miatt)
matrica szett-5500
Shell DOT5.1 fékfolyadék-1300
hátsó féknyereg felújító klt.+fékdugattyú-5000
pici index hátra-3499
az alap 200volt...azóta rengeteg pénz ment rá,de jórésze csak az én hülyeségem miatt.
kb olyan vételár+150E,de minderől megvan a számla szóval számolgatok és majd írok hogy mennyi
de ne akard tudni
Nem nagy tudomány szerintem. Prevet polírpaszta(tescoban kb. 700ft)
meg egy rongy ami lehetőleg pamut. Pasztát rákenni finoman az üvegre 2-3perc száradás és utána a ronggyal keményen el kell kezdeni polírozni.
Egyszerű ha a rongyot az ajtófélfára tesszük egyik térdel odaszorítjuk az alját,az egyik kezünkel odaszorítjuk a tetejét és a másik kezünkel elkezdjük fel-le húzgálni az üveget,mint az állat
remélem érthető(ha nem akkor azért azt nem ígérem hogy teszek fel róla képet)
a sziloplasztal igazad volt,tényleg szar, de találtam 2kompunensű nagyon fasza ragasztót
lassan elkészülök teljesen(bár most miközben írok a másik kezemmel tartom a karikát h ne mozduljon el)
ha kész minden,lesz fotógaléria
ööö... tudtommal nincs... max majd keresek/csinálok újat... már, ha még megvan a régi üveg... csak pl. a lámpa melletti területtel az is gond, hogy nagyon meleg van ott, lehet, hogy a szilo-t megolvasztaná... persze könnyen lehet, hogy nem, és még jobb is, mint az enyém... csak én így gondolom, és kész...
én anno a foncsort nem bántottam... nem arra való... lehet érdemesebb lenne neked is a búrához sziloplasztozni... könnyű leszedni is, ha arról van szó... és biztosan nem okozol kárt a lámpa "szerkezetében"... That's my opinion...
Valószínűleg sziloplaszttal fogom csinálni,de ha nem lesz fasza akkor pici 1es fúróval fúrok 2-2 lyukat a karika tövéhez és nagyon vékony dróttal odafogatom....de inkább a ragasztás lesz
hála a karácsonyi unalomnak, alakulgatnak a dolgok....
szétszedtem a lámpámat(forró vízben könyebb),meg volt tartalék lámpa is bontásból így ki tudom cserélni az üveget amelyik törött volt mióta megvettem
már csak sziloplaszt kell és mehet össze a cucc
plusz a 15000 a szervízanyagokra meg volt még vizsgáztatva egyszer+biztosítás+átírás
400ezer felett járok már
.....de nem bánom mert ez a hobbim
hátsó gumi-10000
szelepszárszimering+hengerfej és hengertalp tömítés-31.480
szervízköltség(olaj,szelepcsiszolás,szinkron,sze
lephézag,fagyálló)-42.620
indexes visszapillantó-6495
kormánysúly-1985
D.I.D X-gyűrűs lánc-18060
JT hátsó lánckerék-5990
Sunstar első lánckerék-3400
NGK CR9eix gyertya-10000
első lámpa (bontott)-5000
vezérműláncfeszítő-8840
vezérműlánc vezető ív(bontott)-2000
3M felnicsík-3400
Központi rugóstag-ingyen(csere miatt)
matrica szett-5500
Shell DOT5.1 fékfolyadék-1300
hátsó féknyereg felújító klt.+fékdugattyú-5000
pici index hátra-3499
2.5év alatt:kenőanyagok,szilikon,gumiápoló,polírpaszta,zsír,olaj,láncsp
ray,vileda,papírtörlőkendő,clean,WD-40 stb.-kb.15000
nagyjából ennyi de biztos van még ami nem jutott eszembe
kb olyan vételár+150E,de minderől megvan a számla szóval számolgatok és majd írok hogy mennyi
de ne akard tudni
meg egy rongy ami lehetőleg pamut. Pasztát rákenni finoman az üvegre 2-3perc száradás és utána a ronggyal keményen el kell kezdeni polírozni.
Egyszerű ha a rongyot az ajtófélfára tesszük egyik térdel odaszorítjuk az alját,az egyik kezünkel odaszorítjuk a tetejét és a másik kezünkel elkezdjük fel-le húzgálni az üveget,mint az állat
remélem érthető(ha nem akkor azért azt nem ígérem hogy teszek fel róla képet)
De van egy kvescsőnöm! A lámpa üveget hogy a rákba políroztad fel annyira? :O Bitang jó lett, lehet lopnám az ötletet
lassan elkészülök teljesen(bár most miközben írok a másik kezemmel tartom a karikát h ne mozduljon el)
ha kész minden,lesz fotógaléria
szétszedtem a lámpámat(forró vízben könyebb),meg volt tartalék lámpa is bontásból így ki tudom cserélni az üveget amelyik törött volt mióta megvettem
már csak sziloplaszt kell és mehet össze a cucc
Boldog Karácsonyt kérném, és küldöm mindenkinek, aki szereti!