Én utoljára kb 3 hete motoroztam és már kezdődnek az elvonási tünetek. Nem tom hogy fogom kibírni még 4-5 hónapig: :S
Majd kölcsönkérem unokatesómtól a quadot
Nagy szerepe van az anyag minőségének? Talán buta kérdés nem mindegy, hogy acél e vagy csak vas, mégis van olyan szerepe, hogy nagyon erős anyagnak kell lennie?
Hát ezt így nem nagyon fogsz találni szerintem. Nekem az első zx6r ültetve lett ilyen kutyacsont cserével és nekem a szerelőm csinálta meg őket. Szerencsére nem csak a szereléshez ért. Keress egy jó esztergást és azzal készíttesd el.
Nincs mit. Ja és persze az még fontos, hogy rövidebb kell mint ami most van alatta. Tehát teszem fel most a furatok távolsága 10cm akkor olyan 8.5cm-es furattávolsággal rendelkező kell alá.
Nem célszerű a rugóstaggal állítani az ülésmagasságot, mert alig nyersz vele 1cm-t és cserébe betonkemény lesz a hátulja. Ha viszont a kutyacsontokat cseréled akkor akár 5cm-el is magasabb lesz a hátulja, a rugózás erőssége pedig változatlan marad. Mellékelek 2 képet mi is az a kutyacsont. Ezek a képek természetesen nem zxr 250-é de ilyet kell keresned.
Hello!elmondanád h pontosan mire is gondoltál a kutya csontokon:)mert nem nagyon értem és érdekelne:)amúgy nem lehet állítani a hátsó rugóstag keménységén és a motor hátuljának a magasságán vhogy?köszi
Nézegettem a képeid, és úgy tűnik mintha a tiednek a segge magasabban lenne. Egyetlen bajom az enyémmel h alacsonynak érzem a hátulját és ki szeretném picit emelni, szóval a kéerdésem az lenne, h a tied gyári v valamit csináltál vele?
Majd kölcsönkérem unokatesómtól a quadot