Nekem moci még mindig szerelőnél... remélem, hogy a jövő héten alakul valami vele kapcsolatban...
Amúgy nincsen Nyíregyházán valakinek autószaki ismerőse? Lehet, hogy ott vennék kocsit, de az addig ok, hogy én valahogy elmegyek oda megnézni, de kéne valaki bennfentesebb is, aki segít eldönteni, hogy érdemes-e megvenni, vagy sem?! Kocsikhoz (is) hülye vagyok...
Találkozóról annyi, hogy amint kész a vas, mozdítható vagyok akármerre...
hello az a problémám van hogy tegnap terhelés alatt nem bírt kipörögni a moci csak 5-6 ezerig lehet mert kevés benzin volt benne? ma tankoltam bele és be sem indul ha meg elkezdem betolni akkor lövöldözik a kipufogo mi lehet a baja? mult héten volt karbi szinkron és pucolás
tipikus ZXR hiba... sokan sok mindent mondanak... én is fogok valamit, ha hazakerül majd a szerelőtől... remélem mielőbb...
de első körben mindent pucerálj át (karbi és környezete)!
Azért vegyél szépen túra motort, vagy sport-túrát, és járd az országot, hidd el az nem unalmas, és nagyon sok boldogságot okoz egy kis mindenes moci, én már csak tudom, szerelmemmel midnen perc örömbodottááááááá
Sziasztok! Egy olyan problémám van pár napja hogy amint felmelegszik rendesen a motor elkezd fulladni egyre jobban. Forgatni kell hogy tudjak vele menni, de egy idő után úgy is lefullad. Amíg le nem hűl nem indul be. Ha valaki tudna benne segíteni nagyon örülnék neki! Előre is köszönöm!
Valami hasonló, de mégsem így. Pályára nem járok, nem is vágyok, túrázni nem járok és nem is lett volna ideális rá a zxr. Azokat a megszokott, monoton köröket pedig már untam itt a környéken amit milliószor megtettem. Már azt vettem észre, hogy elő sem veszem ennyire, máshova meg nem megyek, és itt jött a kérdés? Akkor minek nekem ez a motor? Egy cimborám meg amúgy is motor vétel előtt állt, tetszett is neki a zxr így hát megbótoltuk.
gondolom nem figyeltél
Ha sikerülne vmi megköszönném
Nekem moci még mindig szerelőnél... remélem, hogy a jövő héten alakul valami vele kapcsolatban...
Amúgy nincsen Nyíregyházán valakinek autószaki ismerőse? Lehet, hogy ott vennék kocsit, de az addig ok, hogy én valahogy elmegyek oda megnézni, de kéne valaki bennfentesebb is, aki segít eldönteni, hogy érdemes-e megvenni, vagy sem?! Kocsikhoz (is) hülye vagyok...
Találkozóról annyi, hogy amint kész a vas, mozdítható vagyok akármerre...
Mi lesz a találkozóval amiről szó volt?
de első körben mindent pucerálj át (karbi és környezete)!
Bár már ezt is megbeszéltük, úgyhogy you know...
ha valaki 400-ban gondolkodna..az ár i.á.
Kawasaki ZXR400
Üdv.