Öööhm, igen tudok. :) Mindjárt irom az E-mailjét, meg ha beirod a Képkeresőbe itt Sportmotoron... hogy "Féktárcsa" Ottvannak a munkái" Mondjuk azt nemtudom hogy gyári féktárcsát tud e.. de szerintem megoldja :) sőtt biztos
Aki a Pannónia Motorkerékpár-szerelő Szakiskolába szeretne menni (Szegedre vagy Pestre), vagy van ismerőse és szüksége lesz a tankönyvekre az szóljon. Tavaly kemény 2 napot jártam oda :D a könyveket megvettem, de más pályát választottam :D szóval fél árba odaadom a tankönyveket ki se voltak még nyitva. :D
Igény szerint meg csionálom azt is, de ez a hirdetésben is szerepel! Meg zsákba macska lenne és 40ért forgalomba helyezni és várni...nemtudom, dilemma:(
szemetek... amúgy pöpec most mindkettő...
mocival meg valami elektronyos para van, ha beindul a venti, akkor elkezd akadozni az alapjárat... tartok tőle, hogy valahol szökik a feszültség... ezt még meg kell nézetnem majd valakivel...
a fék meg egyelőre olyan, amilyen... ha lenne, vennék, de ha nincs, így sem olyan vészes... eddig még mindig meg tudtam állni...
igen a dugattyú felőlit dobálta ki mert a fékbetétet tartó váll tört le.
egy féktárcsásra megcsináltam így is fog 70-80-ról ugyanúgy lelassít ideiglenes megoldásnak jó...
Lehet hogy a kis kawából pálya motor lesz....ha nem veszik meg augusztusig akkor feladom az árulást, és használom én:o
mondjuk az előbb rányitottam a lábamra az ajtót... inkább nem szólok...
mocival meg valami elektronyos para van, ha beindul a venti, akkor elkezd akadozni az alapjárat... tartok tőle, hogy valahol szökik a feszültség... ezt még meg kell nézetnem majd valakivel...
a fék meg egyelőre olyan, amilyen... ha lenne, vennék, de ha nincs, így sem olyan vészes... eddig még mindig meg tudtam állni...
4
egy féktárcsásra megcsináltam így is fog 70-80-ról ugyanúgy lelassít ideiglenes megoldásnak jó...