Amúgy egyszerűen bizonyíthatod a leírtakat:
Csinálj videót a hangjáról + menet közbe (természetesen rövidgatyába menj vele földúton stb.) és akkor elhisszük hogy olyan halk mint egy honda.
Mit csókolgatsz még buzi is vagy?! Grat!
valahogy boltoljuk el atti tényleg vétek lenne elbontani arrol nem is beszélve hogy évekig maradnánka rajtad az olyan cuccok amit nem visznek el (lásd én példám) . megdumáljuk valahogy
1, Igen volt pár vasam! Ha az adatlapomat megnézed, és olvasni is tudsz, akkor látod Te is. (mellesleg ezeket évekig használtam kb.)
2, Nekem is voltak öreg , régi motorjaim. Pl. xs 400 És tudom milyen szar, mikor beszarik valami, és égen földön nem találsz hozzá cuccot. Főleg amikor 20 forintos alkatrészről van szó! (esetemben egy rohadt megszakitó miatt állt a motor 1,5 évet)
3, Valóban szoktam venni bontásra motorokat. (nyilván azért, hogy én is jól járjak, különben nem lenne értelme)
De amig évi 45-50 ezret megyek motoron, addig inkább motorosnak mondanám magam ,mint motorneppernek.
4, Én azért irtam ebbe a topicba mert ezt a tipust akartam bontani, és gondolom Neked sem mindegy, hogy megveszed bontós árakon, vagy fele annyiért!
Te miért is irkálsz ide?
5, Valóban kipróbáltam a motort, pár száz métert vételnél. Nem ájultam el tőle. (hideg motorral, rövidgatyába, földuton, stb)
Tegnap felöltöztem és gondoltam megjáratom. És igenis kurva jót mentem vele! Kicsit olyan nosztalgiás volt. De kurvára élveztem!
6, És mivel sokkal inkább motoros vagyok, mint motornepper. Igy tényleg nem szivesen bombáznám szét!
(nem ugy mint téged )
Szóval ha még van mondanivalód, és tényleg nem birod ki, hogy magadba tartsd. Akkor szivesen összefutnék veled egy baráti csevejre!
Ui: Hidd el, nem vagyok rászorulva.... Ha mégis beszélgetésre vágysz, a Club 130 topicba mindig megtalálsz.
Tudod, a tömegvonzás törvénye... Ha valaki ír, akkor a többiek is mernek... ha meg sokan, akkor egyszerűen kötelezőnek érzik szólni... ezért írtam most én is...
Lehet hogy fele annyi motort se láttam mint amennyi neked volt, mivel te egy igazi motornepper lehetsz, megveszed aztán alig van nálad és már hirdeted is őket drágábban.. Gondolom ezt már jó rég óta hirdeted és ezt nem veszik meg, így már kénytelen voltál ide írni a fórumba, hogy alkatrészenként adod el, mert máshogy nem megy..
Én egy szóval nem mondtam hogy vagyok itt valaki, én csak a rendes motorosokat próbáltam figyelmeztetni hogy vigyázzanak az ilyen kereskedőktől. A kommentedből is látszik hogy tiszta ideg vagy és szájhősködéssel próbálod elterelni az igazságot. :)
Ja és én nem sértegettelek, szóval semmi okod nincs itt trágárkodni a fórumon, én csak az igazságot írtam le, amit magadba te is tudsz hogy így van. Na szép álmokat! Jó pályázást, vagy eladást..! :)
Szerintem meg te egy kisfaszu köcsög vagy. Fele annyi motort nem láttál már mint amennyi nekem volt!
És valóban elgondolkodtam most rajta, hogy egész jó kis pályabringát lehetne csinálni belőle. E-ring, Kakucs....ezeken a pályákon tuti agyonütném vele az ezreseket!
De ha te mondod barátom biztosan igazad van. Végülis te vagy itt a valaki! Tisztán látszik az adatlapodon is ugye...
Na ezt most te se gondoltad komolyan amit leírtál.. :D Valld be, hogy csak azért írtad, hogy hamarabb elkeljen. Elvégre ha szétbontod úgyse fogja senki hallani a hangját hogy zörög vagy nem.. Amúgy meg az alap kawacsörgés tuti megvan, szóval nem kell a kamu... + látom van már nagyobb motorod, minek kellene neked egy törött 20 éves kawasaki. Tegnap még nem volt olyan mintha hondán ülnél mi? Akkor csak a fékeket figyelted.. XD Most hirtelen olyan halk lett mint egy honda.. :D
Sok használt motort vettem már, rögtön felismerem ki a korrekt eladó és ki nem.
Kedves fórumozók, jobb ha ettől az eladótól nem vesztek még egy indexet sem.. Különben se bontja már meg, nem igaz? :)
A nagyköbcentis motorokhoz vagyok szokva, de ez kúúúúúrvaóóóóóóóóóóó Ugy visit mint valami kis kurva, és baszott jó a motorja is! Semmi kawasakis zörgés recsegés... Először azt hittem hondán ülök. Ugyhogy most erősen elgondolkozom ezen a bontás ügyön...
A lábtartók mind hibátlanok konzolostul.A plekó az elég érdekes. Nemtom gyári-e vagy fujva van! Azt tudom hogy belülről kifelé látsz, csak forditva nem.
A féktárcsák 80 % osak. Nem ütnek nem rozsdás! Tegnap kerültem a motorral eggyet, és jók a fékek!
Ha ugyan olyan a féknyerged mint a Peti-é a " [4893] 2009. március 19. 19:02 " hozzászólásban akkor jó rá a régi "A"-s nyereg is
Mert az enyém pont olyan mint a képen van.
Egyébként ha esetleg érdekel van 1db zsír új nissin fékdugattyum.
Sajnos csak ez az 1 van nem pedig 4db .
Üdv első féknyergekre igényt tartanék.Bökkenő az annyi lenen,hogy azt kellene meg tudni azonos a későbbi típusokéval vagy sem?
Vagy ha ezt olvassa valaki a fórumban akkor tudna válaszolni?Előre is köszönöm.
Csinálj videót a hangjáról + menet közbe (természetesen rövidgatyába menj vele földúton stb.) és akkor elhisszük hogy olyan halk mint egy honda.
Mit csókolgatsz még buzi is vagy?! Grat!
1, Igen volt pár vasam! Ha az adatlapomat megnézed, és olvasni is tudsz, akkor látod Te is. (mellesleg ezeket évekig használtam kb.)
2, Nekem is voltak öreg , régi motorjaim. Pl. xs 400 És tudom milyen szar, mikor beszarik valami, és égen földön nem találsz hozzá cuccot. Főleg amikor 20 forintos alkatrészről van szó! (esetemben egy rohadt megszakitó miatt állt a motor 1,5 évet)
3, Valóban szoktam venni bontásra motorokat. (nyilván azért, hogy én is jól járjak, különben nem lenne értelme)
De amig évi 45-50 ezret megyek motoron, addig inkább motorosnak mondanám magam ,mint motorneppernek.
4, Én azért irtam ebbe a topicba mert ezt a tipust akartam bontani, és gondolom Neked sem mindegy, hogy megveszed bontós árakon, vagy fele annyiért!
Te miért is irkálsz ide?
5, Valóban kipróbáltam a motort, pár száz métert vételnél. Nem ájultam el tőle. (hideg motorral, rövidgatyába, földuton, stb)
Tegnap felöltöztem és gondoltam megjáratom. És igenis kurva jót mentem vele! Kicsit olyan nosztalgiás volt. De kurvára élveztem!
6, És mivel sokkal inkább motoros vagyok, mint motornepper. Igy tényleg nem szivesen bombáznám szét!
(nem ugy mint téged )
Szóval ha még van mondanivalód, és tényleg nem birod ki, hogy magadba tartsd. Akkor szivesen összefutnék veled egy baráti csevejre!
Ui: Hidd el, nem vagyok rászorulva.... Ha mégis beszélgetésre vágysz, a Club 130 topicba mindig megtalálsz.
Csókol apád Atix!
Én egy szóval nem mondtam hogy vagyok itt valaki, én csak a rendes motorosokat próbáltam figyelmeztetni hogy vigyázzanak az ilyen kereskedőktől. A kommentedből is látszik hogy tiszta ideg vagy és szájhősködéssel próbálod elterelni az igazságot. :)
Ja és én nem sértegettelek, szóval semmi okod nincs itt trágárkodni a fórumon, én csak az igazságot írtam le, amit magadba te is tudsz hogy így van. Na szép álmokat! Jó pályázást, vagy eladást..! :)
És valóban elgondolkodtam most rajta, hogy egész jó kis pályabringát lehetne csinálni belőle. E-ring, Kakucs....ezeken a pályákon tuti agyonütném vele az ezreseket!
De ha te mondod barátom biztosan igazad van. Végülis te vagy itt a valaki! Tisztán látszik az adatlapodon is ugye...
Tökfej.....
Sok használt motort vettem már, rögtön felismerem ki a korrekt eladó és ki nem.
Kedves fórumozók, jobb ha ettől az eladótól nem vesztek még egy indexet sem.. Különben se bontja már meg, nem igaz? :)
A nagyköbcentis motorokhoz vagyok szokva, de ez kúúúúúrvaóóóóóóóóóóó Ugy visit mint valami kis kurva, és baszott jó a motorja is! Semmi kawasakis zörgés recsegés... Először azt hittem hondán ülök. Ugyhogy most erősen elgondolkozom ezen a bontás ügyön...
A lábtartók mind hibátlanok konzolostul.A plekó az elég érdekes. Nemtom gyári-e vagy fujva van! Azt tudom hogy belülről kifelé látsz, csak forditva nem.
A féktárcsák 80 % osak. Nem ütnek nem rozsdás! Tegnap kerültem a motorral eggyet, és jók a fékek!
Jobbos lábtartó konzolostól 7000
plexi 4000
tárcsák/db 10000
féknyergek/db 5000
Mert az enyém pont olyan mint a képen van.
Egyébként ha esetleg érdekel van 1db zsír új nissin fékdugattyum.
Sajnos csak ez az 1 van nem pedig 4db .
Vagy ha ezt olvassa valaki a fórumban akkor tudna válaszolni?Előre is köszönöm.
jobb oldali lábtartó konzol milyen állapotban van?
volt heggesztve?
plexi sötétített vagy le van festve?
....és az első tárcsák?
előre is köszi
jah árakat is kérnék mellé ha lehet
Korkedvezménnyel 12.000 a 2 tükör és a sárvédő.
A kicsike bontódik!
Nekem is tudnál küldeni egy kisebb leírást meg képeket a mociról?
Érdekelne. Üdv és köszi: Márk