Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja egy fontos kérdést elfelejtettem feltenni: Ak. jogsival vezethető?
Rendben!
Az első sárvédő a garázsban volt, csak épp akkor lett össze rakva az új fénnyel és azt már nem tekertem rá! De megvan semmi pánik! A cserélt dolgok listáját majd élőben elmondom ha érdekel, mivel eég sok midnen, és lusta vagyok pötyögni! Ha érdekel, és eljösz, egy 2nappal elötte azért szólj ide plííz!
2-3 hét múlva lenne aktuális a vétel, lehet akkor megnézném.
Láttam a hirdetésed. Az első sárvédő hova tűnt róla?
A felújítás mikor volt és mik lettek kicserélve rajta?
Hali! Szerintem a kis zxr a legszebb az összes közül! Láttam kaposvári vagy, nem vagyunk túl messze egymástl, ha gondolod nézd meg az enyémet is!
Üdv. A zxr 250-ből nagyon nehéz kifogni az olyat, amihere nem kell költeni és jó állapotban van. De ha sikerül akkor nagyon hálás motor. A legszebb hangja van (legdúrvább) kinézetre is nagyon szép stb.
peti432 árulja a mociját ,neki még nem volt baja a motorral és is ismerem, az pl nem rossz választás.

Ugyan ez igaz a Cbr-re is, hiszen ezek nagyon sokat pörögnek és szét vannak már többségében hajtva.
Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem! Ak. jogsival rendelkezem jelenleg és nem tudom, hogy melyik moci lenne a legjobb választás. A 125 4t-t kizártam, mert nagyon gyengék és sztem hülyén is néznék ki rajtuk (188cm/90kg) Én a sor4 250 és a 125 2T között gondolkodom, de nem tudom, hogy melyik lenne a megbízhatóbb? 4T 250 közül tetszik a ZXR-en kívül az FZR és CBR is. Esetleg más alternatíva? Nem szeretnék sokat szerelni, inkább többet motorozni. :) Igazából rövid ideig kellene fél év, max 1év amíg meglesz az A korlátlanom. Árban max 400k-ig gondolkodom. Mit tudnátok ajánlani Ti ZXR 250 tulajok?

Köszönöm előre is a segítséget!
bejelöltelek majd elmodom
Kiket ismersz te innen?
csak úgy kérdeztem
egyébként van 2 ismerősöm aki ott lakik sőt téged is megtaláltalak faszbúkon
Nem pont Pesten lakom, hanem kicsit kintebb, Felsőpakonyon...
de miért kérdezed? Ha jobb idő lesz akkor mindenképp csinálhatnánk akkor egy ilyen hétvégét
Sajnos én nem ihatok, mert tiltja a vallásom ........egyébként simán csinálhatunk egy ilyet egyébként hanyadik kerületben laksz?
Megcsinálnám szívesen csak nemtudom mi legyen a géppel egyenlőre, ha megtartanám akkor simán megcsinálnám, de még nemtudom... viszont ha úgy alakul csinálunk egy 7végi motorszerelős berugós dolgot?
ha mégis megcsinálnád szólj ert tudok adni perforált lemezt!
ez tetszik, jó lett
Hát kiszedni nem volt egyszerű....kb fél nap kapalálás stb össze kellett hajtogatni benne a gyári cuccot hogy kiférjen.
De egyébként a perforált csövet nem fogja csak a kőzetgyapot.
jah és itt a video
Oks, csak mert az enyém is eladó, és hogy nagyjából milyen árak vannak...
Valószínű tavasz végén/nyár elején adom el, és akkor szerintem olyan 250-300 körül szeretném.
attól függ milyenek lesznek az árak akkor.
Mennyiért árulod?
Mégse nyúlok hozzá. eladósorra kerül.. ha valakit érdekelne, képeket nézhet adatlapon.
és még annyi, hogy érdekelne a hangja, ha lenne esetleg videód elküldenéd mailbe?
Lennének kérdéseim csak amíg nem szedtem le és nem láttam h mivan addig nem az igazi, de azért felteszem... szóval... leszedted a dobot és ami benne volt azt egyszerűen kitépted? v kihúztad?
a másik h a perforált lemezt rögzítetted v csak kőzetgyapot aztán be a lemez és annyi?!
Na ez az ötlet tetszik nekem is köszike
[7897] 2010. június 29. 22:51
ezt a hozzászólást keresd vissza
kb 316.oldal