Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pl nézegettem ezt: http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zxr-3877792
azt meg megint nem nézi meg a birka, hogy egy azonos évjáratú motor miért drágább 50-80ezerrel! valószínű mert több minden van hozzá, netán jobb gumik! ezt nem nézi megveszi olcsóbban majd amit megspórolt annak a minimum a 2szeresét rákölti!
mert buták!
most hogy válság van vagy megyünk ki belőle ha megyünk kevés ember vesz motort aki meg vesz a legtökéletesebbet akarja magának! ebbe benne van ez is és elhiszi ezért megveszi azt ami már szar ahelyett, hogy műszaki részét nézze meg a motornak!
Erről én is sokat beszélgetek másokkal. Sokan képtelenek megmaradni a realitás talaján és elhisznek butaságokat, pedig csak számolgatni kell picikét és lehet is kételkedni.
azok jobbak már!
De ember gondolkozzál már! ne akarj buta vásárló lenni!
90-es motor 20éves, számold ki 1050km évente! szerinted reális?
94-est nézel 40000 az is kevés 2500km!
linkeld ide azt a motort amit venni akarsz!
De nézegettem csak az ilyen 40ezer km-reket kicsit sokallom :D
Előzőbe elfelejtettem a 94es már megbízhatóbb vagy mér írtad?
Hát ezzel csak egy gond van 19 vagyok és az AK-t kezdtem el az meg csak 25kwig jó a 400as meg már nem fér be e simsonson meg nem akarok megöregedni 21-ig. Másik fele mákdarálót megint nem akarok xD mert most még a GSF250-et néztem de az 500nál kezdődik :D
20éves motor! számold ki!
alkatrész van, de drága! kimondott hiba nincs talán annyi, hogy sokaknak hidegen indul melegen nem vagy fordítva, ezt anno én is megszívtam! sok kis apró hiba, de 20éves kis szörnytől nem is lehet már mást várni sajnos! akit a fiatal emberek nem féltettek és keményen használtak!
Annak ellenére tud mosolyt csalni az arcodra! Milyen összeget akarsz rászánni? 400-on nem gondolkodtál? vagy legalább egy 94-es 250-en?
Visszapörgetett lehet? : / többire is tudna majd valaki válaszolni
21.000km?
Hellosztok!

Motor vásárlás elött állok kinéztem egy zxr 250-et (1990es 21ezer km-rel) olyan kérdésem lenne h az alkatrész utánpótlás hogyan is van ? :D van de drága? :/
Vannak e valami tipikus hibák amikre figyelni kell? lehet meg vannak válaszolva de azt a 310 oldal hsz nem akartam elolvasni :D
Kösz
Fiacskám.
Az enyém túra ninja túl kényelmes és nem igazán sportos!
(én nem vennék er-6n-t) de ez zárójel! inkább vegyél egy Z-t akkor!
Nagyon szép az a ZX6R, de most valami kényelmesebbet keresek. Ez az Er-6n meg nagyon megfogott. Főleg, hogy most láttam élőben a kiválasztottat. Háááát nagyon erősen gondolkodom. :D Piros váz, metál ezüst szín, szép kombináció. Bár eredetileg zöldet szerettem volna, de azok nagyon drágák.
inkább vedd meg az enyémet! árból faraghatunk
nah, a fekete bárány megszólalt... (ámbár én is... akkor is, ha nem adott a lehetőség... )
Én simán cserélném ha a lehetőség adott.
Hű gyerekek asszem lehet, hogy el fogok búcsúzni a kis ZXR től. Lenne most egy nagyon jó lehetőségem váltásra, és lehet élni fogok vele, pedig már nagyon a szívemhez nőtt. Persze márka maradna, csak a típus és ccm változik. Elképzelhető, hogy egy gyönyörű Er-6N boldog tulajdonosa leszek lassan. Olvasgatom a teszteket minden fele, és annyi jó dolgot írogatnak róla, hogy csak meggyőzni tudtak cáfolni nem.
Hali,
én a ZX6R tökreit tettem rá, kb 3-4000 ft volt a pár és tökéletesen passzol.
oK
Egy telefonszáot esetleg iwiw-en tudnál küldeni és akk felhívnálak hogyha aktuális lenne.
Lőrinciben lakok... csak én nem mindig vagyok otthon ....
A párja nincs meg véletlenül?Kb mennyi lenne a posta?Vagy esetleg élőbe nem lehetne?Merre lax?Mert most jászberényből hozzuk a motort szóval lehet be tudunk ugarni
vagy veszel bármilyen E jelzésűt potom pénzért...