Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg még van az a variáció, hogy busszal bejössz Debrecenbe én pedig beviszem neked.
Kabán lakom. Motorozz el érte vagy gyere vonattal.
Akkor kellene nekem ez az első pár. Merrefelé laksz? Hogy esetleg postára ne kelljen költeni..
Oks, úgy is érdekelne. Tudnál róla képet küldeni?
1500/db de csak úgy adom, hogy legalább 1 párat.
Fhuu hát elég fasza kis gép. Nem hiába Ninja. Remélem most már jó időre elkerülnek a nyulak. Vagy 3 hete meg majdnem egy sündisznón hajtottam át cirka 200-al.
Fúú.. az jó lenne, köszi. Am mennyibe adnád?

Köszi az infót Kingston, de a gyári az am jobban érdekel, mert akkor elég csak 1-et venni :D
SzkrAccs pajti milyen a 4kilos? Vegre teljesult az alom? Nyulat ne fogj, ezt latni akarom eloben is
Hello, nekem van gyári irányjelzőm 4db. Holnap csinálok képeket.
A szatuna lyuk nelkul adni mindent...mint a zsido bordely haz.... de ne vegyetek onnan semmit 2bol ketto plexit elbasztak...lasd galeriam... peti(nem kettospontospeti) nezd meg a zxr-es galeriamban a megoldast, alu lapbol vagatt egy barat 4olyan kis kort es mar stimmelt is a kicsi index
Nincs valakinek elfekvőben első indexlámpa? Gyári érdekelne főleg. Vagy valaki tud valamilyen megoldást, hogy ne essen ki ha felraknék valami másfajtát? Mert ugye nagyon nagy a hely ahova be kéne rakni..
jegyezzétek meg: az a gond a kormánysúlyokkal, hogy el lehet őket hagyni... nekem ma a jobbost sikerült...
detto, nekem is ugyanígy történt...
Nem lett jó ? nekem is olyan motorom van mint neked és onnan vettem tavaly, pont füstszínbe.... a lyukakat nekem kellett csinálni, de ráment, jó nem a legtökéletesebb de azért jó.
Mi az, hogy nem lett jó?!
Wolfy te gyári plexit vettél rá? v utángyártott?
köszike! :)
írd be a fenti keresőbe(itt a fórumon belül), hogy plexi !
Ott lesz az első hozzászólás
Szerintem csak külfüldről mondjuk az ebay-ről!
Ha jól emlékszem van is itt valaki aki rendelt már
Hellóka! Valaki segítsen! Rendeltem egy füstszínű plexit a mocihoz, de nem lett jó... remélem visszavásárolják ha már azt írták a garanciába. Viszont honnan lehetne még rendelni szatunán kívül?
én már láttam
de ez is http://youtu.be/uOzPzDcFhk4

Láttátok már ezt? Ha volt már, akkor sorry...
még mindig eladó a motorom:
http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
köszi
sajnos a video nem adja vissza az igazi hangját élőben sokkal jobb