Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még azt elfelejtettem,hogy ha esetleg kell, akkor írd meg hogy melyik oldali, aztán megnézzük, hogy az van-e.
Szia

Bocsánat,hogy így ismeretlenül írok, de olvastam a fórumon, hogy ZXR féktárcsára lenne szükséged. Ha még kell, nekünk van egy pár, mert nekünk is ütött az egyik, így kompletten cseréltük, szóval van egy darab, amelyik teljesen jó állapotban van.

Ha esetleg érdekel, és aktuális még, akkor a gabor0831@freemail.hu-ra nyugodtan írj.

Gabi
sziasztok, van egy eladó bukósisakom akit érdekel írjon.
Hi!
Nekem is nehezen indult melegen és az alapjárattal is gondok voltak. (régi szerelő azt mondta hogy nincs benne kompresszió)
Elvittem egy másik szerelőhöz, ma hoztam haza. Azt mondta, hogy tiszta rozsda volt a karbi, el is volt dugulva és most pöccre indul hidegen-melegen.
az iggen
jól tolja az öreg,örülnék neki ha ennyi idősen én is ilyen lennék
nem kawics, "de" azért nem semmi...
Ducati tulaj...
holnap reggelig fontos lenne, hogy valaki aki be tudná vállalni, választ tudjon adni... (a legpraktikusabb talán az egész kerék kicserélése lenne a vizsga időtartamára...)
Köszi!
nah, skacok lenne egy kurvanagy kérdésem/kérésem...
valaki kölcsön tud adni egy féktárcsát egy műszaki vizsga erejéig? én nem hiszem, hogy a 10 napos határidőn belül meg tudom csináltatni... és nagy szükségem lenne rá átmenetileg...
Ez sör meg egy háromkerekű, nem zsííír.
ez naaaagyon zsííííír!
Bár motoron nehéz sört szállítani. De nem lehetetlen.
De jelenleg motorom sincs!
Nem is kell az, az fos.
okok... (nincs kocsim... )
Legalább autóval jössz? Mert a sört vicces lenne BKV-n cipelni. De akkor megvárom még este elküldöd a képeket mail-ben és akkor értekezünk. Én Pestről járok vidékre dolgozni, 8-4 ig úgyhogy csak 5 fele tudnánk bármelyik nap találkozni. De a többit megbeszéljük e-mailben. Előre is köszi!
kérdés az is, hogy mikorra kéne legkésőbb?! mert ha nagyon sos, és a képek alapján is megfelel, akkor holnap d.e. szabadságon vagyok, és valahol a városban ütközhetünk... persze még tudnom kéne, hogy én mikor is végzem a dolgaimmal?! viszont szerintem legkésőbb 1/2 1 - 1 -felé a Móricz Zs. körtéren kell lennem...
Sose volt fönt...
Otthon megnézem, hogy milyen állapotban van, de szerintem: teljesen gyári, fojtással mindennel, nincs kibelezve, és szép gyári halk!
viszont hogy milyen a kinézete, azt majd meglátod, ha este csinálok képet, és elküldöm...
Benne vagyok. De teljesen gyári, fojtással mindennel, nincs kibelezve, és szép gyári halk? Mikor mehetek érte, hol találkozzunk merre?
de mivel minél olcsóbban kell, ezért legyen csak egy tálca... (Becks...)
fogalmam sincs... egy rekesz sör?
Nem, mennék túrázni. Jó messze és egy totál nyílt dobbal, az a gond, hogy mire leérnék vele addigra megsüketülnék. Mennyiért adnád a gyári, herélés mentes dobodat?
a te gyáriddal mi van?! a képeken azt láttam...
amúgy nekem van... de hogy lehet valamit eladni 5 napra?

vizsgához kell?
Sziasztok,
nincs valakinek eladóban gyári kipuff? Csak 5 napra kéne szóval minél olcsóbban ha lehet.
Előre is köszi!
ÁÁÁÁÁÁ! mindegy... akkor tiéd...
én addig is reménykedem, hogy nem kell új, vagy legrosszabb esetben meg lehet csináltatni az enyémet, amennyiben tényleg baja van...