"2db 250cces zxr-között örlödök h meket lenen érdemesebb megvenni. az egyik 90es évjáratu dupla kör lámpás 21ezer km legalábbis ora szerint. öt ki is probáltam szép hangaja volt nem zörgött csörgött szépen teljesitett. 1 hibája volt leálitásnál szivato meg 2gázfröcsc aztán gomb...álitolag igy kell leálitani mert utána nem akara indulni tulaj szerint ez karbi szinkron miatt van. sajnos ettöl tartok h lehet h nem az...
A másikat még nem is láttam élöben de van róla linkem ha esteleg valameikötök ismeri a motort vagy vélemménye lenne róla megköszönném. http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
Illetve ha erröl furcsa leállitási odszerröl van véleményetek tapasztalatotok.
szia. Nem passzol. Csak úgy lehet felrakni a kereklámpásra, ha mindent cserélsz tankot is plusz a hátsó idom felrakáshoz a hátsó lengővillát is cserélni..... tapasztalatból mondom, én már próbáltam. Ha belevágnál van pár cuccom :D tankom, hátsó idom és lengővilla:D a többi cuccot már eladtam.
Sziasztok ojan kérdeésem lenne hogy a 2kör lámpás zxr-re passzolnak 1 az 1el ujabb szériának az idomjai. vagy h nagy átalakitásal jár-e 1 iennek a felszerelése
Hát csak nekem azt mondták h még ki kell szedni a blokkot + stbstb mind1 anyiért nem szedetem ki inkább elviszem máshoz:D amugy kiváncsi vok. neked mit mondanak:D
így, némi pia után...
szal nekem anno amikor csiszolni kellett a szelepeket (múlt télen), akkor kb. 10e-be fájt... szóval nem tudom, hogy neked mire mondtak akkora árat?!
Amúgy moci még szerelőnél van, de holnap hívom fel a szerelőt, hogy mi is van vele?!
Üdv, az mind1, h kereklámpás vagy a másik motorhoz volt a sárvédő mind2 passzol és felmegy a tiédre. Nekem is körlámpás mocim van és a szívlámpás sárvédő van rajta :D még sztem jobb is :P szebb ::P
tudnátok nekem segiteni? zxr250hezdupla kör lámpáshoz mien idom szett van ami jol nézki és esetleg nem gyári?az sem baj h lámpát is kell modoitani esetleg ha van elado légyszives szoljatok.
)::( sikerült megcsináltatni a motort?
az enyém hazajött de nem csináltattam meg mert beállitás azt mondták meg h szelepeket valami kis csiszolást csinálni rajta csak nincs 100 ezrem h szétszedjék csak azért a motort:D szoval marad télre a dolog....
"2db 250cces zxr-között örlödök h meket lenen érdemesebb megvenni. az egyik 90es évjáratu dupla kör lámpás 21ezer km legalábbis ora szerint. öt ki is probáltam szép hangaja volt nem zörgött csörgött szépen teljesitett. 1 hibája volt leálitásnál szivato meg 2gázfröcsc aztán gomb...álitolag igy kell leálitani mert utána nem akara indulni tulaj szerint ez karbi szinkron miatt van. sajnos ettöl tartok h lehet h nem az...
A másikat még nem is láttam élöben de van róla linkem ha esteleg valameikötök ismeri a motort vagy vélemménye lenne róla megköszönném. http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
Illetve ha erröl furcsa leállitási odszerröl van véleményetek tapasztalatotok.