Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg tudnál kérdezni nekem pár dolgok az eladótól?
-az ár egy hengerre vonatkozik mind a 3 gyűrűvel?
-gyári Kawa-e vagy utángyártott?
-túlméretes vagy alap?
-mennyi lenne nagyjából a posta?
-postával mennyi lenne természetesen mind a 4 hengerre?

előre is köszi!

gyűrű
Jó lesz sztem.
nekem videobol csak ez lenne
Hello! Videot is tudok meg képet is :D
hát, képet azt tudok adni, de a videjó már cinkesebb...
Srácok, akik még benne lenne, h ad anyagot a videómba amit csinálok ZXR 250-ről + 1 kis poénnal. Az jelezze :), vagy msn/ köszi. 1 kép kell a mocidról oldalról, meg egy 2 db rövid kis videó, de ne mobilos :P.

Edddig Peti és Viktor akik tutik :D, meg 2 új ninjás srác.
és ha kell szívesen segítek rendelésbe bárkinek.
Srácok! érdemes szétnézni az e-bay-en!
Van 1 csomó minden tömítések,idomok,vezérműlánc,és ritkaságnak számító dolgok is pl.:szivószelep,gyűrűk
keresőbe csak ZXR 250et írjatok (egybe is meg külön is érdemes megpróbálni mert másokat talál)!
Nekem nincs gondom a brigéciollal, leszedte az összes márkájú láncsprét eddig
Ha valaki tesztelni akarja a festéke minőségét akkor féktisztítóspray a legjobb az tuti leszed mindent csak rohadt drága.
De a WD40 tényleg drága ehez ,akkor ott a pervent csavarlazító
vagy az Auchanos "WD40" Duble TT
Prevent

Double TT
En fenyezett feluletre benzint hasznalok meg puha ronyot....az nem karositja 100% a festest, ha esetleg festett a felni....nem festett cumokra meg a brigiciol fasza, de en maradnek a benzinnel...az bizti nem okoz kart
Kezdetekben én is brigéciollal csináltam, de nem vált be. Sok ideig kell csutakolni vele és ahova rá van rohadva a láncspray azt baszott lehozni. Ez után mondta itt sportmotoron valaki, hogy WD 40-et használ aztán én is kipróbáltam.
Felesleges a wd 40, ahhoz drága, megteszi egy mezei motormosó folyadék (brigéciol, vagy bármi más), és egy kopott vastag ecset, a kopott azért jó, mert erős:P, a motormosót beleöntöm egy ablakpucolós flakonba, körbespriccelem a felnit, várok egy kicsit, de nem várom meg míg megszárad, és akkor az ecsettel lesikálom róla. Nekem azért kell sikálni, mert fehér felnim van, azon minden meglátszik , de a végeredmény magáért beszél, na meg utána lemosom mosószers vizzel, megegy kefével, a higító nem jó, mert hamar szárad, a wd 40 meg rajtmarad
Háát, én mindig higítót használok a makacs foltokra... olyan, mint ruhára az Ariel... A folt eltűnik, de a szín még hetek után is megőrzi vakító fehérségét...
Nem hiszed el, de kajak WD 40. Faterom múltkor: "Mond már meg nekem hova tűnt el a nagy flakon WD 40" Hátőőő sok rozsdás csavart lazítgattam.
kössz az infókat
sajnos a ZXR-re R18as kell ,és maxumim 160as megy be
szóval ezt buktad....
van 1 pirelli diabló 180/55 17-es hátsó gumim nagyon jó állapotú 10e-be eladó
olyan a mintája mint ami a képen van csak vaskosabb..
Wd40 vagy csavarlazitó spray!
A lehető legjobb
Leszed mindent!
Le kell pisilni, és minél messzebbről sikerül annál jobban leszedi :P ( amúgy, ha nagyon olajos vagy valami, akkor benzines ronggyal vagy brigocéllal)
Ti mivel szoktátok letakarítani a felniről a mocskot?
Köszike, megrendeltem énis, holnapra meglesz szerencsére
meglátjuk, de remélem, hogy mindjárt ez a szerelő tud mondani valami okosat... hívom is...
nos, ezek pontosan ezek...
és ezek az iridiumos szuper tutis gyertyák?