Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Öööhm, igen tudok. :) Mindjárt irom az E-mailjét, meg ha beirod a Képkeresőbe itt Sportmotoron... hogy "Féktárcsa" Ottvannak a munkái" Mondjuk azt nemtudom hogy gyári féktárcsát tud e.. de szerintem megoldja :) sőtt biztos
hát jah, azt kéne... tudnál rá megbízható embert?
Aki a Pannónia Motorkerékpár-szerelő Szakiskolába szeretne menni (Szegedre vagy Pestre), vagy van ismerőse és szüksége lesz a tankönyvekre az szóljon. Tavaly kemény 2 napot jártam oda :D a könyveket megvettem, de más pályát választottam :D szóval fél árba odaadom a tankönyveket ki se voltak még nyitva. :D
Csináltass :) Féktárcsát... :)
ÓÓÓÓ ez egy jó ötlet, csinálok új képeket és fel rakom:) Köszi
Tedd fel újra a hirdetést vannak akik azt hiszik ,hogy mivel régen volt feltéve így biztos nincs már meg.
jah, tényleg, te a másikat használod... pedig a helyedben én néha kergetném ezzel a macskákat, lovakat.... (nem tudom mik élnek meg ott vidéken )
Igény szerint meg csionálom azt is, de ez a hirdetésben is szerepel! Meg zsákba macska lenne és 40ért forgalomba helyezni és várni...nemtudom, dilemma:(
Vagy mi lenne, ha az okmányokat megcsinálnád rá, visszahelyeztetnéd forgalomba, stb... sokakat tántorít ez el, szerintem...
Nem lepődtem volna meg....:D
Lehet hogy a kis kawából pálya motor lesz....ha nem veszik meg augusztusig akkor feladom az árulást, és használom én:o
Még jó hogy nem magadra gyútottad.
nah, akkor ki is a hülye?!

mondjuk az előbb rányitottam a lábamra az ajtót... inkább nem szólok...
ha beszámítod a mocim (mondjuk 3 kilóért), akkor már hozom is el...
Ez de hülye eee......kétszer olvastam el de csak odáig hogy 300E mondom ez megőrült....aztán olvastam tovább.
Ha gondolod nekem van féktrácsám! Párban adom, 300ezer forintért! De ehhez pluszban még jár váz, idomok, blokk, felnik, gumi, futómű
szemetek... amúgy pöpec most mindkettő...
mocival meg valami elektronyos para van, ha beindul a venti, akkor elkezd akadozni az alapjárat... tartok tőle, hogy valahol szökik a feszültség... ezt még meg kell nézetnem majd valakivel...
a fék meg egyelőre olyan, amilyen... ha lenne, vennék, de ha nincs, így sem olyan vészes... eddig még mindig meg tudtam állni...
Ne kérdezz hülyeséget, hogy működnének már?
Mind kettő működik most?:D
az istállóm két fenevadja...
Sziasztok, nincs valakinek elfekvőben 2 teleszkóp ?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zxr_250_ninja-479903
4
igen a dugattyú felőlit dobálta ki mert a fékbetétet tartó váll tört le.
egy féktárcsásra megcsináltam így is fog 70-80-ról ugyanúgy lelassít ideiglenes megoldásnak jó...
ajjajj gondolom akkor a belsőt dobja ki ami a dugattyúk felöl van. Hát ha hiányos a nyereg akkor már az tényleg cserés