Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

benne vagyok

Nah, indulok Sopronba...
Suzuki a TI motorotok
Vagy lehetne az is hogy "Lángoló zxr-esek kerüljenek"
az alkoholista...

én inkább az egy napos mókát támogatnám, elég sok programom lesz akkortájt, de ezt még bele tudnám sűríteni...

Jah, és legyen az a jelige, hogy "Suzukisok kíméljenek!"
Én kokrétan olyan 20-a környékére gondoltam mivel akkorra tervezem hogy megyek majd Pestre.
Ismerek Érden egy srácot ő biztos benne lenne... csak egy ilyen kis összejövetel aztán mindenki megy amerre lát de ha komolyabb ottalvós bulit szeretnétek az is lehet tőlem Tokaji aszú biztosítva lesz azt garantálom
Attól függ mikor, de ha már nem vagyok dójcslandban, akkor én is benne vagyok, persze ha fogadtok egy suzukist:D
pártolom...
Augusztusban fórum találkozó?
Mondjuk a Velencei tónál?
Ajánlat van, de hogy kinek mi számít jónak, az relatív...
Esetleg egyébként van valami jó ajánlatod?
Itt fórum válaszban, vagy ott van az adatlapomon az e-mail címem (haliszabi@freemail.hu)
elérhetőség? valami?
Üdv mindenkinek!

Keresek 250R használt motort megvételre ami A-korl jogosítvánnyal vezethető.

Válaszokat ajánlatokat köszönöm!
Köszi a tippet :) úgyis maradt még egy kis festék is, és így akkor tuti lesz... Ha valakit érdekel nagyvonalakban ilyen lett a moci, még vár rá egy két matrica meg egy felni szinter
Énsem téged :S
Itt az enyém am : Dj.szabo94@hotmail.com
Jaja kettőspontosPeti jól mondja a mellékelt képen látszik is, mi is kis lemezből vágtuk ki!Jobb képem nincs róla, de a lényeg látszik
még nem látlak...
ezért vágtam ki lemezből egy olyan formát, ami felfekszik a lyukra... azt lefújtam színre, így megvan a kellemes a hasznossal...
utána már olyat tudsz felrakni, amilyet csak akarsz... (lényeg, hogy egy idomhoz 2 ilyen lemez kell, értelemszerűen a lyuk mindkét felőli oldalára...)
Felvettelek. :)
És szivesen :)
Nem tud valaki valami ötletet arra, hogy esetleg más indexet rakni előre?! az a baj, hogy ujrafényeztettem a mocit, és a gyári helyét nem falaztattam be már későn találtam ki, akkor már ki volt minden hiba műanyagoztatva... a gyáriak meg szerintem csúnyák meg 7-8 ezerért drága is szerintem. azt kéne hogy valami formásat, és hogy ne kelljen átalakítani a gyári helyét már.
birddd@vipmail.hu

a tárcsást köszi, megkérdezem majd... de valszeg csak júliban lesz rá pénzem...
Meg nincs MSN ed ?:) Szeretnék kérdezni 1-2 dolgot a motorrol :)
Szóval itt az Emailje :---- kopaszkak1@citromail.hu
Beszélj vele :)