aha.., hát akkor nem tudom. Nekem mostanában alapjárati gondok vannak viszont. Sehogy se jó. Mert melegen jó, de akkor hidegen nem, vagy fordítva.. érdekes.. Néha szerintem hülyének néznek mikor lassítok, behúzom a kuplungot, és az alapjárat felszökik 4000-ig..:/ Érdekes. Nincs valakinek erre valami ötlete?
A probléma az, hogy most tavasszal lett minden egyéb (szelephézagállítás, fúvókák átnézése, karbitisztítás, stb.) beállítás megnézve... más dolog nem nagyon jöhet már képbe... de ha minden jól megy, akkor még elviszem egy másik szerelőhöz is, ne csak egy ítélkezzen a motor fölött...
Viktor, d.u. meló után majd kereslek... már ha még mindig van ilyen árban gyertya...
Hát nem tudom. Régebben nekem se indult a motorom melegen, elvittem szerelőhöz, és nem cserélt gyertyákat. És most már indul elég jól melegen is :), 1-2 esetet kivéve, de az belefér. Szóval szerintem nem a gyertyákkal lehet a gond neked se. Bár nem biztos hogy ugyan az a hiba nálad is ami nálam volt.
eddig pöc-röff ment? mert ez már megint a jó öreg "melegennemindul" probléma (amivel én is szenvedek)... és ha valóban ez a gond, akkor erős a valószínűsége, hogy egy egyszerű gyertya tisztítás nem lesz elég...
Amúgy ki tudott olcsón irídiumos gyertyát szerezni? még ezt az egy cserét megpróbálnám, ha ezzel sem javul meg semmi, akkor hagyom a picsába...
hmm beindult mentem vele, nem volt az igazi mintha nem akart volna annyira pörögni mint ahogy kéne, majd leállítás után nem indult... bikakábel nagynehezen beindult és picikét dadogott meg nem pörgött úgy mint kéne. indítás közbe mikor szivatóztam mégkevésbé akart indulni... én gyertya problémára tippelek... azokat kiszedni meg ilyesmi bonyolult?
hello sürgősen keresek trapéz lámpás zxr 250-hez 4 db tű szelepet vagy akár komplett karbisort aki tud segíteni légyszives írjon nekem előre is köszönöm
Te..te...tee ne is gondolj ilyen pályázós féle mutatványra, még a végén tömegbalesetet okozol mert lerepül az oldalidomod, vagy kiugrik a hátsókereked, netán felrobban a géped vagy elfolyik az összes olajad a pályára. (jujj most degeci voltam, de képtelen voltam csendben lenni)
Viktor, d.u. meló után majd kereslek... már ha még mindig van ilyen árban gyertya...
10ezer volt a 4db! (NGK CR9EIX)
+36/30-432-3990
Amúgy ki tudott olcsón irídiumos gyertyát szerezni? még ezt az egy cserét megpróbálnám, ha ezzel sem javul meg semmi, akkor hagyom a picsába...
Onnan már hozzáférsz.
Fél órás munka.
csak el kell hajlítani a végét nehogy kiessen....
Teee, nagyonhülye, teee!