Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem tudok motorozni, ez köztudott... szal nem biztos, hogy szívesen kimennék pályára összezúzni a gépet... (((bár sokszor jól esne... )))
azt mondja már meg nekem valaki, hogy a benzincsapnak az első (a forgatóhoz közelebbi) csöve az a benya, és a hátsó, kicsit kisebb az a levegőztető? vagy az egyáltalán mi? mert azt tudom, hogy nekem mindig tök száraz...

valamint, ha egy benzinszűrőt teszek az előbbi csőre, akkor annak idővel nem kéne megtelnie benyával?
ezt nagyon nem vágom, de azt tudom, hogy a motorom megy, csak azt nem értem, hogy mivel?!
van egy zsir uj japánbol rendelt még be is van csomagolva---- dugattyu gyürü szettem(egy darab dugattyura vonatkozik)!12ezer Ft
BÁRMELY ZXR 250HEZ!
Most a motor ilyen nagy, vagy a digó ilyen kicsi
Ismerős a szitu, nekem is szoktak rémálmaim lenni.
Ez az álomgép
Nincs mit, örülök, hogy végre megérkeztek. Használd egészséggel.
Ha talit akartok szervezni akkor vagy legyen a Kawasaki napon kint a Hungaroringen, vagy akkor már egyik nap délután Kakucsringen tali. Aztán megnézzük, hogy mindenki azonos vassal ki mit tud.
szkráccs megjöttek az indexek :)
Kössz szépen!
nem Kawa, de kurvajóóó!
Köszönjük Emese!
Jóvanmá elég, úgyse vesz már senki 100 éves széthajtott motort.
eladó még mindig a motorom(zxr250):
http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
Az a para, hogy többen laknak keletre, mint nyugatra... Így ez a közép-dolog eltolódik... és tényleg nem kéne senkivel sem kibaszni, hogy ő motorozik 300km-t, míg más meg 30-at...

Nekem igazából mindegy, hogy 1 vagy 2 nap, csak az idő legyen jó, és legyen mivel mennem... :)
Az ötletet nagyon is támogatom, van még egy srác aki tuti jönne szerintem. Augusztusi időpont nekem is jobb lenne mert akkorra már a jogsim is a kezembe lesz szerintem is legyen két nap legalább, együtt gurulás sütés főzés és berugás
Köszike, igyekszem keresni és onnan rendelni. Holnap visszaküldöm szatunának aztán jön majd onnan :) üdv
hát jobban tetszene a 1-2napos verzió....
Nekem 260km pest az oda-vissza 520(meg 6óra) és akkor még nem is mentünk együtt! Nem beszélve arról hogy minimum 10ezer csak az út!
Ha elmegyek ennyit akkor már inkább ott is maradok 1-2napot.
szerintem.....
Tipikus posta megoldás. Elég ránézni a postásokra, meg szóba elegyedni velük. 98%-uk zizi.
Jah.. Meg am azt hallottam hogy most már mindent úgy szállítanak hogy ha mondjuk a szomszédba akarok feladni egy levelet, akkor azt előbb felküldik Pestre, és utána Pestről kiszállítják a szomszédomba... Ez a jó magyar észjárás amúgy....
Hmmm még jól elcicizik vele a posta.
Aha most utaltam :D Az indexek még nem jöttek, szerintem holnap fognak.
A GPS-em se talált rá...:D. Egyébként sztem jobb lenne a motoros kiruccanás. Mármint úgy hogy motoroznánk inkább egyet. Találkoznánk valahol BP közelében(azért mert az az ország közepe és elég szétszórtan vagyunk, és az nagyjából többeknek egyenlő távolságra van ) és onnan mennénk valamerre egy karikát. Legalábbis szerintem ez lenne a legfrankóbb, Út közbe meg megállogatnánk, kajálnánk meg ilyenek. Szerintem ez lenne a legjobb

ui: javítsatok ki ha tévedek....
Hello

Megjött az utalt pénz. Te megkaptad az irányjelzőket?