Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

600-as vagy 1000-rest?
Nem tudom, mi van velem... azt álmodtam, hogy vettem egy Suzuki SV-t...
Köszi a tippet! Kitisztítottam a karbit alaposan és el is múlt a hiba. Jelenleg még tökéletes. Mindjárt megyek is pár kört!
okés
nekem is csak vízszint felett nem indul
de ez sztem nem annyira nagy gond
azért ott ritkán jár a mutató

jah az ebay-es gyűrűs téma egyenlőre felejtős de köszi a segítséget,majd ha aktuális lesz estleg akkor szólok
huhhh, az nem hangzik jól, enyém csak akkor nem indul ha sikerül felmelegítenem vízszint felé... vízszintbe még okés. bár nekem a dupla kereklámpásom van szal más a helyzet.

ha készvan szólj, ha nincs akkoris
áááh, nincs ilyen... már alacsony szinttől sem indul... de vízszintnél már hótziher, hogy nem megy... viszont sokszor már az alsó, minimum jelzésnél sem...
én igazából nem használok tunning relét mellé, mert csak a visszapillantóban van led, vagyis a kellő terhelés az amúgy is megvan... de ez terhelésspecifikus lenne?! én azt hittem, hogy egyszerűen ledes indexekhez veszel egy plusz időrelét, és az szépen elintézi neked a terheléstől független indexelést...
Üdv!
Használ valaki itt LED-es indexet? Milyen relé kell hozzá?
Holnap esti motorzás a Hringen GYERTEK ha jó idő lesz !
igen valóban az lenne a tutis, ha soha nem kéne megismerned.
mikorra várható a befejezés? és még azt akartam kérdezni, hogy hol áll a vízhőfok jelződ amikortól nem indul be?! pl vízszint felett v mi?

hétvégén valaki balcsira esetleg?
Szia! Újban tudok vázszám kell! Adatlapomon elérsz!
jahjah... simán... csak legyen kész... amúgy nagyon bízom ebben a szerelőben, akihez most vittem... de ha mégsem tud semmit sem kezdeni a helyzettel, akkor lehet, hogy a tiédet is kipróbálom...
de remélem, hogy nem fog kelleni...
Nem nagyon... de nekem is szerelőnél van, és elméletileg megcsinálja...
Nincs valakinek véletlenül 2 csavarja ? olyan amivel előre a féknyergeket csavarozzuk fel. Enyémet beleszakították a gumisok :S a 2 felsőt:S
igen persze, meg küldj egy linket is légyszi hozzá
ha leírom angolul akkor megtudod kérdezni tőle?
ugy értve mint a vaterán ,gondolom lehet itt is kérdezni az eladótol?
Nem indult, de most szerelőnél van és megcsinálják eredetileg.
Neked se?
ha kész a motorod, csinálhatnánk valami minitalit is... valami motorozás a városban vagy akármi.

plusz ha nem sikerül előrébb jutnod a mocival kapcs, akkor tudok egy jó szerelőt. Roknom, hivatalos motor szerelő, mondjuk igazából krossz gépekkel foglalkozik de mikor beszéltem vele erről mondott egy pár tippet így hirtelen, eléggé értett hozzá... meg mondta, hogy alkatrészt is féláron tud szerezni ha kell... ez nem tudom mennyire komoly, mert nem volt konkrét dologról szó, de ha kell valami kérdezek neked... vagy ha gondolod hozd el hozzá
bocsi kimaradt véletlen. Szóval az a helyzet, mikor azt írtam, hogy szívesen segítek arra gondoltam, hogy regisztrálva vagyok, van paypal-öm és szívesen leütöm és megbeszélem vele h küldje el... a többiben nem igazán tudok segíteni nem vagyok valami jó angolból meg ilyesmi de ha csak vásárolni szeretnél abban tényleg bármikor
megértem, én is így állnék hozzá... csak egy lehetőség volt...
a tiéd indul melegen?
Rendben köszi.
Értem hát igazából nem tudom nem nagyon akarom kokányolni ha lehet gyárit vennék.
Bocsi,hogy ide bele vaú.
Keresd Kutyá-t a hegylakók fórumban,vagy zzr-ben.Ő tuti tud!
Big Bang Kawa... náluk biztos, hogy van, csak kérdés, hogy mennyiért?
Nem vagyok benne biztos, de szerintem valami jobb szivacsból is lehet vágni a régi helyett...
Hello
Én érdeklődnék hogy valakinek nincs egy bontot zxr 250-eshez való levegőszűrője? vagyis a szivacs kéne. vagy ha lehet kapni akkor hol lehet? 96-os évjárathoz kell. üdv.