Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én augusztus végére gondoltam
nekem most tuti nem jó
Én csak 7dikétől leszek az országban, de lélekben a megjelentekkel leszek
nah, skacok! akkor lesz szombaton találkozó? ((( beleértve a már csak tiszteletbeli tagokat is... Szkráccs, Kingston? )))
Újban tudok vázszám kell!
Én meg a 2. világháború óta vagyok zxr tulajdonos.
Én 5!
3éve vagyok ZXR tulajdonos! YEAH! 3
én tudok csináltatni, holnap vitetem el az enyémet, majd mondok árat meg véleményt.
Keresek bowdent nem aladni akarok
Csak kétértelmű volt a kérdésem
Mit kérsz érte?
Kuplungbowden valakinek?
"el lehetne DÖNTENI sok vitát..."

de milyen szar már az a vicc, amit meg kell magyarázni?! nah, inkább kussolok...
Nekem van 140/70/18" hátsó gumim hívj 06209311094.10 és 12000ft az ára és új.A többit telefonon.tibi
Király! Szerinte mi tutira kinézünk két zxrrel. valaki még esetleg?
hááát, én először a motort dönteném, aztán vitáznék...
Olyan állapotban lenne a vas és lenne bőrruhám még be is neveznék el lehetne dönteni sok vitát a motor teljesítményét illetően
Kedves Petyano1!

Természetesen örömmel veszünk minden érdeklődést és bármi megoldható, ha előre egyeztetünk.

A belépődíj 500 Forint, amely motorral érkező személyek számára a nap végén 18.00-19:30-ig tartandó szabad motorozás keretén belül felmehetnek a pályára. Mentőautó ilyenkor még a helyszínen lesz, de sportbiztosítást csak a nevezettek számára tudunk biztosítani.

Üdvözlettel:
Májer Norbert
Red Line Hungary Kft
Victornak adok igazat, a csörgést könnyen ki lehet szűrni, és nem kerül sokba egy szakit megkérni menjen el veled! Mellesleg az enyém indul midnenhogyan, reklám helye
Legegyszerűbb ha viszel magaddal egy hozzáértő embert.
Egyébként a kuplung vagy vezérműlánc csörgését hallhatod,póbáld úgy hogy befogod a kipufogó végét.
Sajnos senki nem lát bele a blokkba szóval így nehéz megmondani.
Nézd meg hogy indul-e hidegen,melegen és egy kis hajtás után nagyon melegen is.
röviden ennyi
először a hiba a fontos mert ha megnézem akkor tudom h mien hibalehetőségeket kell megnéznem! és ha netántán megveszem és valami meghal benne akkor tudjam h ez előforduló hiba! Olyan motort akarok amivel aza is érek! nem féluton othagy! :)
Ez itt van tőlünk pár kilóméterre tutira kinézek. Esetleg ha a többieknek lenne kedve, tényleg kiállíthatnánk pár vasat... vélemény?
Kedves zxr 250 Topiklakók!

Szeretnélek titeket meginvitálni az általunk rendezett motoros versenynapra. Bővebb információkat a honlapunkon olvashattok
http://www.red-line.hu/
Amennyiben többen is jöttök és esetleg fórumtalálkozóban gondolkodtok jelezzétek nyugodtan és biztosítunk kordonszalaggal elkerített részt számotokra.

Kawasaki Zxr 250 R a 125-ös kategóriába soroljuk.
Üdvözlettel:
Májer Norbert
Red Line Hungary Kft
ne a hibát, az élményt keresd!
sziasztok
Motorvásárlás előtt vagyok és egy zxr 250 96 motort néztem ki magamnak csak az a bajom h nem nagyon tudom mik a hibái. És kiváncsi lennék rá h ti tudtok e mondani valami motorikus hibáját a motornak ! Még anyit h amikor megnézem a motort akkor hol keressem a hibákat vagy hogy! :) előre köszi