Hello
Valaki tudna nekem segíteni abba hogy olyan oldalt keresek ahol Kawasaki ZXR 250 alkatrészek vannak mint pl.: gyűrű szett vagy kuplung. Segítségetek előre is köszönöm. üdv.
Sziasztok Nekem kipufogóhoz kellene tömítés a hengereknél ahol kijön a hollander. Honnan tudnék szerezni/rendelni linket vagy valamit adjatok és hogy kb mennyi előre is köszi!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy vettem egy motor, és külön hozzá az idomokat, és nem tudom összerakni, mert mindenhogy feszül. És ha valakinek van Budapest környékén az újjabb egylámpás motorja, szeretném megnézni, hogy hogyan van felrakva, hátha én is össze tudom akkor rakni annak alapján. Előre is köszi.
érdekel mi lenne az ára?
üdv.
de akár ez jó is lehet hiszen mindenkinek minden rendben van a motorjával.
nincs túl nagy élet... vegetál a fórum?!
üdv.
www steelhorsemotor .hu
Valaki tudna nekem segíteni abba hogy olyan oldalt keresek ahol Kawasaki ZXR 250 alkatrészek vannak mint pl.: gyűrű szett vagy kuplung. Segítségetek előre is köszönöm. üdv.
tudnál képeket kuldeni a motorrol? meg évjárat, meg amit érdemes tudni rola?!erre a címre.teddybear0731@freemail.hu
köszi
Ennél olcsóbban 100% hogy nem találsz
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy vettem egy motor, és külön hozzá az idomokat, és nem tudom összerakni, mert mindenhogy feszül. És ha valakinek van Budapest környékén az újjabb egylámpás motorja, szeretném megnézni, hogy hogyan van felrakva, hátha én is össze tudom akkor rakni annak alapján. Előre is köszi.
szerintem neki van!