Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én hót nyugodt vagyok... Nézz rám, ilyen egy nyugodt ember...
Nyugoggyá le, majd veszel másikat, ne izgulj.
Majd ma felhívom... csak hogy megnyugodjon a kis lelkivilágotok...
Ismerve az előzményeket hogy az a motor mit meg nem élt már nem is elképzelhetetlen
Eladta a szerelő a segged alól.
én azt sem tudom, hogy az enyémmel mi van?!
Vegyél fel msn-re , ha rámkattintasz kiírja a címem és ott megbeszéljük, küldök róla képeket is. Ha nem lennék, 20 / 254 67 47-es számon elérsz.
hello
érdekel mi lenne az ára?
üdv.
Üdv, nekem van 2 gyűrű settem is + kuplung is . Használtak, de nem volt gond velük, ha érdekel írj.
pedig én minden nap benézek csakát nem nagyon írogat senki!
de akár ez jó is lehet hiszen mindenkinek minden rendben van a motorjával.
Nah, mi itt a tényállás? régen jártam már erre...
nincs túl nagy élet... vegetál a fórum?!
Köszönöm a gyors választ és itt az elérhetőségnél irok egy levelet a megadot e-mailra és kapok árakat?
üdv.
Hello
Valaki tudna nekem segíteni abba hogy olyan oldalt keresek ahol Kawasaki ZXR 250 alkatrészek vannak mint pl.: gyűrű szett vagy kuplung. Segítségetek előre is köszönöm. üdv.
Küldtem e-mailt! Ha megkaptad kérlek jelezz vissza! Nem bízom a freemailban
hali!
tudnál képeket kuldeni a motorrol? meg évjárat, meg amit érdemes tudni rola?!erre a címre.teddybear0731@freemail.hu
köszi
Sziasztok! Ha valakit érdekel egy szép, és kifogástalan állapotú 250es, akkor akár már 300ért el lehet vinni! Sajna kéne a pénz
Ha valakit érdekel GYERTYA akkor nézze meg!
Ennél olcsóbban 100% hogy nem találsz
Szia! Tudok segiteni adatlapomon elérsz! Vázszám kell!
Sziasztok Nekem kipufogóhoz kellene tömítés a hengereknél ahol kijön a hollander. Honnan tudnék szerezni/rendelni linket vagy valamit adjatok és hogy kb mennyi előre is köszi!
Sziasztok!

Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy vettem egy motor, és külön hozzá az idomokat, és nem tudom összerakni, mert mindenhogy feszül. És ha valakinek van Budapest környékén az újjabb egylámpás motorja, szeretném megnézni, hogy hogyan van felrakva, hátha én is össze tudom akkor rakni annak alapján. Előre is köszi.
valakinek van első féknyerge eladó?