Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg szép...
Grat! Nagyon jó hangja lett!
vidi
Ha valaki nem tudna aludni azért mert nem hallotta a hangát a kipufogómnak annak gyorsba feltettem 1 vágatlan mobilos verziót később törölni fogom!
lesz videó csak még nem jutottam el addig....
de van a régiről is majd összevágok 1 összehasonlítós
fesz. szabályzó " cserébe adok nagyon-nagyon olcsón vagy , ha olyat kérsz akár ingyen is 1 alkatrészt.
Valaki nem tud kölcsöd adni 1 fesz. szabályót ?:D csak addig kell még beméretem :S nekem van 2 és nem akarom elhinni, h mind2 szar lenne:S és az egyik még R5 kawáé volt:S ha 3.-al is szar lenne akkor más lehet a bibi :S ma csak sima világítást használtam mentem 200 km-ert és uána nem volt semmi kajak az aksiba:S viszont alapjáraton utána töltött vissza.. :S
valaki nem tudja esetleg, h a zxr 400 km mérője ami ugye az első kerék tengelynél van az passzol zxr 250-es be?
Nos, akkor halljuk! Jól néz ki a bele, az tény...
Videót kérünk majd a hangjáról.
Csináltam 1 kis tunningot a kipufogóval

A gyáriból kiszedtem mindent,majd perforált lemezből hajtogattam egy 50es csövet,amit beleraktam középre ,ezt körberaktam közetgyapottal...
like-olom...
ritka, de pl. innen a fórumról is sokunk kímélve használja... habár mondjuk el sem adjuk éppen...
egyetlen egy nagy probléma van.... ritka a nem kinyírt agyonütött 250es ZXR
hello!
szeretnék nagyobra váltani és 125/2T vagy 250/4T jönne szóba,nos hát nézegettem a 250es ZXR-eket és nagyon tetszik tudnátok pár infót írni rólla?típushiba,tulajdonságok,érdemes venni az öreg 2körlápásat vagy ne stb... thx előre is a válaszokat
na milyen a motor új szine?:D
Simán lehet 25 fokban is az. De igaz, ha én így jártam volna mint te :S nagyon odafigyelnék mindenre:S
Illetve hideg motor? Ja, és másodszori beindításnál is volt... pedig akkor már meleg volt...
Szia! Bocs, hogy ennyire bizalmatlan vagyok, de sajnos engem motorvásárlásnál és szerelésnél már sokszor elég durván (akarva, vagy akaratlanul! ) átvertek!
Egyszer úgy is, hogy a tulaj összejátszott a szerelővel (konkrétan egy 200ezret érő motor van 550ezremben, és egy 250ezret érő 900ezremben). Az első 125ösömet meg úgy vettem, hogy hiányzott belőle az egész powerszelep, és a srác anyja azzal etetett meg, hogy még most raktak bele újat (akkor még nem értettem semennyit hozzá).
Hát 25 fokban pára?
Mi a baj azzal, h külön cseréli a gumikat? szerelőm is jól kiröhögte aki mútkor ezzel ment be hozzá. Semmi hátránya nincs ,h más fajta gumi van elöl és hátul. Nekem is elöl michelin van hátul meg 1 puhább bridgestone és sokkal jobban tapad mint amim volt pedig az egyezett, mert párban vettem. Én a gumi miatt nem vacilálnék, max szerzel rá 1 párat haveromnak is van 95 % első ás hátsú gumi párban 400-ra. 30 ezer a 2. Az ,h fehér füst az jó:D addig örülj amíg nem kékes:D a fehér füst azért lehetett mert hideg volt a motor és mikor beindította pici víz kicsapódott.
sziasztok!
Ezt a két motort néztem ki magamnak, a 3.kerületit múlt héten néztem. A másikat holnap fogom. Nem tudom melyiket válasszam , a 3.kerületin totál új gumik vannak, viszont mikor a srác beindította fehéres füst jött a kipufogóból elég hosszan.
A másikat holnap megyek le megnézni, viszont már alapból nem tetszett, hogy külön cseréli rajta a tulaj a gumikat, nem párban,( azt mondta azért mert hátra puhábbat vesz (pályázás miatt?). Pedig nincs sok választásom mert hitelre venném, és csak 99-esre adnak, a 600-ashoz meg még nincs elég tudásom. Szerintetek? Látta velemelyiket valaki? Köszi a segítséget!
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
http://www.kepesmotor
.hu/kawas...
Üdv!
kuplungbovdened van eladó?Ha igen mennyibe fájna?
aha. köszi. megoldódott!
nah, sikerül szerezni aksit?
Nekem tegnap a füvön dőlt el :S tégla volt alatta, de az kettétőrt :S szerencsére nem tőrt csak pici festék jött le a fejidomról...

Ha dekni, lábtartó kellene szólj, azok vannak nekem.
Nyilván nem esik jól ennyi sem, de ez még annyira nem gáz. Jó dolog hogy nem sérült a lámpád és nem horpadt be a tankod.