Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem!Még kereslek ha meglessz a motor.
Párban adom és úgy 15-be.
Engem lehet h érdekelne a jobb hátsó idom.Mennyit gondoltál érte.De egyenlőre csak érdeklődésképp mert még a motor sincs meg
Hogy 2006-ban lett eladva utoljára adásvételivel és az ő nevén van még valószínüleg.Szóval ha nem adta még le az adásvételit akkor írnánk mostanról eggyet és én átiratnám.Vagy nem tudom h lehetne megoldani.
Sziasztok.
Nem érdekelnek valakit a következő dolgok?
Telók,felni,kipuf,hátsó idomok, gyertyák?
Külön-külön, de egybe 40 ezerért elvihető.
A hátsó idomok nem voltak még tőrve, javítva a szivacsok is szépek belülről.//a felni első 17-es // a kipuf az teljesen herélt iszonyú nagy hangja van.
Miért mi a gond a papírjaival?
Nagyon köszönöm
A papírokat aznap intézem levileg amikor a vétel történne szóval ha valami gixer van akkor nem áll a dolog
hali!
Kopó alkatrészek nagy részét a nagyvas.hu-ról be tudod szerezni kuplung lamellák olyan 10körül vannak,fékbetét olyan 5körül,teleszkóp szimering is tuti van.Szerintem a zzr láncszett nem jó de egy próbát megér amugy egy láncszett olyan 25-30ezer. A hátsó gumi elég ritka használtan mert 18 zoll-os és nem 17 mint a sportmotorok 80%-án! Új ára olyan 25től-végtelenig.
Ami viszont nem kopó alkatrész(fékbetét,olaj stb.) azt elég körüményes beszerezni,de nem lehetetlen(Kawa big bang,kamoto steelhorse is megoldja de minimum 2-3 hét)

A papír ügybe nam akarok beleszólni de figyelj rá nagyon mert ha vmi nem egyezik nagy bukta lehet belőle....
Helósztok!
Lenne egy pár kérdésem mert úgy néz ki a héten megveszem a saját kis zxr-em
1.Sürgősen szükségem lenne két tükörre, ha valakinek van elfekvőben és eladná azt megköszönném.
2.További kérdéseim h valaki tudja h körülbelül menyibe kerül egy kuplungozás anyagára?
3.És hogy hol tudnék hozzá ilyen alkatrészeket pesten és környékén beszerezni?
4.A zzr láncszettje véletlenül nem jó rá?
5.Hátsó fékbetét szintén beszerzése és ára?
6.Valakinek esetleg nincs első és hátsó jóállapotú gumija hozzá?
7.Az első teleszkóp szimeringet hol tudnám beszerezni?És nehéz kicserélni?
Egyenéőre ennyi jut eszembe ami nagyon sürgős lenne a két tükör.Elnézést a hosszú levélért.
És VIK-001 hez lenne még kérdésem hogy ami infót tud a motorrol azt le tudná írni gyorsan?Jó lenne felvenni a kapcsolatot valahogy mert lenne érdekes dolog a motor papírjaival kapcsolatba.
Nincs mit.
ok-ok, köszi
Hello

Igen ugyanúgy kell menni. Ha nem úgy megy, akkor van ott valami kis lerakódás.
Ha a benzincsap RES állásban van (tartalék) akkor nem megy úgy tőle a motor mint ON állásban? vagy független ettől és ugyan úgy kellene mennie? csak az a cső lentebb van?
Samsung S5620 Monte igaz nem egész nap de egész délután asszem 2-este 8 -9 ig meg folyamatosan aztán töltöttség jelző meg sem mozdult ezek alapján bátran merném mondani hogy egy egész napos túrát lazán vinné
nah, király... jó utat!
képeket meg csinálj!
Az milyen telefon ami bírja GPS használat közben egész nap? Vagy hátitáskában viszed utána az aksit?
Szerintem 4.-én sem lesz még sokkal jobb idő.
majd a következőre megyek én is de ilyen kiszámíthatóan rossz időben felesleges kimenni hideg az aszfalt is aztán azon elég nagy a kicsúszás lehetősége.
6-os topic lakói közül mennek vagy 4-en.
GPS es telefont tölteni ?
az enyém bírja egész nap is akár
MA este lesz elvileg Kawasaki esti motorozás.Ilyen időben ugyan ki fog elindulni ?
Mekkora útra készülsz te? Tán Afrikába?
Na gyerekek azt hiszem ma már készen állok az útra. Kipuff fent van, lámpámat végre megcsináltam, zárlatos lett a gyári kábel valahogy, de kijavítottam. Hát bakker, azt tudtam, hogy nem lesz hangja de hogy ennyire? Tisztára mint valami elektromos bicikli. Persze gyári kipuffot sosem hallottam mert nekem mindig is herélt volt. Nem baj nem fogok megsüketülni, és fogok tudni zenét hallgatni legalább. Beépítettem a motorra egy motoros vízhatlan szivargyújtót a GPS és telefonom töltésére. Gatya meg elment 25 ért amennyiért vettem, úgyhogy még gyorsan ma délután megyek a Shoxba venni egy másikat.
figyi, hívd a tagot, és mondd neki, hogy cseréljétek vissza, mert nem szar alkatrészért fizettél... Sajna én is így jártam most a jobbos tárcsával, de hozzáteszem ez nem az eladó hibája... De már meg is beszéltük, hogy visszaküldöm, és ő visszaadja az árát...

Azt a tagot meg gyötörd, aki behúzta a tárcsád... biztos megvan még a címe, ahova küldted... az nagyon nem rossz kiindulási alap...

Jah, és ma járt le a műszaki vizsgámnak a határideje, mostműr kivonják a vasat a forgalomból... de rohadt húzós lesz ez a június...

Ha tudsz valakit, aki relatíve olcsón gyárt féktárcsát, az természetesen engem is érdekelne...
Üdv!
szerencséd van hogy nem vetted meg ezt a féktárcsát.
Mikor megérkezett boldog voltam.
Fél órán belül fel is szereltem a motorra de mikor felkerült az első kerék a helyére majd megfogattam belenéztem merőlegesen a tárcsára hatalmas nagy "hullám" vette le a vigyort a fejemről.
A büdös kurva anyát annak aki a szar féktárcsát hirdeti meg.Remélem azt a 15 ezer Ft ot gyógyszerre fogja költeni!
Így az eredeti féktárcsámat amit elküldtem lemásoltatni Tápai Tamás nevezetű illetőnek aki hirdeti magát a képes motoron hogy féktárcsa és lánckerék készítést vállal.Lényeg a lényegben hogy 1.5 hónapot vártam erre a gyerekre hogy majd egyszer csak kész lesz hívtam telefonon különböző indokokat találtai hogy épp miért nincs kész.Mikor írtam neki egy e-mailt hogy vissza küldhetné a féktárcsát erre nem válaszolt nem jelzett semmit. Faszkivan már az ilyen "emberekkel".