Én kokrétan olyan 20-a környékére gondoltam mivel akkorra tervezem hogy megyek majd Pestre.
Ismerek Érden egy srácot ő biztos benne lenne... csak egy ilyen kis összejövetel aztán mindenki megy amerre lát de ha komolyabb ottalvós bulit szeretnétek az is lehet tőlem Tokaji aszú biztosítva lesz azt garantálom
Köszi a tippet :) úgyis maradt még egy kis festék is, és így akkor tuti lesz... Ha valakit érdekel nagyvonalakban ilyen lett a moci, még vár rá egy két matrica meg egy felni szinter
ezért vágtam ki lemezből egy olyan formát, ami felfekszik a lyukra... azt lefújtam színre, így megvan a kellemes a hasznossal...
utána már olyat tudsz felrakni, amilyet csak akarsz... (lényeg, hogy egy idomhoz 2 ilyen lemez kell, értelemszerűen a lyuk mindkét felőli oldalára...)
Nem tud valaki valami ötletet arra, hogy esetleg más indexet rakni előre?! az a baj, hogy ujrafényeztettem a mocit, és a gyári helyét nem falaztattam be már későn találtam ki, akkor már ki volt minden hiba műanyagoztatva... a gyáriak meg szerintem csúnyák meg 7-8 ezerért drága is szerintem. azt kéne hogy valami formásat, és hogy ne kelljen átalakítani a gyári helyét már.
Nah, indulok Sopronba...
én inkább az egy napos mókát támogatnám, elég sok programom lesz akkortájt, de ezt még bele tudnám sűríteni...
Jah, és legyen az a jelige, hogy "Suzukisok kíméljenek!"
Ismerek Érden egy srácot ő biztos benne lenne... csak egy ilyen kis összejövetel aztán mindenki megy amerre lát de ha komolyabb ottalvós bulit szeretnétek az is lehet tőlem Tokaji aszú biztosítva lesz azt garantálom
Mondjuk a Velencei tónál?
Keresek 250R használt motort megvételre ami A-korl jogosítvánnyal vezethető.
Válaszokat ajánlatokat köszönöm!
Itt az enyém am : Dj.szabo94@hotmail.com
utána már olyat tudsz felrakni, amilyet csak akarsz... (lényeg, hogy egy idomhoz 2 ilyen lemez kell, értelemszerűen a lyuk mindkét felőli oldalára...)
És szivesen :)
a tárcsást köszi, megkérdezem majd... de valszeg csak júliban lesz rá pénzem...
Beszélj vele :)