Jó csak tudod vannak határok. Amikhez még érned kell. Hivatalosan nem vezetheted, azért csak 160 kg meg is kell tudni tartani biztonságosan. Mindenki nagyokat álmodik, csak tudni kell a határokat. ennyi. Majd veszel 250-est pár év múlva.
na lehet nézegettem én az aprilia sr 50-eseket is csak ez valahogy jobban bejöttxD:D:D sztem érthető meg ezé nem teccenek nekem az apriliák mer 2üteműek nekem 4 ÜTEMŰŰ KÉNE:D:( csak sehol sincs olyan de ha valaki mutat nekem olyat...:D
Jaja igaza van Viktornak. Jó lesz ott neked aprilia rs vagy sr 50 -is aztán majd 3 év múlva ez. Még korlátozott jogsival is necces olyat talál ami vezethető azzal és azt nem 14-15 éves korban adják.
Valószinűleg hihető lesz a sor 4es 50es 4ütemű motor!
A helyedben vennék 1 simsont és megtanulnék motorozni!
Most azért hogy rajoskodjál a faluba teljesen felesleges 14évesen ilyen motort venni,ráadásul még a pénzed sincs arra hogy normálisan rendbe tedd.
hát most mit mondjak gondolnom kell a jövőmre isxD:D jaja van 1 110-es quadom meg 1 robogóm meg papám simsonjával néha:D mijen átiratásxD? +50ezer jajj ha téleg igy van xD várok még kicsit több pénzre muszály átiratni vagy annak is kell fizetnu sulyadot meg ijeneket NEM IS KELL NEKEM MOTORXD
Ejj ejj gyerekek vannak gondok Nekem mara fajerabend van Vgere mehetek chopperezni Mindegy jovo pentektol ujra az orszagban leszek, es ujra a suzimmal Csinaltatok hozza egy martin dobot, 2het es kesz, majd dobok kepet!
14 evesen nem vagy kicsit fiatal ehhez a mocihoz?Volt ma elotte valami geped, vagy ez lesz az elso?
nem kell se szakadék, se hátszél, mégis gurul...
csak meg ne kelljen állni... kíváncsi leszek, hogy a holnapi Velencére lebattyogást hogy fogja bírni?! de végül is tavaly nem egyszer levitt... tán' most is... (meg vissza is... )
voltam a helyedben, és volt, hogy vettem szar vételt... mondjuk az szarabb volt, mint ez...
nem tudom... egy láncszett csere olyan 30-40 körül van, alkatrésztől függően... olaj egy tízes... és olajjal nem szabad csínyán bánni, az a lelke... telószár szimmeringek 1-2e ft-os tétel...
de tartok tőle, hogy lesznek még ott gondok... idomjaival meg mi van?! már ha később kellenének...
Lényeg a lényeg, ha mész is, mindenképpen valaki szakit vigyél magaddal, mert csúnya pénztárca-balesetek lehetnek, ha később derül ki, hogy gond van a blokkban...
ezt a mocit néztem ki magamnak:D de sajna 200ezertől nincs többem és én olyan típus vagyok hogyha valamit meglátok és nagyon nagyon teccik akkor az MOST RÖGTÖN KELL!:):(:):):):D:D
ha te lennél az én helyembe te mit csinálnál őszintén megvennéd?:)
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee arról bőven leér a lábam is:D:D jeeeeeeeeeeee:D:D dehogy akarok én magasbat:D :D:D elvileg crosst akartam:D csak rályottem h ahoz benzinkut kellxD:D:(:( de először megláttam egy zx 600-asat de mivel 14éves vagyok le kellett róla mondanomxD:( de nem is bánom mert ha ezt sikerul megvennem akor a FALUU KIRÁLYA LENNÉK:D:Djeeeeeeeeeeeeeeeee
fogyasztása sok mindentől függ, főként, hogy mennyire húzod a szarvát... olyan 6 L körül érdemes számolni...
az ilyen típusúak ált. 400e környékén mozognak, ha csak ezt veszem alapul, akkor igen, megéri... de ha valaki rád sóz egy ratyi blokkos vasat (ami könnyen lehet, mert ezek nem keveset pörögnek), és széthajtotta már előtted, akkor a vételár sokszorosát költheted rá...
Persze, csábítóak az olcsó ajánlatok, de én tartom, hogy (az esetek többségében) olcsó húsnak híg a leve...
tudtommal utólag azt már nem, vagy csak nagyon körülményesen lehet megcsinálni...
ált. amikor külföldről hozzák be az ilyen gépeket, ezt akkor szokták elintézni... de ha már vannak magyarországi papírjai, hááát... akkor ott ezek az elektromos kütyük (kompjúterek, vagy mik) később is tárolnak róla mindent...
http://www.hasznaltauto.hu/egyeb/egyeb/egyeb_benzines_roller-3952282 XD
A helyedben vennék 1 simsont és megtanulnék motorozni!
Most azért hogy rajoskodjál a faluba teljesen felesleges 14évesen ilyen motort venni,ráadásul még a pénzed sincs arra hogy normálisan rendbe tedd.
14 evesen nem vagy kicsit fiatal ehhez a mocihoz?Volt ma elotte valami geped, vagy ez lesz az elso?
csak meg ne kelljen állni... kíváncsi leszek, hogy a holnapi Velencére lebattyogást hogy fogja bírni?! de végül is tavaly nem egyszer levitt... tán' most is... (meg vissza is... )
nem tudom... egy láncszett csere olyan 30-40 körül van, alkatrésztől függően... olaj egy tízes... és olajjal nem szabad csínyán bánni, az a lelke... telószár szimmeringek 1-2e ft-os tétel...
de tartok tőle, hogy lesznek még ott gondok... idomjaival meg mi van?! már ha később kellenének...
Lényeg a lényeg, ha mész is, mindenképpen valaki szakit vigyél magaddal, mert csúnya pénztárca-balesetek lehetnek, ha később derül ki, hogy gond van a blokkban...
ha te lennél az én helyembe te mit csinálnál őszintén megvennéd?:)
Ülésmagasság: 735 mm
de ha magasabbat akarsz, akkor cross-t vegyél, ne speed-et...
az ilyen típusúak ált. 400e környékén mozognak, ha csak ezt veszem alapul, akkor igen, megéri... de ha valaki rád sóz egy ratyi blokkos vasat (ami könnyen lehet, mert ezek nem keveset pörögnek), és széthajtotta már előtted, akkor a vételár sokszorosát költheted rá...
Persze, csábítóak az olcsó ajánlatok, de én tartom, hogy (az esetek többségében) olcsó húsnak híg a leve...
ált. amikor külföldről hozzák be az ilyen gépeket, ezt akkor szokták elintézni... de ha már vannak magyarországi papírjai, hááát... akkor ott ezek az elektromos kütyük (kompjúterek, vagy mik) később is tárolnak róla mindent...
aztán lehet, hogy tök máshogy van...