Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó lenne ha legalább 10en lennénk

lakosd az jó kérdés a google map se tudja
Sátorozós-lábszagbanhorkolós?

Simmán... amúgy azt néztem az előzetes felmérés alapján, hogy kb ilyen Szolnok - Tiszafüred közötti placc lenne az ideális, ha a legnyugatibb embört a Balatonnak számítjuk...
Bár 1.: kurva könnyen beszélek én, aki Budapesten lakik, vagyis kb középen...
2.: fogalmam sincs, hogy hol van Lakosd
Támogatom az augusztus közepei időpontot, nekem is jobb lenne
Szerintem a legkeletibb én vagyok
Én amugy 1-2napos összejövetelre gondoltam hamár megyek 200-300km-t akkor legyünk ott 1 napot,este főzés + ivás aztán másnap haza! szerintem.....
Amugy én egy augusztus közepe/vége időpontra szavaznék
ööö... igen, ez egy picit szerintem is messze van, pláne annak, aki mondjuk az ország nyugati felén lakik...

szerintem fel kéne mérni, hogy melyik időpont (időpontok) lennének jók, ehhez mérten ki az, aki jönne, és ebből kifolyólag ki a legkeletebbi/legnyugatabbi?!
Ezután már egy középen levő helyet könnyű szerintem lefikszálni... akár Pusztaröcsöge határában is lehet találkozni, csak valahogy cuccokat kéne tudni vinni hozzá...

Persze felmerül a kérdés, hogy miben merülne ki a találkozó?! Kajálás, meg minden, vagy "csak" egy együtt gurulás? (persze aközben is meg lehet állni egy csárdánál kajálni egy kis pacalt, nokedlivel... )
kihagytad az S-t a FüzeSabony-ból...
)::(-Budapest
banyek000-Kecskemét
wolfy-Budapest
Petyano1-Budapest

peti432-Füzeabony
kingston-Dombóvár
kawafirst-Balaton
Katzer-pá
pa
I.J.S-Budapest
oliver- -Bács Kiskun
ZoziZxr-Lakosd
zxxr-?
kawacertain-Szolnok
nandi001718-?
suh
ee-Budapest

bocsi ha valakit kihagytam
nah akkor hol lenne jó?
én tudok egy lehtőséget itt nálunk,de sztem sokaknak messze van
link
Hol? merre? milyen útvonalak?:D kik jönnek még?:D
Július 24? (2 hét múlva, szombaton)
csináljuk XD
jah, az első kérdőjel egy "!" ... :)
Volt szó egy Kawa találkozóról?
Megcsináljuk?
Utángyárott az tuti. Én Hongkongból rendeltem Ebay ről. Bár a lyukak nem voltak pont helyben de könnyen javítottam. Sőt állítólag magasabb a gyári plexinél. Bár ezt meg nem mondom, mert olyanom sosem volt.
"bemutatok smile"...
Csak fel ne gyújtsd megint ebbe a nagy jövésbe.
Ismét forgalomban a motorom!

vigyázzatok, jövöööööök!
én először a két szélt raktam rá és lefelé mentem szóval lent van 1 kis eltérés, majd csinálok holnap képet róla, meg én izzó szöggel szúrtam át és rögtön csavaroztam is
de te le tudtad huzatni a csavarral? csak mert az enyém akkor is nagyon csúnya... meg mivel már kifúrtam így nemtudom hátrébb engedni...h mondjuk túl lógjon... remélem visszafizetik a pénzem, és rendelek e-bayről
Ha ez megnyugtat az enyém is kb így passzol, úgy-h ha gondolod felhozhatsz engem is, én is tőlük vettem. Csak én nem nagyon foglalkoztam vele.
Ja bocs, meg se szólaltam, most néztem hogy neked a 2 kerek lámpás típus van.
A plexinek az idom peremen alul kell lennie, nem fölül. Vagy csak a kép erejéig csavaroztad perem fölé?
Első ránézésre picit más volt, de kifúrtam felraktam és nagy sz*r... ha az elején lecsavarom a két csavart úgy, hogy szépen bemenjen a helyére akkor már látni h a vége túl fog lógni, ha az is lecsavarom mert azért le-lehet akkor pedig ugye annyit görbül h nem ráfekszik a helyére hanem így kidomborodik.. így van szintbe a hátulja meg jó helyen az eleje... és akkor a kidomborodás h nem lehet lehuzatni csavarral rendesen. képen ottvan. plusz ami van ott benne ív, hmm... nemsok közte van a gyári fejidomon lévő ívhez
nem jó a méret. Most megy a harc szatunával, mert szerintük az én fejidomom nem gyári kíváncsi leszek a végére.
Jó rendben. Akkor a szkraccs@freemail.hu -ra majd küld el a címed. Utánvéttel kéred vagy utalsz?
húúú, inkább maradjunk a postánál..:D Kicsit messze van innen.. A motoron se lámpa se idom, se index, szal azt inkább hagyom. A vonat meg drágább lenne mint egy postaköltség..:D