hát, a srác most 12500-ért tud, 1,5 hetes kiszállítással...
így viszont lehet, hogy inkább megveszem 14e-ért innen...
Szkráccs, a 400-as topikból mindenki kihalt? én vagyok az utolsó kommentelő...
Erre nem kapsz ilyen szar kínaji láncot, ha normálisat akarsz rá, D.I.D. X gyűrűs, erősített kerül 22500ft-ba. Első lánckerék 4E ft, hátsó lánckerék 6E ft. Szóval ilyen szimszonos baba árakról ne is álmodj.
Na jó, hát ez már a LOL! kategória... de a roller mindent visz...
Amúgy hogy igazat adjak a többieknek: yamaha ysr50-nel kezdtem, utána jött egy Aprilia Af1 Futura, majd egy Aprilia Af1 Sport Pro, és lopás után a Kawa... Tehát ez előtt nulláról kellett kezdenem, és még mindig élek... Így ha fél áron tudod eladni, akkor még mindig jobban állsz...
Vehetsz erőgépet, de "énleszekafalubikája" hozzáállással vegyél mellé akciós koporsót is... (jah, hogy arra már nincsen pénz?!)
jah jah nézz meg 1 2005ös BMW 320d-t
olyan szar hogy hulladékvasnak se veszik be..
....de ez motorra is igaz mondjuk egy 2005ös ZX636R is csak beolvasztani jó legonak
Az utolso hozzaszolasodra nem mondok semmit, nem hiszem hogy 5ev mulva elkell dobjam a suzit mer tonkre megy Amugy meg a kis zixxernel ki kell fogni hogy jot vegyel, nagyon sok a szethajtott, ezek 18-19ezer kozott porognek, es pl tudod mennyi ebbe egy gyuru szett? Vagy csak egy sima nyari felkeszites is sokba kerul, akkor gumik, olaj, ha valami esztetikai dolgot szeretnel akkor meg hujujujjj....elhiszem meno a nagyobb moci, de minnel nagyobb(ccm) egy motor annal tobbet kell ra kolteni, vegyel egy yamaha tzr50-et olcsobol megvan, japan az is, birja a kikepzest, es ami meg nem elhanyagolhato: meg tanulsz vele motorozni, mert egy kisebb moci meg elnezi a hibakat, a kawics sem egy erogep, de azert 45lo is foldhoz tud csapni....raersz meg a kis kobcentit koptatni
Most nemtudom hogy mit tegyek vegyek kismotort és baszam el rá minden pénzem adjam el keveseb mit a felért mikor megvettem és kezdjek megint 0-ról vagy vegyek 1 fasza ZXR 250-est és ha költeni is kell rá később vagy pár év mulva jó lesz:S:D mert nekem azt monták hogy igaz hogy ez kocsira van de sztem motora is ugyan ugy igaz hogy az új kocsikat(motorokat) ugy csinálják meg hogy 5év mulva cserélni keljen le őket:S a régiekkel meg nem ez a helyzet:):)
A szerelőmtől megkaptam a képeket a novemberi szelepbecsiszolásról...
Így lehet 2bar(!)-ból 10.5-t csinálni
így viszont lehet, hogy inkább megveszem 14e-ért innen...
Szkráccs, a 400-as topikból mindenki kihalt? én vagyok az utolsó kommentelő...
Amúgy hogy igazat adjak a többieknek: yamaha ysr50-nel kezdtem, utána jött egy Aprilia Af1 Futura, majd egy Aprilia Af1 Sport Pro, és lopás után a Kawa... Tehát ez előtt nulláról kellett kezdenem, és még mindig élek... Így ha fél áron tudod eladni, akkor még mindig jobban állsz...
Vehetsz erőgépet, de "énleszekafalubikája" hozzáállással vegyél mellé akciós koporsót is... (jah, hogy arra már nincsen pénz?!)
nincs tzr nézel mást:
cagiva mito prima
aprilia rs50
cbr 125
nsr 50
af1 europa
nézed mindenhol: hasznaltmotor,kepesmotor,hasznaltauto
olyan szar hogy hulladékvasnak se veszik be..
....de ez motorra is igaz mondjuk egy 2005ös ZX636R is csak beolvasztani jó legonak