Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha Oliver,te,banyek00 meg én találkoznánk egszer meglenne a teljes gyári színpaletta. Kurva jó fotókat lehetne csinálni
Hihetelen komoly én azt hittem, hogy az enyém nem gyári színű, és pedig de ezért ma megyek is vele egy nagy kört.
kurváraimádtameztakisszaros motort....
Mivel nemnagyon írogat senki így teszek fel képeket én
Gyári Katalógus
hali eladnám a zxr-em hibátlan állapotú nyugodtan ki lehet próbálni nem fogsz csalódni adok hozzá ajándék motor emelőt és 1 motoros bőr dzsekit http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
Nah, szasztok... :)
Kicsit el vagyok havazva a kocsis dolgokkal , meg a motor ugyebár még MINDIG! szerelőnél van, de az előbb beszéltem a szerelővel, és mondta, hogy szerinte miért nem indul a vasam melegen... (Bár mintha már ezt írtam volna )
Elméletileg a karbi után valahol kis gumi tömítések adták meg az életnek magukat... azoknak a cseréje 10-15e huf... de szerelő azt mondta, hogy szerinte az a para... bár még mindent fullra átnéz, nehogy mégis más legyen a para, és potyára vegyem meg azokat... De jó lenne már, ha kiderülne...
valamit még akartam írni, de elfelejtettem... szóval a többit majd legközelebb...
Jah, igen... :D annyi, hogy azért nem indul melegen, mert ott ömlik be a benya... és így a gyertyák túl sokat kapnak... Szóval hogy ez az egész okozója (nálam!)...
Kezd hideg lenni mocizáshoz
amúgy valakinek lenne tippe h mitől melegszik a gépem nagyon? főleg a nagy melegbe motoroztam, és nem tudtam haladni rendesen melegedett nagyon... mostanság nem akar, de ha egy helybe járatom azért felkúszik. Ventillátor pdig műkszik. ez normális v ha nem akk mit nézzek rajta?!
Aha, haldoklik a fórum. Am én ma motoroztam 10 fokban, kicsit szétfagytam
Haldoklik a fórum srácok!
sehol senki?
Írjatok már valamit unatkozok
Ki mikor motorozott,mit alakított ,szerelt,mikor rugott be stb..
Csőváz.

Majd amikor ráérsz gurulj már el, meg szeretném nézni a motoros rucidat.
fú bakker az nem valami jó. hát sajnálom nagyon, de inkább ilyenkor makkanjon meg augusztus végén, mint szezon előtt. és ami a legfontosabb, hogy nem ért baleset a rossz fék miatt.
ha nem jön közbe semmi, akkor én is ott leszek. jó kis bulinak ígérkezik!
Helő szivesen
Sajnos idén már nem igazán tudok motorozni
Hazafelé menet az autópályán fékezni szerettem volna és teljesen puha fékek fogadtak...kellemes érzés volt.
Tegnap szét szedtem a féknyerget és nem volt benne a belső fékbetét mivel hullámos ütése van a féktárcsának ezért pont olyan szerencsétlen pillanatban fékeztem hogy a hullám kilökte a fékbetétet
idén inkábbnem kockáztatok ki kell cserélni a tárcsát nincs mese arra meg kell della rendesen
Üdv
Hali! Én is tervezem hogy szeptember 5-én a pályanapon megyek a Rabócsiringre
összefuthatnánk...
jó volt a csapatás, kösz a tanácsokat haver! majd ha még lesz idő, meg jó idő, meg kedv, meg pénz, akkor kigurulhatunk rabócsira mert nekem nagyon megtetszett ez a pályázgatás. Csabi voltam (ZXR 400 Lime partyn)
holnap hungaroring Kawasaki Esti motorozás...
Nem vagyok tisztában ezzel a kifejezéssel hova menjek és mit csinálunk?
Hát jó, de mivel? Szamárral?
Pénteken Lime Party gyertek !
Csáó

nekem nem kell, viszont megrendelni megtudom, ha belemegy, hogy postázza magyarországra. meg amcsiból 2-3 hét is szokott lenni mire megérkezik... ez a tapasztalat
Srácok! Nem akar valaki(rajtam kívül ) ilyen napszemüveget?
Ha többet rendelnénk olcsóbb lenne a posta...
Jah meg kellene valaki aki vágja az ebay-t
sunglasses
Hali!
Nem érekel valakit egy farokidom+tank kompletten?
Az újabb "C"-s ZXR-é
valaki vegye meg a motorm! vár rám a gixef.. adjatok a faszba 220-at azt kész. ismeritek a masinát..
Bizonyám...