Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyiért lehet 1 használt, hibátlan főtengelyt eladni? kb?
nincs mit... a kisdobos ott segít, ahol tud... (vagy kiscserkész?! sose tudom... )
Azért köszike
mennyibe adnád a sárvédőt és egy balos indexet előre?
üdv kis kawások, egyenlöre érdeklődés szinten lehet mégis elbontom a kis kawát blokkon és az első telón kivül minden lessz eladó, elérhetőségek az adatlapomon.
Nekem is ki van téve dísznek.
,pmdjuk = mondjuk
nah, egy ilyenem nekem is van... :D csak nekem az asztalra van díszként, és emlékül kitéve, miszerint 'olcsó húsnak híg a leve'... asszem 10e-ért vettem... és asztaldísznek jó... (,pmdjuk jópofa... )

Én hengerfej nélküli komplett blokkot tudtam asszem 100e-ért venni, abban jó volt a főtengely... meg lett még jópár alkatrészem, ami akár a későbbiekben is jó lehet... érdemes szerintem ilyenben gondolkodni...
Japánban a polcon porosodik 15 éve
Hát nem csoda hogy sokallja, azon már majdnem vehetne még1 zxr-t.
De hogyhogy még gyártanak hozzá újat? Vagy ez még maradt?
csapágyakkal 210000ft
Van új is? Mégis mennyi az ára?
Régen én is kb fél évig kerestem, egy helyen tudtak volna újat behozni Japánból 250 ezerér. XD
Aztán szerencsém volt, mert a szerelőmhöz vittek egy ilyen motort bontásra és abból vettem meg a főtengelyt 70-ér.
Rossz nekem is van vagy 5db De újban sok a srácnak
Nem te szoktad írni, hogy van minden alkatrészed zxr250-hez?
Amúgy nekem megvan még a régi főtengelyem, az egyik hajtókarnál rossz csak, ha tudsz vele mit kezdeni akkor eladó.
tyhű... hajrá... és imádkozni, hogy jó legyen...
lehet, jobban jársz, ha komplett blokkot veszel, és abból szeded ki...
zxr-250 be főtengelyt keresek tud valaki segiteni?
van index is sárvédő is . és nem repedt nem törött. üdv
Kuplung nincs, csak ha a bovden kellett volna (nem pedig éppen a ház), akkor ezt ajánlottam volna... én mindig ide jártam bovdeneztetni... mondjuk asszem burkolatot is tudnak szerezni/csinálni, csak az nem olcsó... a régi házba a belehúzás az költséghatékonyabb... de ha komplett kell, akkor jobban jársz, ha másnál nézel körül, ahol egyben van az egész hóbelevanc...

Indexről meg annyit, hogy vagy fémlemezből kivágsz olyan ovális formát, mint ami kell (indexenként 2-t), és lyukat fúrsz rá, amibe belemegy a csöves szárú index (abból rohadtul sokféle van... RMC, Imet, Nagyvas, PinkMotors)
vagy beműanyagoztatod az idomon a lyukat... de akkor az úgy is marad örökre...
hát ennyi... már, ha segítettem...
Egy első sárvédőre is szükségem lenne valakinek elfekvőbe? szín mindegy, csak legyen egybe ha esetleg repedt az se jelent nagy problémát.
Még annyi lenne a kérdésem, hogy indexre nincs valami jó tippetek előre? nemsokára műanyagoshoz megy a moci, a mostani letört de annyira nem tetszik a gyári, valami mutatósabb olcsó kellene.
Komplett kuplung kellene, és bovden is, esetleg csak a bovden háza. Van esetleg?
komplett kéne? vagy elég csak a bovden? vagy csak a tárcsák? vagy csak a kar-rész?
Van mindenem hozzá! Adatlapomon elérsz!
Hello!

Szeretnék venni egy kuplungot mert az enyém már nem igazán akar működni. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyibe kerülhet ha megrendelem keletről, illetve milyen árakon mennek a jó kuplungok bontottan?!
hát nem egészen ugyanaz, de átrakható ugyhogy nem lessz gond