Nekem az a hozzáállásom ehhez a témához, hogy az itten sebességkorlátokat szinte lehetetlen még ezzel az 50 lovas vassal is betartani... viszont volt már, hogy dobtam el a gépet azért mert hülye voltam és húztam neki... azóta 1000x jobban odafigyelek, és igyekszem csak ott húzni neki ahol tényleg mindent belátok...
Persze persze értem én a gondolat menetet, csak azért írtam amit írtam, mert sokan sokszor példálóznak az "apuci lizingel kisfiának hayabusát majd meghal" dologgal, pedig a legtöbb esetben nem ilyenek a főszereplők, hanem már idősebb, gyakorlatilag független önálló felnőtt emberek. No de tovább nem szeretném offolni a topicot mer valaki kupánvág érte.
De ahogy Victor mondja: a rossz megszokás... ezt látja mindenki, és úgy érzi, hogy ezt kell neki is csinálni...
Nem feltétlen 21 éves korig, de ha addig is így állsz hozzá, csak max. a helyzeted nem engedi, hogy megtedd, attól még utána, amikor már magadnak hitelezed a mocit, a látásmód megmarad... csapatni, mint a szemét, mert az a gizda...
És kihangsúlyozom: tisztelet a kivételnek, pl. akit egy figyelmetlen autós oldalbabasz, mert nem nézett a tükörbe...
Hát nem tudom......ha megnézzük kevés motoros haláleset van 17-21 éves korosztályban. Inkább fölötte jellemző, és ezek a riderek igencsak maguknak veszik/hitelezik a gépet.
Amíg apuci lizingeli szalonból az új ezres gixert addig nagy csodát ne várjunk
Hülyegyerek 17éves lesz megkapja apa audiját összevágja kész.
Utána épit magának egy extra mega szuper tunning 200lóerős civicet vagy akármit majd egy haverjától látja hogy motorzoni kéne....
mivel megteheti vesz eggyet mind 1 csak sportmotorlegyen és jó gyors letszi a jogsit(vagy nem) és nulla tapasztalattal elkezdi verni a nyálát. Majd 200felett nekitámasztja egy fának.....
sajnos ez van,mostanában nagyjából így történik szerintem....
Ez van és ez nem is mostanában fog változni. Van aki okos és sokáig élvezi, van aki kevesebb ideig de addig belead mindent, hogy minél jobb legyen az élvezet.
ezért mondom, hogy ésszel kéne... csak ez a hozzáállás nincsen meg... amit valahol megértek, valahol meg nem...
sajna az a mentalitás, hogy az a fasza gyerek, akinek a legbivalyabb vasa van...
De egy 100-130 lovas motorral hogy lehet ésszel menni? Max ha 40-50 év körül vagy és már nem hajt a véred. Meg egyébként is egy normál közlekedéshez szükséges tempóra elég egy zxr 250 is, aki 100 ló körüli motort akar, annak van vele valami célja nem?
és igaza is van mutterodnak... tudom, nem mindenki ilyen, de nagyon sokan túlzásba esnek, és egyből nagymotorra akarnak ülni... rutin nélkül...
én magamról tudom, hogy addig örülhet mindenki, amíg nem ülök nagyobb motorra...
Tisztelet a kivételnek...
De ésszel, ez a legfontosabb... és érjen haza mindenki épségben...
Igen sajnos. Gondolom arról beszélsz akiről utóbbi pár napban föltettek emlék videókat meg galériákat. Én szerintem ez benne van a sportmotoros "pakliban" csak kinek előbb, kinek később jön elő ez a rossz lap. És van aki megússza épp bőrrel vagy pár töréssel, de van aki nem kap több esélyt. A sportmotor mellé ajándékba jár az előbb utóbb bekövetkező baleset. Fúú mikor ezt muternak mondom, mindig lebasz, hogy ne mondjak ilyet, ez hülyeség. Ésszel kell menni és kész.
Tavaly volt egy kisebb balesetem, ahol a motorom szépen elkapta a szalagkorlátot. Az érdekelne, hogy tudtok-e valakit, akinek van elfekvőben egy 97-es ZXR250-e, mert keresni szeretnék hozzá komplett idomszettet és egy első villát úgy cakk-pakk mindenestül :)
Az árról meg tudnánk egyezni, ha nem egy komplett motor árán próbálja rám sózni valaki.
Nem röhög, mert tényleg felhívtam...
Azt mondta, hogy a jövő hét felé telefonáljak, mert addigra előbányássza a motort, és kivágja az új tömítéseket is hozzá... szal ha minden jól megy, akkor lehet, hogy tavasszal már motorra is pattanhatok... bár ez még nagy 'ha'...
legalább van téma...
Különben is, tiszteletbeli törzstag vagy...
Nem feltétlen 21 éves korig, de ha addig is így állsz hozzá, csak max. a helyzeted nem engedi, hogy megtedd, attól még utána, amikor már magadnak hitelezed a mocit, a látásmód megmarad... csapatni, mint a szemét, mert az a gizda...
És kihangsúlyozom: tisztelet a kivételnek, pl. akit egy figyelmetlen autós oldalbabasz, mert nem nézett a tükörbe...
Hülyegyerek 17éves lesz megkapja apa audiját összevágja kész.
Utána épit magának egy extra mega szuper tunning 200lóerős civicet vagy akármit majd egy haverjától látja hogy motorzoni kéne....
mivel megteheti vesz eggyet mind 1 csak sportmotorlegyen és jó gyors letszi a jogsit(vagy nem) és nulla tapasztalattal elkezdi verni a nyálát. Majd 200felett nekitámasztja egy fának.....
sajnos ez van,mostanában nagyjából így történik szerintem....
sajna az a mentalitás, hogy az a fasza gyerek, akinek a legbivalyabb vasa van...
én magamról tudom, hogy addig örülhet mindenki, amíg nem ülök nagyobb motorra...
Tisztelet a kivételnek...
De ésszel, ez a legfontosabb... és érjen haza mindenki épségben...
Vegyél fel msn-re és segítek neked.
Tavaly volt egy kisebb balesetem, ahol a motorom szépen elkapta a szalagkorlátot. Az érdekelne, hogy tudtok-e valakit, akinek van elfekvőben egy 97-es ZXR250-e, mert keresni szeretnék hozzá komplett idomszettet és egy első villát úgy cakk-pakk mindenestül :)
Az árról meg tudnánk egyezni, ha nem egy komplett motor árán próbálja rám sózni valaki.
kipufogó újra festés ,dob polír alatt van
Azt mondta, hogy a jövő hét felé telefonáljak, mert addigra előbányássza a motort, és kivágja az új tömítéseket is hozzá... szal ha minden jól megy, akkor lehet, hogy tavasszal már motorra is pattanhatok... bár ez még nagy 'ha'...