vidi
Ha valaki nem tudna aludni azért mert nem hallotta a hangát a kipufogómnak annak gyorsba feltettem 1 vágatlan mobilos verziót később törölni fogom!
Valaki nem tud kölcsöd adni 1 fesz. szabályót ?:D csak addig kell még beméretem :S nekem van 2 és nem akarom elhinni, h mind2 szar lenne:S és az egyik még R5 kawáé volt:S ha 3.-al is szar lenne akkor más lehet a bibi :S ma csak sima világítást használtam mentem 200 km-ert és uána nem volt semmi kajak az aksiba:S viszont alapjáraton utána töltött vissza.. :S
hello!
szeretnék nagyobra váltani és 125/2T vagy 250/4T jönne szóba,nos hát nézegettem a 250es ZXR-eket és nagyon tetszik tudnátok pár infót írni rólla?típushiba,tulajdonságok,érdemes venni az öreg 2körlápásat vagy ne stb... thx előre is a válaszokat
Szia! Bocs, hogy ennyire bizalmatlan vagyok, de sajnos engem motorvásárlásnál és szerelésnél már sokszor elég durván (akarva, vagy akaratlanul! ) átvertek!
Egyszer úgy is, hogy a tulaj összejátszott a szerelővel (konkrétan egy 200ezret érő motor van 550ezremben, és egy 250ezret érő 900ezremben). Az első 125ösömet meg úgy vettem, hogy hiányzott belőle az egész powerszelep, és a srác anyja azzal etetett meg, hogy még most raktak bele újat (akkor még nem értettem semennyit hozzá).
Hát 25 fokban pára?
Mi a baj azzal, h külön cseréli a gumikat? szerelőm is jól kiröhögte aki mútkor ezzel ment be hozzá. Semmi hátránya nincs ,h más fajta gumi van elöl és hátul. Nekem is elöl michelin van hátul meg 1 puhább bridgestone és sokkal jobban tapad mint amim volt pedig az egyezett, mert párban vettem. Én a gumi miatt nem vacilálnék, max szerzel rá 1 párat haveromnak is van 95 % első ás hátsú gumi párban 400-ra. 30 ezer a 2. Az ,h fehér füst az jó:D addig örülj amíg nem kékes:D a fehér füst azért lehetett mert hideg volt a motor és mikor beindította pici víz kicsapódott.
sziasztok!
Ezt a két motort néztem ki magamnak, a 3.kerületit múlt héten néztem. A másikat holnap fogom. Nem tudom melyiket válasszam , a 3.kerületin totál új gumik vannak, viszont mikor a srác beindította fehéres füst jött a kipufogóból elég hosszan.
A másikat holnap megyek le megnézni, viszont már alapból nem tetszett, hogy külön cseréli rajta a tulaj a gumikat, nem párban,( azt mondta azért mert hátra puhábbat vesz (pályázás miatt?). Pedig nincs sok választásom mert hitelre venném, és csak 99-esre adnak, a 600-ashoz meg még nincs elég tudásom. Szerintetek? Látta velemelyiket valaki? Köszi a segítséget! http://www.kepesmotor.hu/kawas... http://www.kepesmotor
.hu/kawas...
Ha valaki nem tudna aludni azért mert nem hallotta a hangát a kipufogómnak annak gyorsba feltettem 1 vágatlan mobilos verziót később törölni fogom!
de van a régiről is majd összevágok 1 összehasonlítós
A gyáriból kiszedtem mindent,majd perforált lemezből hajtogattam egy 50es csövet,amit beleraktam középre ,ezt körberaktam közetgyapottal...
szeretnék nagyobra váltani és 125/2T vagy 250/4T jönne szóba,nos hát nézegettem a 250es ZXR-eket és nagyon tetszik tudnátok pár infót írni rólla?típushiba,tulajdonságok,érdemes venni az öreg 2körlápásat vagy ne stb... thx előre is a válaszokat
Egyszer úgy is, hogy a tulaj összejátszott a szerelővel (konkrétan egy 200ezret érő motor van 550ezremben, és egy 250ezret érő 900ezremben). Az első 125ösömet meg úgy vettem, hogy hiányzott belőle az egész powerszelep, és a srác anyja azzal etetett meg, hogy még most raktak bele újat (akkor még nem értettem semennyit hozzá).
Hát 25 fokban pára?
Ezt a két motort néztem ki magamnak, a 3.kerületit múlt héten néztem. A másikat holnap fogom. Nem tudom melyiket válasszam , a 3.kerületin totál új gumik vannak, viszont mikor a srác beindította fehéres füst jött a kipufogóból elég hosszan.
A másikat holnap megyek le megnézni, viszont már alapból nem tetszett, hogy külön cseréli rajta a tulaj a gumikat, nem párban,( azt mondta azért mert hátra puhábbat vesz (pályázás miatt?). Pedig nincs sok választásom mert hitelre venném, és csak 99-esre adnak, a 600-ashoz meg még nincs elég tudásom. Szerintetek? Látta velemelyiket valaki? Köszi a segítséget!
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
http://www.kepesmotor
.hu/kawas...
kuplungbovdened van eladó?Ha igen mennyibe fájna?
Ha dekni, lábtartó kellene szólj, azok vannak nekem.